Αποβολη παιχτων (ποτε και γιατι) παρακαλω οσοι ψηφιζετε να τεκμηριωνεται κιολας

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 15 Σεπ 2009, 19:37:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θελετε να αποβαλουμε καποιον παιχτη απο game?

Ναι και γιατι
32 (78%)
Οχι και γιατι
3 (7.3%)
Οχι δεν σηκωνω κουβεντα
6 (14.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 35

MitsoS_O_Yakuza

Πρεπει να βοηθησουμε το airsoft στην Ελλαδα να παει μπροστα και οχι να βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας με οποιο αντικτυπο και αν εχει. Το θεμα ειναι πως θα καταφερουμε να πεισουμε το αποβληθεντα να παει σπιτι του και ποτε? Εστω μια τιιμμωρια βρε αδερφε για κατι σοβαρο που εκανε η ηταν η αιτια να γινει. Αποβολη εννοω φυσικα καποια παιχνιδια και αναλογως την σοβαροτητα και διαπαντος why not? Φυσικα ψηφισα ναι επειδη ειμαι ενας απο αυτους που θελω να παει το airsoft μπροστα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

jumbo

ψηφισα ναι... ειμαι υπερ του να αποβαλονται οι παικτες που πεφτουν στας εξης παραπτωματα:

α) Αθανατοι
β) οσοι πραγματοποιουν επικινδυνες βολες (τυφλη βολη και μη σωστη τηρηση κανονων ασφαλειας γενικοτερα)
γ) οσοι βριζουν και δυναμιτιζουν κατα αυτο τον τροπο την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

SAPPER

Συμφωνώ με τις αιτιολογίες του Jumbo και επαυξάνω με την θετική μου ψήφο.

Goodspeed

Ψήφισα ΝΑΙ και έχει τύχει να βρεθώ στη θέση να αποβάλω παίχτη από παιχνίδι επειδή δεν τήρησε βασικό κανόνα ομαδικής ασφάλειας.

Συμφωνώ κι εγώ με τον φίλο Jumbo και για τους Αθανάτους δεν χρειάζεται η αποβολή τους από παιχνίδι. Ασ' τους να συνεχίσουν να κάνουν τους Αθάνατους ώστε να τους αποβάλει η κοινότητα του Airsoft από μόνη της.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

nikoaloy.

ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΑ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ

http://www.youtube.com/watch?v=1uDrTT-GCJE

WAR ANGEL

Ναι πιστευω στην αποβολη σε οποιον ΔΕΝ σεβεται τους συναδελφους του (Βρισιες , βιοπραγια , απειλες , Αθανασια) και ΔΕΝ τηρει τους κανονες ασφαλιας (ΟΣΟ ΠΑΛΙΟΣ Η ΝΕΟΣ ειναι)

Dadias

Παράθεση από: jumbo στις  15 Σεπ 2009, 20:58:08 ΜΜ
ψηφισα ναι... ειμαι υπερ του να αποβαλονται οι παικτες που πεφτουν στας εξης παραπτωματα:

α) Αθανατοι
β) οσοι πραγματοποιουν επικινδυνες βολες (τυφλη βολη και μη σωστη τηρηση κανονων ασφαλειας γενικοτερα)
γ) οσοι βριζουν και δυναμιτιζουν κατα αυτο τον τροπο την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου.

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  16 Σεπ 2009, 19:57:20 ΜΜ
Ναι πιστευω στην αποβολη σε οποιον ΔΕΝ σεβεται τους συναδελφους του (Βρισιες , βιοπραγια , απειλες , Αθανασια) και ΔΕΝ τηρει τους κανονες ασφαλιας (ΟΣΟ ΠΑΛΙΟΣ Η ΝΕΟΣ ειναι)

δεν έχω να συμπληρώσω κάτι παραπάνω

Gimli

Και εγω θα ελεγα ναι αλλα υστερα σκεφτικα οτι πιοι ειμαστε εμεις για να απαγορευσουμε κατι σε καποιον,δεν νομιζω οτι εχει κανενας απο μας αφτο το δικαιωμα αν καπιοι παικτες η ομαδες δεν δειχνουν να ακολουθουν την ευγενη αμιλα ενο τους το εχεις επισιμανει πολλες φορες απλος πρεπει ουσιαστικα να τους αφινουμε εξω(να μην τους παιζουμε) για καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα π.χ. 12 μινες αλλα σε καμια περιπτοση δεν νομιζω οτι πρεπει να τους το απαγορευουμε εντελος :) :)
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

mirrage

Και σκάκι να παίζεις θα αποβληθείς αν δεν τηρείς τους κανόνες και την δεοντολογία που εφαρμόζεται στο παιχνίδι.

Έτσι και στα δικά μας παιχνίδια πρέπει να τηρούνται οι κανόνες και ειδικά τα μέτρα ασφάλειας.
Έχω δει παίκτη να ρίχνει μέσα από το safe house και όταν του την είπαν (στο τσακ πριν το κάνω εγώ) είπε οτι ήταν
άδειο το  GBB.1ον δεν ξέρουμε οι άλλοι οτι είναι άδειο και 2ον δεν μας νοιάζει γιατί απλά δεν ρίχνουμε ποτέ εντός
του safe house η εκτός του χώρου παιχνιδιού.
Επίσης έχω δει να ρίχνουν προς τα ποδήλατα ενώ υπάρχουν παιδιά που κάνουν ποδήλατο!
Το καλό είναι οτι υπάρχουν ορισμένοι λογικοί που μπαίνουν στην μέση αλλά δεν πιάνει για πολύ ο λόγος τους.
Πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας εντός και εκτός παιχνιδιού και όσοι δεν τους
ακολουθούν πρέπει να αποβάλονται αφού τους δωθούν 3-4 ευκαιρίες.

Πέρα από τα παραπάνω οι Jumbo και WAR ANGEL  με έχουν καλύψει απόλυτα.

Μάλιστα θα μπορούσε να υπάρχει και ένα σύστημα "καρτών" όπου όποιος πάρει π.χ. 3 κάρτες να αποβάλεται από τα
παιχνίδια και τα fora ώστε να μην μπορεί να μάθει ούτε καν που παίζουμε.Βέβαια είναι λίγο δύσκολο να εφαρμοστεί
αυτό αλλά ίσως με κάποιες αλλαγές να γίνει.
Περίπου σαν τις προειδοποίησεις για το ban όταν δεν τηρούνται οι κανόνες του forum.

XARAMADAS

Παιδιά σωστά όλα αυτά που λέτε από τη μεριά σας.
Είσαστε απόλυτα σίγουροι όμως ότι από ένα λανθασμένο αντανακλαστικό ή από μία λάθος εκτίμηση δεν θα βρεθείτε και οι ίδιοι σ' αυτή τη δυσάρεστη θέση;
Θέλω να πω ότι ο καθένας μας μπορεί να έχει μία άτυχη στιγμή. Είναι θεμιτό να αποβληθεί κάποιος από κάποια παιχνίδια λόγω μιας άτυχης στιγμής;
Και ποιος θα το κρίνει αυτό;

Όπως είπε και ο Χριστός: "όποιος είναι αναμάρτητος, να ρίξει τον πρώτο λίθο".
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

goseu

Εφόσον τηρουνται οι κανονες ασφαλειας κ συμπεριφορα δεν τιθεται θεμα αποβολης . η κοινοτητα αποβαλει τους αθανατους στο βαθος χρονου.

jumbo

Παράθεση από: XARAMADAS στις  17 Σεπ 2009, 00:21:03 ΠΜ
Παιδιά σωστά όλα αυτά που λέτε από τη μεριά σας.
Είσαστε απόλυτα σίγουροι όμως ότι από ένα λανθασμένο αντανακλαστικό ή από μία λάθος εκτίμηση δεν θα βρεθείτε και οι ίδιοι σ' αυτή τη δυσάρεστη θέση;
Θέλω να πω ότι ο καθένας μας μπορεί να έχει μία άτυχη στιγμή. Είναι θεμιτό να αποβληθεί κάποιος από κάποια παιχνίδια λόγω μιας άτυχης στιγμής;
Και ποιος θα το κρίνει αυτό;

Όπως είπε και ο Χριστός: "όποιος είναι αναμάρτητος, να ρίξει τον πρώτο λίθο".

φιλε  XARAMADAS εδω θα διαφωνισω μαζι σου.....  και θα φερω σαν παραδειγμα τον εαυτο μου ( υπαρχουν παιδια στο φορουμ που παιζουμε σχεδον καθε βδομαδα μαζι και με γνωριζουν , οποτε αν αρχισω να λεω κοτσανες ας βγουν να με χοντρο κραξουν)
α) ειμαι βλακας που οταν με πετυχαινει καποιος, βγαζω το γεμιστηρα απο το AEG, φωναζω εξω και βγαινω;
β) ειμαι βλακας που φοραω κρανος - γυαλια που παρολο που θολωνουν δεν τα βγαζω μεχρι να βγω απο το παιχνιδι;
γ) ειμαι βλακας που βγαζω το κεφαλι μου ή το σωμα μου για να δω απεναντι τον αντιπαλο και δεν βγαζω μονο το AEG μου και να θεριζω στα ΤΥΦΛΑ οτι κινεται;
γιατι προσοπικα πιστευω, οτι ενα παιχνιδι γινεται συναρπαστικο και ομορφο, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΠΟΥΝ... :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Dadias

Την στιγμή που θα "φάω" τα μπιλάκια του εκάστοτε ανεγκέφαλου στην μάπα μου η οπούδηποτε αλλού την στιγμή που μπορεί να μου προκαλέσει βλάβη επειδή δεν συμαδεύει ή "ρίχνει" επίτιδες εκεί, ή την στιγμή που εγώ πάω να χαρώ το χόμπι μου και έρχετε ο Highlander και δεν βγάνει όταν τον "χτυπάνε" γιατί είναι ανεγκέφαλος,βλάκας,ατομιστής και εγωιστής , έχω το κάθε δικαίομα όπως και οποιοσδήποτε παίκτης να μπορεί συλογικά να αποβάλει τον "παίκτη¨(ο θεός να τον κάνει) και όχι μόνο για ένα παιχνίδι και για το επόμενο, καμία ανέχεια σε τέτοιες παραβάσεις κανόνων

αν δηλαδή π.χ. τρέχει με το αυτοκίνητο μεσά στην πόλη την στιγμή που υπάρχει όριο ταχύτητας και χτυπίσει ένα παιδάκι-παππού-άνθρωπο γενικότερα και το αφήσει κατάκητο ή τον σκοτώσει θα τον αφήσεις ελεύθερο?την στιγμή που ο νόμος είναι ξεκάθαρος?

πρέπει να πάρουμε ποιό σοβαρά τους κανόνες, αν δεν καταλαβαίνει απλά δεν παίζει για αυτό και κάποιος όταν ξεκινούσε το airsoft έγραψε αυτούς τους ρημαδιασμένους κανόνες!!

goseu

Ο νομος υπαρχει αμα θες τον τηρεις αμα θες οχι .. κ πολλες φορες χωρις καποιο προβλημα.. το θεμα ειναι να εισαι ευσυνειδητος κ να κανεις απο μονος σου καποια πραγματα ..το θεμα δεν ειναι να το επιβάλεις σε καποιον αλλα να τον κανεις να καταλαβει καποια απλοικα πραγματα ...κανενας δεν παιζει με cheatakia .. :P και αν δεν το καταλαβει απο μονος του οποιος παιζει οπως θελει ας σκεφτει τι θα γινοταν αμα επαιζαν ολοι σαν κ αυτον ..  παντως οχι mil sim .

Dadias

για αυτό και ανέφερα το παραπάνω σοβαρό παράδειγμα και δεν ανέφερα κάποιο ποίο απλό παράδειγμα, νοώντας και προπαθώντας να δείξω με τι σοβαρότητα θα πρέπει να αντιμετοπίζεται

goseu

οποτε ας συμμορφωθουν οι cheatakides  και οι παραβαινοντες του βασικους κανονες .. γιατι προς το παρων οι "καταγγελειες" ειναι απροσωπες κ γενικες ..  :P :P :P

mirrage

Παράθεση από: goseu στις  17 Σεπ 2009, 02:30:23 ΠΜ
Ο νομος υπαρχει αμα θες τον τηρεις αμα θες οχι .. κ πολλες φορες χωρις καποιο προβλημα.. το θεμα ειναι να εισαι ευσυνειδητος κ να κανεις απο μονος σου καποια πραγματα ..το θεμα δεν ειναι να το επιβάλεις σε καποιον αλλα να τον κανεις να καταλαβει καποια απλοικα πραγματα ...κανενας δεν παιζει με cheatakia .. :P και αν δεν το καταλαβει απο μονος του οποιος παιζει οπως θελει ας σκεφτει τι θα γινοταν αμα επαιζαν ολοι σαν κ αυτον ..  παντως οχι mil sim .

Όπως έλεγε ένας συνάδελφός μου "Δεν είμαι νηπιαγωγός κανενός! Αν δεν το κάνεις σωστά ,αφού σου εξηγήσω, φεύγεις".
Έτσι είναι.Τα έχουμε πει εκατοντάδες φορές και ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα!

SAPPER

Παιδιά ο MitsoS_O_Yakuza είπε...
Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  15 Σεπ 2009, 19:37:40 ΜΜ
Αποβολη εννοω φυσικα καποια παιχνιδια και αναλογως την σοβαροτητα και διαπαντος why not? Φυσικα ψηφισα ναι επειδη ειμαι ενας απο αυτους που θελω να παει το airsoft μπροστα
Και συμφωνώ, από εκεί και πέρα αν κάποιος είναι υπότροπος και μας χαλάει την Κυριακή μας, ας πάρει το σπαθί του και ας βρει ένα λόφο να φωνάζει "Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας"...

skotostras

Παιδια πιστεψε με αυτο ηταν ενα θεμα που παντα με απασχολουσε,
στην περιπτωση που καπιος ενοχλει ολουσ τους παιχτες και εχει παρει αποφαση η κοινοτητα airsoft να τον αποβαλει απο τα παιχνιδια, τοτε πως θα το κανετε? αυτος εαν θελει ξαναερχετε οποτε εχει game και απλα ριχνει BBs οπου νανε, βεβαια ειναι πολυ ακραια περιπτωση αυτη που αναφερω, ΑΛΛΑ, αυτο το λεω γιατι δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ αυστηρο και σοβαρο που μπορει να σταματησει εναν "xazo airsofter" απο το να συνεχιζει να ενοχλει τους αλλους εστω και μετα την αποβολη του
οι μονοι τροποι θα ηταν:
1. να τον σερνετε πισω σπιτι του
2. Να τον ξηλωσετε να μινει αναισθητος ωστε να μην ενοχλει....
τα οποια βεβαια ειναι παρανομα....

Εκτος αυτου δεν το σηζηταμε, αποβολες ΠΡΕΠΕΙ να γινονται.