27/09/2009 - Operation "Enigma Device" - Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Goodspeed, 21 Σεπ 2009, 22:06:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Θα συμφνωνήσω με τους παραπάνω φίλους γιά το ωραίο πρώτο παιχνίδι που διοργάνωσε η T.A.S. καί τους δίνω τα συγχαρητήριά μου γιά το σενάριο.
Ήταν κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό καί ξεφύγαμε επιτέλους από τα πεπατημένα της βάσης. Το μόνο λυπηρό κομμάτι ήταν το καμμένο δάσος.. :(

Στο δεύτερο παιχνίδι, που ξεκίνησε αργά, πολύ αργά, είχαμε φάει καί την κούραση του πρώτου, το ξεκίνησα βαριεστημένα, με είπανε καί "αθάνατο", οπότε έδεσε το σενάριο καί τα μάζεψα με την πρώτη μου έξοδο....  :-X
keep safe distance...

cgwolf

Πολύ ωραίο σενάριο κι ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που το υλοποίησαν!!
Η "Enigma Device" απλά απίστευτη!!!
Τα συγχαρητήρια στην εξάδα που την φύλαγε και ένα μεγάλο μπράβο και στις 2 ομάδες για ένα ωραίο παιχνίδι!!!
Θα προτιμούσα στο σενάριο βέβαια να μην υπάρχει καθόλου respawn  γιατί ήταν και το μόνο που έμπλεξε λίγο τα πράγματα
στο τέλος,αλλά κατά τα άλλα πιστεύω ότι κύλησε αρκετά ομαλά!
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

WAR ANGEL

πολυ καλο παιχνιδι με παρα πολυ καλη συμμετοχη παικτων.Ευχαριστω την TAS για την παρα πολυ καλη οργανωση.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ :

ΠΑΡΑΠΟΝΟ 1:ΔΕΝ ηρθε κανεις να μας παρει απο το περιπτερο με αποτελεσμα να περιμενουμε μεχρι τις 1030 για καποιον χριστιανο να μας οδηγησει.ΕΥΤΗΧΩΣ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κ. SCUBA και κ. Παπαφλεσσα που βρηκαν μια λυση.

ΠΑΡΑΠΟΝΟ 2:Αγαπητοι κ. συνπαικτες και συνχομπιστες.Σε οποιον ΔΕΝ αρεσει το σεναριο που παιζουν Η νιωθουν κουρασμενοι θα τους υκετευσω για αποχωρηση η την χορηγηση ενος μεγαλου διαλυματος για ξεκουραση.Η κουραση φερνει εκνευρισμο και ο εκνευρισμος γκρινια και φαγομαρα.Υπηρχαν ατομα στο πεδιο που απλα βαριοντουσαν και δημιουργουσαν κακη ατμοσφαιρα.

1000 συγνωμη για την ενοχληση και σε οποιον κυριο θελει φωτογραφιες απο τον Greco της Hades oριστε :

http://www.hades.hac-virtual.org/index.php?topic=149.msg1205;topicseen#new

Powerplant

Μπράβο για το σενάριο και μπράβο για την προσπάθεια υλοποίησης.
Οι παρατηρήσεις μου έχουν να κάνουν με όσα ανέφεραν και οι υπόλοιποι για το θέμα του ωραρίου, του ραντεβού για να οδηγηθούν νέοι παίκτες στον χώρο και στο θέμα των διαλειμάτων και της κούρασης που ανέφερε ο war angel.
Το σενάριο θα μπορούσε να κανονιστεί εξ αρχής και να παιχτεί σε 2 φάσεις (1 woodland και 1 CQB) όπως τελικά έγινε αλλά να ψαχτεί το θέμα χωρίς να δημιουργηθεί θέμα με τα κτίρια που έπαιζαν ή όχι τα safe house κτλ. Δεν ξέρω αν έπαιζε μια τέτοια υπόθεση αλλά μπράβο για την ευελιξία σχεδίασης αν έγινε αυτό επι τόπου.
"Συγχαρητήρια" στους αθάνατους που προσπαθούν να πείσουν εμάς και τους εαυτούς τους ότι εκτεθειμένοι με 70% του σωματός τους,  στα 30 μέτρα κατάφερναν να πετυχαίνουν άτομα που εξέθεταν μόνο κεφάλι και όπλο χωρίς να δεχτούν καμία από μια ολόκληρη γεμιστήρα πρασινισμένοι από  καταδείκτη Laser. Και συγνώμη σε όλους τους υπόλοιπους που όταν με πέτυχαν στο όπλο συνέχισα να παίζω από τα νεύρα μου και βγήκα στο δεύτερο hit στο δάκτυλο. Καμία συγνώμη σε αυτούς τους "αθάνατους" που παρεξηγήθηκαν γιατί  δεν βγήκα "τόση ώρα" αφού "με πέτυχαν τόσες φορές!!!!". Και δεν ήμουν μόνος στο σκηνικό αυτό και δεν ήμουν ο μόνος που έμπλεξε με άτομα Bulletproof και one shot-one kill.
Συγνώμη στους διοργανωτές για τα αρνητικά μου σχόλια αλλά δεν αφορά μομφή για αυτούς.
Καλή δύναμη σε όλους, καλή εβδομάδα και ότι ο καθένας επιθυμεί.

Predator

Οπως και να εχει παιδια ειμαι σιγουρος οτι το παιχνιδι ηταν καλο και εντονο και δυστηχως δεν καταφερα να βρεθω μαζι σας.Ελπιζω να περασατε ωραια και περιμενω να δω και τις φωτο απο το παιχνιδι.

jumbo

Παράθεση από: Gimli στις  27 Σεπ 2009, 13:13:26 ΜΜ
ναι ναι πιγεντε και αφιστε εμας τα ανηλικα για ακομα μια φορα πισο (πλακα κανω )
καλο game να εχετε και μια ιστορικη πλιροφορια για τη σιγκεκριμενη μηχανη πεθαναν 2000 ατομα μεχρι να φτασει τελικα στα χερια των σιμμαχων
καλα bbs
ουτε για αστειο το πρωτο σχολιο σου..... >:( και οσον αναφορα το δευτερο ψαξτο λιγο καλητερα.....

Παράθεση από: powerplantmaster στις  27 Σεπ 2009, 22:33:42 ΜΜ
"Συγχαρητήρια" στους αθάνατους που προσπαθούν να πείσουν εμάς και τους εαυτούς τους ότι εκτεθειμένοι με 70% του σωματός τους,  στα 30 μέτρα κατάφερναν να πετυχαίνουν άτομα που εξέθεταν μόνο κεφάλι και όπλο χωρίς να δεχτούν καμία από μια ολόκληρη γεμιστήρα πρασινισμένοι από  καταδείκτη Laser. Και συγνώμη σε όλους τους υπόλοιπους που όταν με πέτυχαν στο όπλο συνέχισα να παίζω από τα νεύρα μου και βγήκα στο δεύτερο hit στο δάκτυλο. Καμία συγνώμη σε αυτούς τους "αθάνατους" που παρεξηγήθηκαν γιατί  δεν βγήκα "τόση ώρα" αφού "με πέτυχαν τόσες φορές!!!!". Και δεν ήμουν μόνος στο σκηνικό αυτό και δεν ήμουν ο μόνος που έμπλεξε με άτομα Bulletproof και one shot-one kill.
Συγνώμη στους διοργανωτές για τα αρνητικά μου σχόλια αλλά δεν αφορά μομφή για αυτούς.
Καλή δύναμη σε όλους, καλή εβδομάδα και ότι ο καθένας επιθυμεί.

φιλε μου εδω εισαι λαθος κατα την γνωμη μου, αν θυμιθεις τη ακριβως ειπα κατα την ενημερωση του παιχνιδιου... το να γραφουμε κατα των αθανατων στο φορουμ, και στο παιχνιδι να μην τους κατονομαζουμε για να μην εχουμε στεναχωριες, ειναι τουλαχιστον λαθος ή κατα την γνωμη μου απαραδεκτο... Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλο Goodspeed, για την οργανωση ενος τετοιου σεναριου... επυφιλασσομαι και για αλλα σεναρια και κατασκευες, αρκει να καταφερω να παρω και κανενα ρεπο απο την δουλεια μου..... ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

fanioles

Παράθεση από: jumbo στις  28 Σεπ 2009, 02:54:31 ΠΜ
ουτε για αστειο το πρωτο σχολιο σου..... >:( και οσον αναφορα το δευτερο ψαξτο λιγο καλητερα.....

φιλε μου εδω εισαι λαθος κατα την γνωμη μου, αν θυμιθεις τη ακριβως ειπα κατα την ενημερωση του παιχνιδιου... το να γραφουμε κατα των αθανατων στο φορουμ, και στο παιχνιδι να μην τους κατονομαζουμε για να μην εχουμε στεναχωριες, ειναι τουλαχιστον λαθος ή κατα την γνωμη μου απαραδεκτο... Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλο Goodspeed, για την οργανωση ενος τετοιου σεναριου... επυφιλασσομαι και για αλλα σεναρια και κατασκευες, αρκει να καταφερω να παρω και κανενα ρεπο απο την δουλεια μου..... ;D ;D

Atsalakotos ο φίλος εδω κανει 2 πολύ σημαντικότερα λάθη απο το να μη ξεμπροστιάζει τον αθανατο δημοσίως και δεν είναι μόνο κατα τη γνώμη σου.
Είναι αυτό που έχουμε συμφωνήσει να γίνεται για να μη ξοδεύουμε χρόνο σε τηλεδίκες μέσω οθωνών όπως τώρα.

@powerplantmaster

1. Φίλε μου το οτι ενας παιχτης ειναι καταδεδειγμένος απο ενα laser στα 30 μετρα (αν καταλαβα καλα) δε σημαινει οτι τον πετυχαμε κι ολας.  Ειδικα δε σε αποστάσεις τετοιες.

2. Το μεγαλύτερο λάθος σου είναι οτι εγινες κι εσύ αθάνατος έπειδή δεν έβγαινε ο άλλος. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου αλλα αυτόματα χάνεις το δίκιο σου.  Μόνος σου το λές το συγνωμη σε αυτούς που σε πετύχαιναν.  Μπορεί και ο δικός σου στόχος να είχε την ίδια εντύπωση για σενα (οτι δε βγαινεις δλδ).
Και παει αλυσίδα η αθανασία και απλά χαλάτε μπίλιες και το χρόνο σας.

misericord

Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι είναι πώς καταφέρνεις και βλέπεις το πράσινο lazer στα 30 μέτρα πάνω σε πράσινη παραλαγή όταν εγώ δεν μπορώ να δώ το δικό μου class II lazer pointer στα 3 μέτρα πάνω σε μαύρη στολή.

Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι περισσότερο είναι αν παίζαμε στο ίδιο πεδίο. Οι δικές μου βολές με τον αέρα στα 10 μέτρα γυρνούσαν τόσο που ξανάμπαιναν μόνες στο γεμιστήρα. Πώς κατάφερες να γράφεις score στα 30 μέτρα με 350 fps (και αν) με τον τυφώνα που είχαμε στο πεδίο πραγματικά πρέπει να μου το δείξεις.

MitsoS_O_Yakuza

misericord μαζι σου συμφωνω απολυτα και εχω να πω τα εξης για το game: φιλε και συνχομπιστα  Goodspeed οπως και Jumbo BRAVO ρε μαγκες πολυ καλη ιδεα που το παιξαμε καθετα...(σχιμα λογου παντα) και BRAVO και για την οργανωση του και BRAVO και για την κατασκευη πολυ καλη αλλα ρε Goodspeed τωρα τρεχω και δεν φτανω που τον αφησες εκει στην κορυφη... :-* :-* 8) (οποιος καταλαβε καταλαβε και ειμαι σιγουρος οτι καταλαβε)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

SAPPER

@ Fanioles δεν υπάρχει Atsalakotos... Ο Jampo γράφει το post.  :D μπερδεύτηκες από το Avatar εε.. :D :D :D

Εκτός αν μπαίνει με τον λογαριασμό του Jampo πράγμα που απαγορεύετε από τους κανόνες, και είχε γίνει στο παρελθόν με συναίνεση του Big Boss να γράφουν άλλοι με τον λογαριασμό του.

Σε τέτοιες περιπτώσεις το μπαναρισματάκι είναι σίγουρο.  ;D

Αλλά από την διαγωγή και τον τρόπο που γράφει ο φίλος Jumbo αμφιβάλω να έχει παραχωρήσει τον λογαριασμό του σε τρίτους και μπορώ να πω ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό μας έως σήμερα.  ;)

fanioles

Ωχ ναι ρε !  Συγνώμη jumbo !   :-[   :-X   

Shooter

Μπραβο στους διοργανωτες για το φοβερο παιχνιδακι..αν και επαιξα λιγο λογω οτι ημουν φυλακας μπορω να πω πως στο 2ο σκελος επεσε πολυ ΒΒ'ς..επισης εχω να πω ενα ευχαριστω σε οσους με γαζωσανε μεσα στο φυλακιο και ευτυχως δεχτηκαν το μαυρο καπελο που σηκωσα ως λευκη σημαια και με αφησαν να βγω σωος απο εκει μεσα!! :P ενας εναντιων 30???ουτε ο Ραμπο να ημουν,χεχεχε..αλλα ειχε τον χαβαλε του!!

SCUBA

μπραβο στουσ διοργανωτες για το παιχνιδι!!!!! πολυ καλο story πολυ καλο στησιμο!! παντα τετοια!!!!
ΤΟ "ΤΕΛΟΣ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!!!!!!!  Ο.Υ.Κ.

leonardo sunbird

Παράθεση από: AKIS21M στις  28 Σεπ 2009, 14:57:04 ΜΜ
επισης εχω να πω ενα ευχαριστω σε οσους με γαζωσανε μεσα στο φυλακιο και ευτυχως δεχτηκαν το μαυρο καπελο που σηκωσα ως λευκη σημαια και με αφησαν να βγω σωος απο εκει μεσα!! :P ενας εναντιων 30???ουτε ο Ραμπο να ημουν,χεχεχε..αλλα ειχε τον χαβαλε του!!

Μόνο χαβαλέ?? ;D Σκηνή για Oscar εμπνευσμένη μονο απο τον Τζέρυ Μπρουκαχαϊμερ και τον Miserycord ;D
Κρίμα που δεν υπηρχε μια καμερα να καταγραψει μια από τις ωραιοτερες σκηνές του Airsoft.

Σεναριο? Ε...Goodspeed είναι αυτός & ο Jumbo καλλιτεχνησε στην κατασκευη της μηχανης. μόνο που δε προλαβε να την βαψει :D

Μας τα χαλασε λιγο ο αερας....  >:( δειτε το παρακατω βιντεακι να καταλαβετε:
http://www.youtube.com/watch?v=64T6Sh6FASU

Συγχαρητηρια σε ολους που παρευρεθησαν στο παιχνίδι και ειδικά στον Spartan που είναι ενα airsoft μόνος του ;D ;D

Στις παραπανω φωτος παει να καταλήψει ενα κτίριο μόνος του  ;D ;D

Η προσπαθεια του να με ενταξη στην ομάδα του δεν απεδωσαν καρπους γιατι η προσφορα του ηταν πολυ χαμηλή χεχε  ;D ;D

Αυτα τα Ολίγα! ;)

Λεοναρδος 8)

Whiskey

Για αυτο δεν ηρθα ... εστειλα τον Spartan να καθαρισει :)

Τα συγχαρητηρια μου παντως και για την οργανωση και για το σεναριο ;)

Well Done.

WAR ANGEL

Χαχα τον Spartan τον καλυπτε δυναμη Ταγματος για να κανει τα ζαγκοριλικια του.Αλλα τι να κανουμε παιχνιδι με τον Spartan σημαινει οτι αποδεχεσε και τον ρολο του κομπαρσου  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Spartan

Ηταν ενα υπεροχο παιχνιδι!
Με την πιο γαμ@@@το πυρ κια κινηση που εχω δει μεχρι στιγμης!
Αν ειχαμε και λιγοτερο καμπερομα θα ηταν ακομα καλυτερα....
Ενα τεραστιο μπραβο στον Goodspent ;D και στην ομαδα!
ααααα και στον jumbo!!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ZINJA

Το σεναριο πολυ καλο!ΣΥΧΑΡΙΤΙΡΙΑ :)

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

MAG

meta apo poly kairo apoysias  moy vlepw  oti to paixnidi exei anavatmistei arketa ...kai exei kerdisei poloys neoys paixtes mprabo... se ligo kairo tha vriskome ksana sthn pareas sas ....exw na riksw apo  to thriliko paixnidi ths lamias..... anhpomonw!!!!!! kaliftheite oi koymparoi erxonde
my name is death

SAPPER

Παράθεση από: MAG στις  29 Σεπ 2009, 13:53:17 ΜΜ
meta apo poly kairo apoysias  moy vlepw  oti to paixnidi exei anavatmistei arketa ...kai exei kerdisei poloys neoys paixtes mprabo... se ligo kairo tha vriskome ksana sthn pareas sas ....exw na riksw apo  to thriliko paixnidi ths lamias..... anhpomonw!!!!!! kaliftheite oi koymparoi erxonde

Edit by Admin.

Στο διάστημα που έλειπες απαγορεύτηκαν τα greeklish  ;)