27/09/2009 - Operation "Enigma Device" - Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Goodspeed, 21 Σεπ 2009, 22:06:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Goodspeed

Κυριακή 27/09/2009

Σενάριο by Jumbo - Απόδοση by Goodspeed

Εξήντα εννέα χρόνια πριν....

Οι φλόγες του B' Παγκοσμίου Πολέμου καίνε την Ευρώπη. Οι ανάγκες αποστολής κρυπτογραφημένων σημάτων οδηγούν τον Γερμανικό στρατό στην εφεύρεση μιας συσκευής κρυπτογράφησης / αποκρυπτογράφησης, με σκοπό την αποστολή ασύρματων σημάτων προς όλες της μονάδες τους, την περιβόητη συσκευή ENIGMA.

Η συσκευή θα πέσει στα χεριά των συμμάχων το 1942 μετά από τον εμβολισμό ενός υποβρυχίου U-505,   και έκτοτε θα μπορούν να σπάνε όλους τους κωδικούς των Γερμανών.
Μετά το τέλος του πολέμου η συσκευή , φυλάχθηκε σε διάφορες μυστικές στρατιωτικές βάσεις των συμμάχων.

27/09/2009

Δύο τρομοκρατικές οργανώσεις αποφασίζουν ότι ο μονός τρόπος, να έχουν εξασφαλισμένες επικοινωνίες χωρίς να γίνονται αντιληπτές από τους δορυφόρους , είναι να κλέψουν την Enigma Device από την παραθαλάσσια βάση Α123/Γ όπου βρίσκεται.

- Team Deathmatch με 1 Respawn χωρίς ανεφοδιασμό.

- Διάρκεια παιχνιδιού 60'.

- Θα γίνουν 2 παιχνίδια με αλλαγή πλευρών.

- Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν 2 ισάριθμες ομάδες. Σκοπός της κάθε ομάδας θα είναι να βρεί τα 2 μέρη της Enigma Device και να τα μεταφέρει σε συγκεκριμένο σημείο όπου και πρέπει να τα κράτήσει μέχρι την λήξη του χρόνου. Περισσότερες λεπτομέρειες στο Briefing.  

- Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι συναθλητές-συνχομπίστες να έχουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα ή Άδεια οδήγησης.

-
'Οριο ΑΕG:                   350 fps
Όριο Sniper                 550 fps
'Οριο ηλικίας                18+
'Ωρα προσέλευσης       10:00' π.μ.
Ώρα briefing                11:00' π.μ.
'Ωρα έναρξης:              12:00' μ.μ.

Θα υπάρχουν σφυρίχτρες, pmr, πυροσβεστήρες, σακκούλες για τα σκουπίδια μας και Fps Radar για την μέτρηση των AEG.

Συμμετοχές :

Jumbo
Goodspeed
WAR ANGEL
Haris
M262
LAFINA
VasPlan
NikPlan
Παναγιώτης
Περικλής
Μαρίνος
Cataphract
Atsalakotos
Big Boss
Spartan
Zinja
Uzi
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ + 1
Fox3
Rogue + 2
MitsoS_O_Yakuza
FREEDOM FIGHTERS Team ( 3 άτομα )
Leonardo
Berretas
Vagelis521
air-sfiga
Haroth
13illys
queef
powerplant master
man620
cammo
Falcon
OLDNAVY
Τάλων
Pete_dusk
dash
Spartan + 2
Greco
cgwolf + 1
SAPPER
filakio 8
Aquiline
Green Bird
AKIS21M
SCUBA
Harryes
Jocker
giannisgtti
attila
JAMES
fritz
Θάνος
Bulldog
Siegfried
Νικηφόρος + 1
dragonfire
delivery
brontara + 2
Hunter + 1
ανθυπασπιστης
pit
Kallistos
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

WAR ANGEL

checked up and good to go.Παρακαλω μετρηστε με

caffery_gr

Πολύ ευχάριστω το γεγονός ότι έχουν μεγάλη συχνότητα οι διοργανώσεις μεταξύ τους!!Δυστυχώς κοινωνικές υποχρεώσεις δεν θα επιτρεψουν να παρεβρεθώ αυτή την Κυριακή!!!  ::)

LAFINA

Ερώτηση η ταράτσα "παίζει" ή απαγορεύεται? Κι αν βρεθεί κανείς εκεί πάνω και βρει στόχο απ'την αντίθετη ομάδα και τον "βγάλει" εκτός, μετράει???  ::)

Και μία σύμπλήρωση και το road-book αφού περάσετε την εκκλησία (αριστερό μας χέρι) και τις ταβέρνες (στο δεξί μας χέρι),  έχετε βγάλει flash και είστε αριστερή λωρίδα για να στρίψετε,    οι ταμπέλες που γράφουν ΑΜΑΛΘΕιΑ από την δεξιά πλευρά του δρόμου είναι τρεις. Στην τρίτη στρίβουμε μέσα στο στενό. Για όσους δεν τις προσέξουν ή για όσους θέλουν να καλέσουν κι άλλους να έρθουν  υπάρχει στο σημείο εκείνο και η στάση που γράφει στάση ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ.

Είμαστε μέσα με τον συζυγάτο μου Μ262 και τους φίλους του ΝΙΚPLan, VASPlan, Παναγιώτη, Περικλή και Μαρίνο.
Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι την Κυριακή το μάτι μου θα είναι ο.κ.   ::)
Διαφορετικά θα κάνω τον φωτογράφο με τις αλοίθωρες φωτογραφίες  8) . (όπως λέει κι ο Μίμης Φωτόπουλος στην ελληνική ταινία Κάλπικη Δεκάρα,
ααααόόμμμμματος).   :D  ;D
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

Goodspeed

Από BoBKiD των Fallout Rangers :

****Επίσης, θα ήθελα να παρακαλέσω, να μην μετακινήσει κανείς έπιπλα, αντικείμενα κλπ, γιατί έχουν ήδη τοποθετηθεί αρκετά από αυτά σε συγκεκριμένα σημεία για το σενάριο "Επιχείρηση: Κρύα Έναρξη".****

Παρακαλώ να σεβαστούμε τον κόπο των διοργανωτών του Cold Start.  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

jumbo

οι ETERNALS  θα ειμαστε εκει... αυτο που θα ηθελα να παρακαλεσω τους συνχομπιστες ειναι να ειναι οσο πιο συνεπης γινεται....περαν των 12 οπιος και να ερθει θα ειναι αρκετα δυσκολο να ενσωματωθει σε καποια ομαδα ωστε να παιξει :)....και για να μην παρεξηγηθω, απλως το σεναριο θα ειναι ιδιαιτερα απαιτητικο ως προς τους στοχους που πρεπει να επιτεχθουν, οποτε θα πρεπει να ειμαστε οσο πιο ακριβεις γινεται με το χρονοδιαγραμμα του παιχνιδιου ;)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Spartan

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ZINJA

Μεσα μαζι με τον ουζι! εγω δε δειχω ταυτοτιτα,γιατι δε θελω να δειτε την πραγματικη μου ηλικια!θα την εχω ΚΑΜΠΕΡΩΜΕΝΗ! ;D ;D ;D ;D :D ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

salonikios

...καλως εχόντων των πραγματων υπολογίστε ένα τυφέκιο ακόμα...

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Admax

Μέσα!!!

P.S. Οποιος έχει ένα prm μικρούλη μαύρο ας το φέρει! THNX!!

fox3

Αν και έχω να πάω σ'ένα γάμο στις 1800 πιστεύω οτι θα προλάβω.... Μέσααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Try to hunt,not to be hunted...

Rogue

μεσα και εγω μαζι με τους πιστους μου φιλους  Β&Τ MP5 - A4 & SIG SAEUR P226 των Seals.  aaaaaaa να μην ξεχασω, θα ερθει μαζι μου και ενας νεος  ο "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ" Yakuza που νομιζει οτι  ξερει να παιζει  airsoft
Drive it like you stole it

leonardo sunbird

Leonardo ;D - Berretas ;) - Vaggelis 521  8)
Παρόντες για την Αποστολή !!!!

OUT!!!!

dimitrisk

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Haroth

13illys

jumbo

Παράθεση από: ZINJA στις  22 Σεπ 2009, 09:52:42 ΠΜ
Μεσα μαζι με τον ουζι! εγω δε δειχω ταυτοτιτα,γιατι δε θελω να δειτε την πραγματικη μου ηλικια!θα την εχω ΚΑΜΠΕΡΩΜΕΝΗ! ;D ;D ;D ;D :D ;)

ουτος ή αλλος εσυ δεν χρειαζεται να δειξεις ταυτοτητα zinza.........
γιατι εσυ εισαι ενας.......
ΜΥΘΟΣ του airsoft...........
που παντου βεβαια υπαρχει........... ;D ;D ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ZINJA

Παράθεση από: jumbo στις  22 Σεπ 2009, 20:23:25 ΜΜ
ουτος ή αλλος εσυ δεν χρειαζεται να δειξεις ταυτοτητα zinza.........
γιατι εσυ εισαι ενας.......
ΜΥΘΟΣ του airsoft...........
που παντου βεβαια υπαρχει........... ;D ;D ;D ;D ;D

Ευχαριστω για τα ευζημα!(μα τη παναγια το  λεω!)
ΑΛΛΑ ΟΛΛΟΙ ΜΑ ΟΛΛΟΙ ειμαστε μυθει γιατι ειμαστε οι πρωτοι αιρσοφταδες της ελλαδας.Και αν δεν υπηρχατε εσεις δε θα υπηρχα εγω! ;)
νασε καλα φιλε με συγκηνησες :'(
θα φροντισω να σου ριξω λιγα ββς την επομενη φορα ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/