αλλαγη ελατηριου

Ξεκίνησε από matzi, 16 Σεπ 2009, 23:50:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

matzi

οταν αλλαζουμε ελατηριο ποσο πεφτουν τα fps?

Dadias

ελατήριο ως συνήθως αλλάζουμε για να αναβαθμήσουμε ή και να υποβαθμήσουμε τα fps του a.e.g. μας, υπάρχουν δίαφοροι τύποι ελατηρίων που δίνουν ανάλογα fps , π.χ. Μ100,Μ120,κλπ   αντίστοιχα όμως θα πρέπει να αναβαθμήσεις και άλλα μέρη του gearbox έτσι ώστε να αντέξει τις πίεσεις από δυνατότερα ελατήρια

jumbo

αναλογα τη ελατηριο θα βαλεις και ποσο θες να ριξεις τα fps του AEG σου φιλε μου... ;)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

matzi

ωραια το δικο μου το ελατηριο ειναι Μ100 ποσο θα τα ριξει σε ενα Μ4 ΝΤΙ ΜΠΟΥΣ?

jumbo

εμπειρικα σου λεω, οτι επειδη εχω ακριβως το ιδιο AEG, με κατοσταρει θα σου βγαζει γυρω στα 430 fps, οποτε αν το θες για CQB χρειαζεσαι αντικατασταση.. με ενα 80 το λυνεις το θεμα σου και πας γυρο στα 270 fps.

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

matzi

μα μου εβγαλε 360 κ τωρα με  Μ100 θα ανεβει??δε θα πεσει?

jumbo

μαμισιο και σου εβγαλε 360; τυχερουλης εισαι αν ηταν μαμισιο και σου εβγαλε 360

matzi

ναι αλλα πρεπει να το ριξω κατω απο τα 350..οποτε τι κανω?

jumbo

οποτε αλλαζεις ελατηριο...... καλητερα γι αυτο  το θεμα να απευθυνθεις στον SAPPER... ειναι ο πλεον ειδικος στο να σε κατατοπισει.....ή καποιο απο τα αλλα παιδια που εχου μεγαλυτερη εμπειρια απο μενα........ :) :) :)

matzi