27/09/2009 - Operation "Enigma Device" - Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Goodspeed, 21 Σεπ 2009, 22:06:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Spartan

+ Greco απο HADES, μπορει και κανα 2 αλλοι!
Θα ξαναποσταρω...
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

cgwolf

Κι εγώ μάλλον μέσα +1

P.S.: Spartan,φέρε παγοκύστες για τα γόνατα και φέρε και 3-4 extra...θα τις χρειαστώ εγώ αν δεν τις χρειαστείς εσύ :P
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

SAPPER

Αφού είναι Ελευσίνα δεν το χάνω με τίποτα, και εγώ μέσα  :D

Ripper

Παιδες, για χοτελακι ειμασταν μεσα. Για τη βαση δεν το κοβω για μας!!!
Οποτε οι 12 (8 απο Β3Ζ και οι 4 φιλοι) ειμαστε out για την Κυριακη. See U καποια αλλη φορα στα πεδια....  ;)

Admax

Kai egw den tha mporesw na erthw sthn elefsina... :\ hotel kai kaisarianh ok... :\\\

WAR ANGEL

μετα το παιχνιδι παιζει για φαι???

queef

fanioles

Παράθεση από: ZINJA στις  23 Σεπ 2009, 09:52:23 ΠΜ
ειμαστε οι πρωτοι αιρσοφταδες της ελλαδας.

Καλά αυτό μη το πείς παραέξω...  και μην αρχισουμε να μετραμε τι ηλικία εχει ο καθενας και ποτε επιασε πρωτος sprigaki πανηγυριώτικο γιατι αυτα είναι αστεία πράγματα...

Goodspeed

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Attila

alh8eia giati oi taytothtes? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Edit by Admin.
Μην γράφεις με greeklish απαγορεύτηκαν στο Forum.
Killing is my bussines... And bussines is good!!!

queef

Λογικά για επιβεβαιωθεί ότι όλοι όσοι παίξουν θα είναι πάνω από 18 ;)

ZINJA

Παράθεση από: fanioles στις  24 Σεπ 2009, 15:38:09 ΜΜ

Καλά αυτό μη το πείς παραέξω...  και μην αρχισουμε να μετραμε τι ηλικία εχει ο καθενας και ποτε επιασε πρωτος sprigaki πανηγυριώτικο γιατι αυτα είναι αστεία πράγματα...

Ευχαριστω για τα ευζημα!(μα τη παναγια το  λεω!)
ΑΛΛΑ ΟΛΛΟΙ ΜΑ ΟΛΛΟΙ ειμαστε μυθει γιατι ειμαστε οι πρωτοι αιρσοφταδες της ελλαδας.Και αν δεν υπηρχατε εσεις δε θα υπηρχα εγω! Κλείσιμο ματιού
νασε καλα φιλε με συγκηνησες Κλάμα
θα φροντισω να σου ριξω λιγα ββς την επομενη φορα!

τι να σου πω?εαν δε νιωθεις εσυ <απο τους πρωτους>που πεζουν συστηματικα αιρσοφτ τι να πω και εσυ με αποπυρες,γιατι?και παλι ,νασε καλα παντως!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Aquiline

jumbo

καλοι μου φιλοι, σας ανακοινωνω επισημα οτι η κατασκευη της συσκευης ENIGMA, ολοκληρωθηκε και ζυγιζη γυρω στα 8 κιλα..... οποτε φουσκοστε μπρατσα και να εχετε φαει ενα καλο πρωινο γιατι θα πεσει κουβαλιμα.... ;D ;D ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Admax

Παράθεση από: Attila στις  24 Σεπ 2009, 16:15:21 ΜΜ
alh8eia giati oi taytothtes? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Edit by Admin.
Μην γράφεις με greeklish απαγορεύτηκαν στο Forum.

Μην φοβάσαι  δεν κρατούνται στοιχεια ταυτότητας.. ούτε ου τα κοιτάει.. μονο την ημερομηνία γέννησης κοιτάει.

ZINJA

Παράθεση από: jumbo στις  25 Σεπ 2009, 01:43:23 ΠΜ
καλοι μου φιλοι, σας ανακοινωνω επισημα οτι η κατασκευη της συσκευης ENIGMA, ολοκληρωθηκε και ζυγιζη γυρω στα 8 κιλα..... οποτε φουσκοστε μπρατσα και να εχετε φαει ενα καλο πρωινο γιατι θα πεσει κουβαλιμα.... ;D ;D ;D ;D ;D

θα φερω καροτσακι! ;D ;D ;D ;D το μονο προβλημα ειναι οτι δεν θα ειναι καροτσακι του αιρσοφτ-πειραζει? ;D ;D ;D

<<<<<<<<<<<<<<Παρτε και κανα αδιαβροχο>>>>>> ;) ;) ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

salonikios

...εχω θεμα κυριοι... με στειλανε εκτακτως εκτως αθηνων αποτε και το κυριακατικο μαλλον το χανω....... ??? θα ειμαι μαζι σας νοερα επιχειρησιακος...

jumbo

Παράθεση από: ZINJA στις  25 Σεπ 2009, 09:18:18 ΠΜ

θα φερω καροτσακι! ;D ;D ;D ;D το μονο προβλημα ειναι οτι δεν θα ειναι καροτσακι του αιρσοφτ-πειραζει? ;D ;D ;D

<<<<<<<<<<<<<<Παρτε και κανα αδιαβροχο>>>>>> ;) ;) ;)

φερε και ενα Μ60 μαζι σου, να εχω και εγω τα εργαλεια μου μαζι, και θα σου φτιαξω το πρωτο airsoft τεθωρακισμενο ;D ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Shooter

Δεν μπορει να με αγαπαει τοσο ο Θεουλης!!και βαριομουν να παιξω στο ΗοΤελ..ΜΕΣΑ και γωωωωωωωω!!!!!!Πανηγυρι θα γινει!!