Call of Duty 4 , World at War & Morern Warfare 2 - ( PS3 )

Ξεκίνησε από Goodspeed, 15 Σεπ 2009, 01:44:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Goodspeed

Άρχισε να μας τα χαλάει ο καιρός, περιορίζονται οι καλοκαιρινές βολτούλες και το PS3 θα μας κάνει παρέα κάποιες παραπάνω ώρες. Επειδή τα παιχνίδια που αναφέρω στον τίτλο του thread είναι και τα πιό κοντινά στο αγαπητό μας Airsoft, ειδικά στα όπλα που ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει, πάμε να δούμε πόσοι ασχολούμαστε με αυτά και να παίζουμε παρεούλα online.  

10/11/2009 βγαίνει και το Modern Warfare 2, κατά πολλούς ένα από τα πιό πλήρη παιχνίδια του είδους.

PS3 Network IDs :

Leon_SMF
vagelis_the_t_f
KYRGKIKAS
STEEVEE12
Xtipimenos
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

vagelis521

Gimli

CALL OF DUTY 6 MODERN WARFARE 2 11/11/2009 προκειται για το πολυαναμενομενο call of duty 6 ουσιαστικα ειναι το call 4 με καλιτερα γραφικα περισοτερα οπλα .πιστες και περισοτερες δινατοτιτες πανο στο οπλο Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 150  ΕΥΡΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΙΑΛΛΙΑ ΝΙΧΤΟΣ (ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΧΙ MUFΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE)
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

MitsoS_O_Yakuza

λιωστε το ΛΕΩΝΙΔΑ λιωστε τον γιατι στα game του airsoft ειναι λιγο δυσκολο  ;D ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

goseu

Αφηστε τα οπλα κ πιαστε καμια κιθαρα για το guitar hero  που τα σπαει :P

(εντελως off topic) :P

Scharfschütze

Παράθεση από: goseu στις  17 Σεπ 2009, 13:45:22 ΜΜ
Αφηστε τα οπλα κ πιαστε καμια κιθαρα για το guitar hero  που τα σπαει :P

(εντελως off topic) :P

Τωρα βγηκε και με τουs  Beatles (αγαπημενο μου συγκροτημα  :) )

Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

coupas

ΟΚ είδα κι εγώ την έκδοση με τα γυαλιά και είναι και σε πολύ καλή τιμή ($ 140 στο Amazon) αλλά θα έρθει η εκδοση αυτή και στην Ελλάδα; κι αν οχι θα μπορούμε να τα παραγγείλουμε απ'εξω χωρίς πρόβλημα;
Θαρσείν χρή τάχ'αύριον έσσετ'άμεινον

queef

πως είχαν έρθει αυτά; Είχα δει κι εγώ την prestige edition και μ'εψηνε να την πάρω.

WAR ANGEL

ανθυπασπιστης

fkala sto cod ta exo kanei kai ta kano ola (den einai erotiko iponoumeno) enno azoumoto azoumoto headshot sth alli akri jump kill n pefteis apo megalo ipsos kai prin pe8aneis naskotoseis kapion kai me azoumoto to exo kanei auto pidixtouliko kill ston aera otan vriskese tiflo kill mes sta kapnogona rixneis stin tixi kai petixeneis kapion me vasi on xarti epano aristera 360 kill kaneis pliri peristrofi kai azoumoto kill guick scope stigmiao skoping diladi kai polla alla pou ote aurio den teliono gia auto exo sinolo kai se pc kai se ps3 3000 headshot auto mou exei meini tora se kill den 8imamai alla 8imami streak sto ps3 21 mikros ari8mos alla ti na kanoume opios 8elei as me kanei add STEEVEE12
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

marboo

Παράθεση από: ανθυπασπιστης στις  25 Σεπ 2009, 22:24:49 ΜΜ
fkala sto cod ta exo kanei kai ta kano ola (den einai erotiko iponoumeno) enno azoumoto azoumoto headshot sth alli akri jump kill n pefteis apo megalo ipsos kai prin pe8aneis naskotoseis kapion kai me azoumoto to exo kanei auto pidixtouliko kill ston aera otan vriskese tiflo kill mes sta kapnogona rixneis stin tixi kai petixeneis kapion me vasi on xarti epano aristera 360 kill kaneis pliri peristrofi kai azoumoto kill guick scope stigmiao skoping diladi kai polla alla pou ote aurio den teliono gia auto exo sinolo kai se pc kai se ps3 3000 headshot auto mou exei meini tora se kill den 8imamai alla 8imami streak sto ps3 21 mikros ari8mos alla ti na kanoume opios 8elei as me kanei add STEEVEE12

2o WARNING
Είσαι ενημερωμένος για την απαγόρευση των greeklish αλλα το αγνοείς, το επόμενο WARNING θα συνοδευτεί με ban

Παρακαλώ συμμορφώσου με τους κανόνες του forum

dash

εγω παιδια θα περιμενω να μου ρθει για το PC .ηδη εχω προπαραγγειλει απεξω.δεν μπορω κανενα first person shooting να το παιξω σε console.θελω παντα ποντικι σε τετοια παιχνιδια.απορω πως την παλευετε με το χειριστιριο στο θεμα στοχου  :-\

Stathis

Ειναι συνηθεια, εγω με ποντικι ειμαι παντελςς ασχετος
Airsoft is Life!

airsoftFTW

Παράθεση από: dash στις  26 Σεπ 2009, 00:18:15 ΠΜ
εγω παιδια θα περιμενω να μου ρθει για το PC .ηδη εχω προπαραγγειλει απεξω.δεν μπορω κανενα first person shooting να το παιξω σε console.θελω παντα ποντικι σε τετοια παιχνιδια.απορω πως την παλευετε με το χειριστιριο στο θεμα στοχου  :-\

Πες τα ρε Dash. Λοιπόν για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, το παιχνίδι τα σπάει πιο πολύ και απο το 4. Δεύτε λάβετε video απο Youtube και πορωθείτε. http://www.youtube.com/watch?v=-KiXjsHXALo

Το παιχνίδι κυκλοφορεί 10/11/2009 σε όλη την Ευρώπη για ΧΒοΧ360 και ΡS3. Gia PC δεν νομίζω να κυκλοφορήσει διαφορετική μέρα, μάλλον και αυτή η έκδοση βγαίνει 10/11. Όσο για την ειδική έκδοση που ανέφεραν προηγούμενοι χρήστες, ναι, έχει μεσα NVG που δουλεύουν κανονικά (αλλα και άλλα συλλεκτικά καλούδια).
Φυσικά αν δεν το έχετε προπαραγκίλει ετοιμαστείτε για ξενύχτι έξω απο το κατάστημα. 650.000 προπαραγκελίες και αυξάνονται όσο περνά η ώρα.

Ουφ! αυτά για τώρα. Όσοι θέλουν και άλλες πληροφορίες να μου στείλουν ΠΜ.

mirrage

Όποιος σκάσει 140 ευρώ για την έκδοση με την nvg με μόνο
σκοπό να πάρει την "καλή" nvg απλά θα κάνει βλακεία!
Το συγκεκριμένο εξάρτημα δεν έχει κάτι παραπάνω από το
Cyclops πέρα ίσως από το σχέδιο.
Σκέφτητε οτι μπορεί να απογοητευθείτε βαριά όταν δείτε οτι δεν
πιάνει μία σε σχέση με οτι φανταζόσασταν...
Αν πάλι το αγοράσετε ξέρωντας τι παίρνετε τότε ΟΚ...μαγκιά σας.
Απλά μην περιμένετε παπάδες!

queef

προφανώς δεν περιμένει κανείς 3ης γενιάς ΔΝΟ με 70€..Απλά κάτι για την παπάτζα ;D
Κατά τη γνώμη μου πάντως τα 70€ που κάνει η πρεστίζ έκδοση δεν έιναι πολλά και αξίζει να την πάρει κανείς 8)

GeR^PEZONAUTHS

φυσικα και αξιζει η prestige edition , εκτος απο  το οτι δινει και τα night vision, περιλαμβανει το καλυτερο (πιθανος) παιχνιδι του 2010 , μλαμε κορυφη , πολλες τοποθεσιες, απο τα παγωμενα βουνα του Καζακσταν και της γεματες με Ταλιμπαν ερημους του Αφγανισταν εως και τις επικινδυνες  φαβελες του Ριο που καραδοκουν καρτελ και μαφιοζοι!!!  εξαιρετικο στορυλαιν!!!

Scharfschütze

Παράθεση από: hood στις  26 Σεπ 2009, 21:50:10 ΜΜ
ελα ντε και εγω αυτο λεω.. first person μονο σε pc

Και εγω μαζι σας  ;) ;)
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

SnakeGR

ποιος επαιξε fps se ps3 και δεν κολλησε....τουλαχιστον εμεις δεν θελουμε καινουργια καρτα γραφικων καθε που βγαινει παιχνιδι...

psn id:Xtipimenos

ανθυπασπιστης

Παράθεση από: SnakeGR στις  02 Νοε 2009, 02:57:20 ΠΜ
ποιος επαιξε fps se ps3 και δεν κολλησε....τουλαχιστον εμεις δεν θελουμε καινουργια καρτα γραφικων καθε που βγαινει παιχνιδι...

psn id:Xtipimenos
i will add u ;)
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR