Tokyo Marui Colt m1911

Ξεκίνησε από Nikolai, 14 Σεπ 2009, 20:18:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikolai

Το αεριο του γεμιστριρα για ποσος βολες κραταει ???

elricd

Δεν ειναι σε ολα τα ιδια...Εμενα 2 που εχω κρατανε για δυο γεμισματα ( απο bbs ) ο καθε γεμιστηρας
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Nikolai

Επιδη ειναι πιο λεπτος δεν εχει διαφορα

Falcon

Παράθεση από: Nikolai στις  14 Σεπ 2009, 20:18:43 ΜΜ
Το αεριο του γεμιστριρα για ποσος βολες κραταει ???

Με της CA το αεριο πεταει 13-15 μπιλακια, ενω με της ultra air 22 με 26 μπιλακια...

Nikolai

Αυτος που δεινει η Tokyo Marui

Falcon

Παράθεση από: Nikolai στις  15 Σεπ 2009, 17:37:46 ΜΜ
Αυτος που δεινει η Tokyo Marui

εμ.. μπορει να σε μπερδεψα, αυτα που αναφερω ειναι αερια, οχι μαρκες γεμιστηρων...

Στη γεμιστηρα της TM λοιπον, με το αεριο της CA το ΤΜ Μ1911Α1 σου ριχνει γυρω στα 13-15 μπιλακια, ενω με το αεριο της ultra air ριχνει απο 22 μεχρι 26.   ;)

Παράθεση από: Falcon στις  15 Σεπ 2009, 15:18:06 ΜΜ
Με της CA το αεριο πεταει 13-15 μπιλακια, ενω με της ultra air 22 με 26 μπιλακια...

Horus

παιδια καλησπερα,

ο αριθμος των βολων σε ενα GBB πιστολι δεν εξαρταται απο τον ποσο αερα αφηνει η βαλβιδα να περασει στον θαλαμο?

πως γινεται τοτε με το αεριο Α να εχει 10 βολες π.χ κ με το αεριο Β να εχει 20, με τα ιδια παντα ml αεριου που χωρανε σε μια γεμιστηρα?
enemies..we need more enemies!!

Θάνος

Παράθεση από: Horus στις  21 Οκτ 2009, 15:39:17 ΜΜ
παιδια καλησπερα,

ο αριθμος των βολων σε ενα GBB πιστολι δεν εξαρταται απο τον ποσο αερα αφηνει η βαλβιδα να περασει στον θαλαμο?

πως γινεται τοτε με το αεριο Α να εχει 10 βολες π.χ κ με το αεριο Β να εχει 20, με τα ιδια παντα ml αεριου που χωρανε σε μια γεμιστηρα?
Πολύ σωστή ερώτηση καί απορία, που ποτέ δεν απαντήθηκε.  :-X
Γνώστης κανείς γιά να απαντήσει?  ???
Ευχαριστώ.  :)
keep safe distance...

Falcon

Παράθεση από: Horus στις  21 Οκτ 2009, 15:39:17 ΜΜ
παιδια καλησπερα,

Ελα ομως που αυτο γινεται.
Μηπως στα ml του αεριου της CA συμπεριλαμβανεται και silicone και γι'αυτο η ποσοτητα αεριου ειναι λιγοτερη απο αυτου της Ultra air?
Αν κανω λαθος, διορθωστε με....

SAPPER

Έχω ξάνα απαντήσει σε ανάλογη ερώτηση. χαχα..

Λοιπόν μπορεί να έχουν την ίδια χωρητικότητα οι μπουκάλες αλλά έχουν διαφορετική πίεση.
Ιδίως όσοι έχουν παίξει Paintball (όπου εκεί κάναμε διατριβές στο θέμα "μπουκαλα" και καίγονται αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα με εξισώσεις) θα ξέρουν ότι μια μπουκαλα kevlar 4500psi των 0,68λ (Λίτρων) θα ρίξει περισσότερες μπίλιες με μια ίδιας χωρητικότητας μπουκαλα αλουμινίου, αλλά με μικρότερη πίεση 3000psi. σχεδόν όση θα έριχνε μια 1,1 λίτρα μπουκαλα αλουμινίου στα 3000psi.

Κοινός λοιπόν έχουμε στον ίδιο χώρο περισσότερη πίεση άρα περισσότερη αυτονομία. ;)

Θάνος

Παράθεση από: SAPPER στις  09 Νοε 2009, 12:25:16 ΜΜ
Έχω ξάνα απαντήσει σε ανάλογη ερώτηση. χαχα..

Λοιπόν μπορεί να έχουν την ίδια χωρητικότητα οι μπουκάλες αλλά έχουν διαφορετική πίεση.
Ιδίως όσοι έχουν παίξει Paintball (όπου εκεί κάναμε διατριβές στο θέμα "μπουκαλα" και καίγονται αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα με εξισώσεις) θα ξέρουν ότι μια μπουκαλα kevlar 4500psi των 0,68λ (Λίτρων) θα ρίξει περισσότερες μπίλιες με μια ίδιας χωρητικότητας μπουκαλα αλουμινίου, αλλά με μικρότερη πίεση 3000psi. σχεδόν όση θα έριχνε μια 1,1 λίτρα μπουκαλα αλουμινίου στα 3000psi.

Κοινός λοιπόν έχουμε στον ίδιο χώρο περισσότερη πίεση άρα περισσότερη αυτονομία. ;)
Νομίζω ότι η ερώτηση αναφερόταν στην γεμιστήρα, όχι στην μπουκάλα.  ???
Έχει αναφερθεί γιά να γίνω πιό συγκεκριμένος, ότι μία γεμιστήρα μπορεί να ρίξει 15 μπιλάκια με το "χ" αέριο καί παραπάνω με το "ψ" αέριο. Αληθεύει αυτό?
keep safe distance...

SAPPER

Ναι βρε συ Θάνο.
Κατά την μετάγγιση δηλαδή μεταφέρετε στον ίδιο ογκομετρικό θάλαμο της γεμιστήρας αέριο με μεγαλύτερη πίεση από κάποιο άλλο, άρα, έχουμε περισσότερη πίεση από κάποιο άλω αέριο με χαμηλότερη πίεση, συνεπώς περισσότερη αυτονομία.

Θα σου πω ένα παράδειγμα για να το καταλάβουν και οι συνχομπίστες που έβγαζαν σπυριά με την φυσική στο σχολείο όπως εγώ με άλλα μαθήματα  ;D

Βάζουμε σε ένα κουτί φασόλια και το γεμίζουμε, υπάρχουν ώμος κενά μεταξύ τους... ;D

Σε ένα άλλο ολόιδιο βάζουμε τριμμένα φασόλια, αλλά πιο πολλά γιατί δεν υπάρχουν κενά μεταξύ τους και είναι πιο πυκνή η απόσταση μεταξύ τους, άρα έχουμε περισσότερα φασόλια στο ένα κουτί στον ίδιο χώρο από το άλλο που ήταν ολόκληρα.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον αέριο, βάζουμε περισσότερο στον ίδιο χώρο.

Θάνος

Κατάλαβα...η διαφορά είναι στο φασόλι δηλαδή....χμμμ....κάτι ήξερα καί δεν μου άρεσαν ποτέ οι γίγαντες!  ;D ;D :P

Ευχαριστώ Βασίλη.
;)
keep safe distance...

SAPPER

Παράθεση από: Θάνος στις  09 Νοε 2009, 16:22:29 ΜΜ
Κατάλαβα...η διαφορά είναι στο φασόλι δηλαδή....χμμμ....κάτι ήξερα καί δεν μου άρεσαν ποτέ οι γίγαντες!  ;D ;D :P

Ευχαριστώ Βασίλη.
;)
Τα φασόλια και τα αέρια πάνε μαζί... :D :D :D