CostasV

Ξεκίνησε από CostasV, 17 Νοε 2008, 19:11:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

CostasV

Hello!
Tο όνομα μου είναι Kώστας γεννηθείς το '82 και γράφτηκα σε αυτό το forum με σκοπό να γνωρίσω το airsoft. Η μοναδική επαφή που είχα με αυτό το hobby ήταν όταν κάποτε πιτσιρικάς είχα αγοράσει ένα πιστολι ελατηρίου(εάν το λέω καλά... πάντως θυμάμαι ότι όπλιζα τα σφαιρίδια ένα, ένα χειροκίνητα).
Το είχα μονο για σκοποβολή και βαρούσα χαρτόκουτα και κουτάκια coca cola  :P Καμια σχέση με όλα αυτά που διαβαζω εδώ μέσα  ;D

Tέλος πάντων για να μην πολυλογούμε, αυτό το hobby(από όσα έχω διαβάσει) μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον και θα ήθελα να το παρακολουθήσω από κοντά. Έστω και σαν παρατηρητής εάν δεν υπάρχει η δυνατότηα να νοικιάσω η να δανειστώ από κάποιον ένα όπλο...

Την επομενη κυριακή θα προσπαθήσω να έρθω στην καισαριανή με το αδερφό μου για να πάρουμε μια ιδέα και οι δυο(γιατί και αυτός ψήνεται...)
Eπίσης θα φροντίσω να έχω προμηθευτει κάποια κατάλληλη προστασία για τα ματια μου  8)

Χαιρετώ,

Κώστας.
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

akis

oi omada mas 8a xari na pexi mazi sou , oso gia "AEG" (oplaki) min se anisixi 8a se bolepsoume).

to mono pou 8a parakaleso ine na exis 4 pragmata mazi sou ,

1. balistika gialia , (mporis na ta promi8eutis apo to airsoftcenter).

2. mpotaki - arbila , (apo to strato / monastiraki).

3. bb's (wraio ine na danizoume AEG alla ena mpoukalaki BB's ine arketa ikonomiko ine protimotero na exis to diko sou)

4. poli orexi gia paixnidi , (xoris auto DEN kanoume TIPOTA!!!!!).

kalo boli :-)
WARLORDS

CostasV

Ωραία, Super!!! Λογικά θα περάσω από το airsoftCenter το Σάββατο για να αγοράσω τα κατάλληλα γυαλιά και BB's.
Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι, εάν έρθει μαζί μου σαν παρατηρητής  ο αδερφός μου η και κάποιος φίλος θα πρέπει να φοράει και αυτός γυαλιά;
Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ζητάω και κάποιο δεύτερο όπλο. Και ένα να μου δοθεί θα είναι υπέρ-αρκετό γιατί θα μπορέσουμε (εγώ και ο αδερφός) μου να παίξουμε εναλλάξ.

Επίσης θα φροντίσω να δηλώσω συμμετοχή για το Κυριακάτικο παιχνίδι στο ανάλογο θέμα :-)
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

kinmid

Παράθεση από: CostasV στις  18 Νοε 2008, 13:34:29 ΜΜ
Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι, εάν έρθει μαζί μου σαν παρατηρητής  ο αδερφός μου η και κάποιος φίλος θα πρέπει να φοράει και αυτός γυαλιά;
Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν ζητάω και κάποιο δεύτερο όπλο. Και ένα να μου δοθεί θα είναι υπέρ-αρκετό γιατί θα μπορέσουμε (εγώ και ο αδερφός) μου να παίξουμε εναλλάξ.

Καλό είναι να αγοράσετε και οι δύο από ένα ζευγάρι γυαλιά, το κόστος είναι ελάχιστο.
Αν και συνήθως υπάρχουν ελεύθερα όπλα και γυαλιά (προσωπικά φέρνω 2 & 3 επί πλέον αντίστοιχα) αυτή την Κυριακή μάλλον θα έχω δύο φίλους μαζί οπότε ίσως δεν έχω περίσσευμα (εγώ τουλάχιστον) για να δώσω σε άοπλους ή νέους παίκτες.
Όμως πάντα κάτι γίνεται με δεύτερα όπλα και backup οπλισμό, αν και όμως λέω πάντα κανείς δεν μπορεί να απαιτήσει από κάποιον παίκτη να δώσει ένα όπλο του (ή όποιο άλλο υλικό του) σε κάποιον άλλο. Ελάτε εσείς και κάτι θα βρεθεί. ;)