Νέος, τι παραλλαγή να αγοράσω?

Ξεκίνησε από wwiimaniac, 09 Μαρ 2018, 21:09:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

wwiimaniac

Καλησπέρα στην παρέα. Δεν θέλω να μακρηγορώ.

Είμαι νέος, έπαιξα 1 παιχνίδι με πολιτικά ρούχα και δανικά όπλα, πωρώθηκα, αγόρασα τα πάντα εκτός από παντελόνι σακάκι καπέλο και άρβυλα...Πήρα εξάρτιση μάχης λαδί μονόχρωμη για συνδυασμό με τα πάντα.

Με απασχολεί υπερβολικά τι παραλλαγή να πάρω . Ρωτώ λοιπόν τι προτείνουν οι ποιο έμπυροι.
Θέλω να μου πείτε ποιες παραλλαγές δίνουν την καλύτερη απόκρυψη στα ελληνικά πεδία. Τα γούστα μου είναι μαύρα αλλά τα μαύρα είναι ότι χειρότερο για τα ελληνικά δεδομένα από άποψη κάλυψης. Προσπαθώ να αποφύγω Greek Lizard και το παρόμοιο Woodland γιατί μου θυμίζουν το φανταριλίκι μου και ξενερώνω... πολύ κοινό. Μπορεί να είναι μάλλον το ποιο ταιριαστό για την καλύτερη δυνατή απόκρυψη στην Ελλάδα αλλά θέλω κάτι διαφορετικό.

Λέω κάτι σε CP https://www.google.gr/search?biw=1517&bih=707&tbm=isch&sa=1&ei=ORJVWt-THufU6AShzZXQDg&q=airsoft+camo+outfits+cp&oq=airsoft+camo+outfits+cp&gs_l=psy-ab.3...1005.2047.0.3004.4.4.0.0.0.0.154.455.0j3.3.0....0...1c.1.64.psy-ab..1.0.0....0.Arm-vHfv4zk#imgrc=SgfLhx5wzzVRxM: .

Τώρα αρβύλες κανονικά και από καπέλο λέω σε μπερέ.

Rodero

Θα σου προτεινα multicam, marpat, digital flora και τελος την a tacs. Η a tacs εχει πολλες αποχρωσεις δες τι θα σου ταιριαξει

wwiimaniac

Μου αρέσει πολύ το digital flora . Ξέρετε αν έχει Μοναστηράκι τέτοια σε καλές τιμές και μεγάλα νούμερα?