13-9-09 <<ΟΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ>>ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ.

Ξεκίνησε από ZINJA, 04 Σεπ 2009, 20:52:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

WAR ANGEL

Eρμ συγνωμη αν πω την κοτσανα της ημερας αλλα δεν καταλαβαινω.Αφου φοραγε κρανος και μασκα πως εκατσε στραβη?Και αν δεν φοραγε γιατι να πρεπει καποιος συνχομπιστας να απολογητε???Ειμαστε ανω των 18 ? Ωραια... Τηρω ολα τα παθητικα μετρα προστασιας ? Αν οχι γιατι μετα πρεπει να φταιει καποιος αλλος??Πιστευω οτι μαλλον ο Παναγιωτης (σε παρακαλω Παναγιωτη ΜΗΝ με παρεξηγεις  :'( ) θα επρεπε να ζητησει συγνωμη απο τον GoodSpeed και Ζinja.

Παρακαλω συμπαθατε με αλλα νομιζω οτι ΟΛΟΙ πρεπει να ειμαστε υπευθηνοι ΠΡΩΤΑ για εμας και μετα για τους αλλους.

ΥΓ : ....και παλι συγνωμη απο τους Παναγιωτη Goodspeed και Zinja αν ανακατευομαι στα προσωπικα τους.

queef

Δεν μου πέφτει λόγος και δεν ήμουν παρών αλλά κάποια πράγματα πρέπει να συζητώνται όταν γίνονται και όχι κατόπιν εορτής σε τηλέφωνα/φόρουμ κλπ :-\

jumbo

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  14 Σεπ 2009, 15:24:35 ΜΜ
Eρμ συγνωμη αν πω την κοτσανα της ημερας αλλα δεν καταλαβαινω.Αφου φοραγε κρανος και μασκα πως εκατσε στραβη?Και αν δεν φοραγε γιατι να πρεπει καποιος συνχομπιστας να απολογητε???Ειμαστε ανω των 18 ? Ωραια... Τηρω ολα τα παθητικα μετρα προστασιας ? Αν οχι γιατι μετα πρεπει να φταιει καποιος αλλος??Πιστευω οτι μαλλον ο Παναγιωτης (σε παρακαλω Παναγιωτη ΜΗΝ με παρεξηγεις  :'( ) θα επρεπε να ζητησει συγνωμη απο τον GoodSpeed και Ζinja.

Παρακαλω συμπαθατε με αλλα νομιζω οτι ΟΛΟΙ πρεπει να ειμαστε υπευθηνοι ΠΡΩΤΑ για εμας και μετα για τους αλλους.

ΥΓ : ....και παλι συγνωμη απο τους Παναγιωτη Goodspeed και Zinja αν ανακατευομαι στα προσωπικα τους.

απο αυτα που διαβασα στα προηγουμενα ποστ, θεωρω φιλε μου την αποψη σου απολυτα σωστη....και με βρισκει απολυτα συμφωνο... Απο κει και περα επειδη τον Goodspeed τον ξερω προσοπικα , θεωρω οτι ειναι απο αδυνατο εως απιστευτο να πραγματοποιησει τετιου ειδους βολη απο κοντινη αποσταση , για πολλους και διαφορους λογους,,, γιατι οπως και να το κανουμε και εμπειρια εχει ( αρα το δαχτυλο του δεν ειναι κολλημενο στην σκανδαλη) και πολυ καλος χαρακτηρας και παντα κατα την προσοπικη μου αποψη ειναι ενας απο τους πολλους συμπαιχτες που με εχουν  κερδισει προσοπικα απο το πρωτο μου παιχνιδι.. :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Powerplant

Καλησπέρα και από εμένα.
1ον θέλω να ζητήσω συγνώμη για άλλη μια φορά από άγνωστων στοιχείων "αντίπαλο" της κίτρινης ομάδας που του έκανα βολή σε λιγότερο από 10 μέτρα. Του ζήτησα και στο πεδίο αλλά ας δείξει κατανόηση αφού ήταν το πρώτο μου παιχνίδι.
2ον θα ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο μπορούν παίκτες μιας ομάδας να πλησιάζουν το safe house της άλλης και ιδιαίτερα σε απόστασεις 2-3 μέτρων κάνοντας μας και βολές την ώρα που ξαναμπαίναμε στο παιχνίδι. Η ερωτησή μου δεν είναι δεικτική απλά να μάθω από θέμα κανονισμών τι ισχύει για το επόμενο παιχνίδι.
3ον ευχαριστώ τους "παλιούς" που με μεγάλη διάθεση απάντησαν σε απορίες μας και μας έδωσαν και παραπάνω πληροφορίες και βοήθειες.
4ον συγχαρητήρια στον zinja για την διοργάνωση και την προσπάθεια να αποκλείσει "περίεργες" συμπεριφορές.

Haroth

Πολύ καλό παιχνίδι Ζninja  :D

Τρέξαμε, κουραστήκαμε ρίξαμε απειρα bb, το ζητούμενο δλδ.

όσον αφορά το θέμα των safehouse όντος πρέπει να βρεθεί μια πρακτική λύση έτσι ώστε να μην γίνεται πάντα η ίδια ιστορία.

Έχω 1-2 προτάσεις που θα τίς κάνω στο επόμενο παιχνίδι που θα γίνει καισαριανή, κουβέντα να γίνεται   ;)

Spartan

Μπραβο ρε zinja ακομα 1 καλο παιχνιδι!!!
Τα bbs με το τσουβαλι!
Λεω την αλλη φορα να φερω σεσουλα να στα πεταω... ;D
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ZINJA

Σα διοργανωτης   δεν εγραψα ουτε ονοματα ουτε εδωσα το δικεομα αυτο  να γινει!απλως το ανεφερα και δεν ειπα και κουβεντα σε κανεναν και ουτε θα ελεγα!πως σου ηρθε τωρα να τα πεις δε ξερω!!!!!!!! ???
παρακαλω να σταματησει εδω και να μην αναφερθει τιποτα για αυτο!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

MitsoS_O_Yakuza

κακος φιλε και συνχομπιστα ZINJA που δεν μιλατε με ονοματα και αποδειξεις!!πρεπει να τα λεμε με το ονομα τους τα πραματα για να διορθοθουμε ολοι μας! Αν και ειμαι σιγουρος οτι ο συγκεκριμενος που ειναι και αυτος φιλος και συνχομπιστας πραγματικα δεν το ηθελε και το εκανε καταλαθος εξου και φυσικο ηταν να ζητησει και συγγνωμη πρωτος πριν καν καλα καλα μιλησετε!! Εκει στο πεδιο 8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Goodspeed

Κατ' αρχήν δεν χρειάζομαι κανενός την άδεια για να βγώ και να πώ την γνώμη μου και θέλω να διευκρινήσω κάποια πράγματα.  

Το συγνώμη που ζήτησα από τον Παναγιώτη, το ζήτησα ΜΟΝΟ στον Παναγιώτη και επειδή έμαθα ότι πονούσε μετά. Τώρα να μας ξαναβάλεις στις ίδιες θέσεις, την ίδια βολή θα έκανα. Ριπή 15-20 bbs σε απόσταση 20-22 μέτρων σε οποιοδήποτε σημείο είναι ορατός ο αντίπαλος.

Δεν όρισα εγώ τα fps στο συγκεκριμένο παιχνίδι ούτε πήγα να παίξω ΧΩΡΙΣ full face mask και χωρίς τίποτα στο κεφάλι σε παιχνίδι με 450 fps.

Και στην τελική όσοι δεν θέλουν να αναφέρεται το οτιδήποτε στο forum, σαν διοργανωτές να κάνουν ένα Debriefing μόλις τελειώσει το παιχνίδι ώστε να ακουστούν και να λυθούν όλα επί τόπου !! Γιατί από τα κουλά που έγιναν την Κυριακή μόνο αυτό πετάχτηκε σαν σπόντα και μπηχτή. Έχω σοβαρό σετάκι "γόνατα" για να λέω τα πράγματα με το όνομά τους και δεν θα κρυφτώ πίσω από υπονοούμενα.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

leonardo sunbird

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  15 Σεπ 2009, 17:47:20 ΜΜ
κακος φιλε και συνχομπιστα ZINJA που δεν μιλατε με ονοματα και αποδειξεις!!πρεπει να τα λεμε με το ονομα τους τα πραματα για να διορθοθουμε ολοι μας!

Και ονόματα είπαμε και το συμβαν ειπώθηκε. Δυστυχώς όμως, τα ποστ που διαβάζω με κάνουν να γίνω για ακόμη μια φορά κακός και λυπούμαι που στην αναφορά μου θα στεναχωρήσω αρκετούς. Ισως καλύτερα να τους στεναχωρησω γιατι οι καλοι φίλοι σε κανουν να κλαις (ετσι μου έλεγε ο σοφος παππούλης μου).

Τα ελλειπή μέτρα προστασιας, αν εξαιρεσει κανεις τα υποχρεωτικά γυαλια, ειναι προσωπική ευθυνη του καθενος.
Σε κάθε παιχνίδι, πριν την έναρξη ο συμπαθεστατος φίλος μου Ζίνζα, αναφωνεί τα εξής:
"επειδή τα fps είναι μεγάλα όποιος μου κάνει παραπονα οτι πονεσε χτυπησε , θα φάει κοντακια ας φόραγε full face και κρανος"

Αρα καλέ μου φίλε Βασίλη χρωστάς μία κοντακια στον αλλο συμπαθεστατο φιλο Παναγιωτη.

Εαν ο φίλος μου Λεωνιδας σημαδεψε σκοπίμως το κεφάλι του Παναγιώτη κάτω από το επιτρεπομενο όριο  και εξαπέλυσε συνεχόμενες ρυπές , άρα θέλει κοντακιά κι αυτός.

και μία κοντακιά σε σένα Βασίλη μου που πέρα από την  πλάκα πρέπει να γίνεις ποιο αυστηρός στα θέματα ασφαλείας.

Εαν καποιος ενοχλείται να φοράει κρανος και full face, θα ενοχληθεί και από τυχόν χτυπήματα.

Εγώ γιατι τα φοράω? για να κάνω τον όμορφο?

Την Κυριακή εαν δε τα φορούσα σας πληροφορώ ότι στο κεφαλι θα είχα πάνω από 20 σημαδια.
συν το ότι εψαχνα όλη την Αθήνα σε μαγαζια με είδη προστασιας - ασφαλειας και  βρήκα εναλλακτική ΄λύση ένα καπέλο jockey me ειδική ενισχυση από μεσα
(εχει και ενα παρόμοιο ο Easy και πήρα την ιδέα) 12 ευρώ μόνο.

Ούτε θά κάτσω να περιμένω να μου την "παιξει" κανείς στο κεφάλι για να εξοπλιστώ με τα απαραίτητα μέτρα. Μια χαρά παίζω και είμαι και ποιο μαχιμος  σας πληροφορώ , γιατί δεν εχω το αγχος του φόβου μηπως πέσω σε καμμια ξοφαλτση. Και δεν είναι μόνο τα ββ'ς είναι τα κλαδια τα δοκάρια κλπ κλπ

Τα λέμε τα φωνάζουμε μπενακης και βγενάκης......
"Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ"
Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει και το ξαναλέω δημοσίως ότι σε  μεγάλη μα--κια  που θα γίνει , οποιος και να είναι αυτός, θα βαραει κουτακια στη κουζινα του σπιτιου του. Και μπορώ εύκολα να το κάνω αυτό. ;)

κουράζω το νήμα κουράζομαι και εγώ και αρχίζω να βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια.

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ZINJA

Τι να πω και τι να γραψω ο ανθρωπος!Το λαθος ειναι τελειως δικο μου διοτ騨
(1)δεν επρεπε να το αναφερω γιατι ο παναγιωτης μου ειπε να μην το πω και να μην διμιουργηθω θεμα!του ζηταω συγνωμη <<ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ>>
(2)Παρολο που ειπα να μην αναφερθουν ονοματα ο καλος φιλος λεωνιδας πηρε το θαρος και το ειπε!μπραβο και συχαριτιρια!
(3)οσο για τη ριπη ΛΑΘΟς ΤΟΥ ΕΝΟς-----ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΛ ΦΕΙς   ΛΑΘΟς του αλλου.
Παρολα αυτα εγω φταιω πραγματικα!Εκανα και εγω ενα λαθος και παρακαλω συχωρεστεμε!
οσο για το φιλο που φευγει απο τους τ.α.ς τι να πω,στεναχωρεθικα!ευχομαι να ειναι πλακα!!!!!!!!!!!1 :'( :'(
παρακαλω ας μην το συνεχισουμε!αν θελετε καντε μου τη χαρη γιατι στεναχωριθηκα πολλυ!!!!!!!!!

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ZINJA.

Ι-4

MitsoS_O_Yakuza

οκ τελος παντως απο μενα φιλε μου ZINJA αλλιως την επομενη φορα θα εχει σφηκα στο βρακι ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ZINJA

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  15 Σεπ 2009, 20:13:12 ΜΜ
οκ τελος παντως απο μενα φιλε μου ZINJA αλλιως την επομενη φορα θα εχει σφηκα στο βρακι ;D
Τι ενοεις?στηλτο με πμ παρακαλω!

Ι-4

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

queef

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  15 Σεπ 2009, 17:47:20 ΜΜ
κακος φιλε και συνχομπιστα ZINJA που δεν μιλατε με ονοματα και αποδειξεις!!πρεπει να τα λεμε με το ονομα τους τα πραματα για να διορθοθουμε ολοι μας! Αν και ειμαι σιγουρος οτι ο συγκεκριμενος που ειναι και αυτος φιλος και συνχομπιστας πραγματικα δεν το ηθελε και το εκανε καταλαθος εξου και φυσικο ηταν να ζητησει και συγγνωμη πρωτος πριν καν καλα καλα μιλησετε!! Εκει στο πεδιο 8)
Δυστυχώς έτσι καταντούν τα φόρα τηλεριάλιτυ.Ότι έγινε στο πεδίο μένει στο πεδίο.

MitsoS_O_Yakuza

συνχομπιστα queef αν ειχες διαβασει τα παραπανω posts θα καταλαβαινες οτι δεν ξεκηνησα εγω ολο αυτο το κατεβατο! Ουτε καν ημουν στο game απλα πηρα πρωτοβουλια και δεν ρωταω κανεναν για να την πω. Η γνωμη μου ειναι οτι αφου γραψατε που το γραψατε στο forum να το γραφετε και ονομαστικα με το δαχτυλο τεντωμενο και οχι σαν μωρα απλα με αναφορα. Παντα σε φιλικο υφος και με φιλικο τονο σου μιλαω (παρακαλω πριν το συνεχισετε κιαλλο να διαβαζετε καλα και τα απο πανω posts για την παραπληροφορηση)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

misericord

Πρέπει σοβαρά να δουλευόμαστε όταν λέμε να μένουν όλα στα πεδίο.
Το πράγμα θέλει τρελό κράξιμο. Μιλάτε για μια βολή από 25 μέτρα στο πρόσωπο κάποιου αντιπάλου.
Λυπάμαι αν πόνεσε αλλά η βολή ήταν καθόλα έγκυρη. Έχουμε δεχτεί τέτοιες βολές και άλλοι και δεν είπαμε τίποτα, όπως και δεν έπρεπε να πούμε.

ΜΕΓΑΛΟ λάθος του Λεωνίδα να απολογείται για μια καθόλα έγκυρη βολή σε δημόσιο forum. Αν κάποιος δεν είναι προετοιμασμένος για τέτοιες βολές παίζει λάθος παιχνίδι.

Αν απο την άλλη θεωρείται ότι η βολή ήταν παρακινδυνευμένη τότε τι έχετε να πειτε για τον κύριο στο 0.33 του video.

Κινείται μέσα στο πεδίο με την μάσκα ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΗ !!!

Ο εν λόγω κύριος θα έπρεπε να κρεμαστεί από κατάρτι μαζί με τους 2 καθόλα έμπειρους κυρίους που είναι δίπλα του και απλά αδιαφορούν !!!

Γιατί ο Λεωνίδας απολογείται στο forum για μια έγκυρη βολή και αυτοί οι 3 δεν αποβάλλονται δια παντός?

Και επειδή έχει γίνει μόδα να σβήνονται τα posts. Έχω μια ωραιότατη screenshot που αποδεικνύει ότι ούτε έβρισα ούτε προσέβαλλα κανένα απο τους κανονισμούς του forum.

Ευχαριστώ.

ZINJA

Παράθεση από: misericord στις  15 Σεπ 2009, 22:22:06 ΜΜ
Πρέπει σοβαρά να δουλευόμαστε όταν λέμε να μένουν όλα στα πεδίο.
Το πράγμα θέλει τρελό κράξιμο. Μιλάτε για μια βολή από 25 μέτρα στο πρόσωπο κάποιου αντιπάλου.
Λυπάμαι αν πόνεσε αλλά η βολή ήταν καθόλα έγκυρη. Έχουμε δεχτεί τέτοιες βολές και άλλοι και δεν είπαμε τίποτα, όπως και δεν έπρεπε να πούμε.

ΜΕΓΑΛΟ λάθος του Λεωνίδα να απολογείται για μια καθόλα έγκυρη βολή σε δημόσιο forum. Αν κάποιος δεν είναι προετοιμασμένος για τέτοιες βολές παίζει λάθος παιχνίδι.

Αν απο την άλλη θεωρείται ότι η βολή ήταν παρακινδυνευμένη τότε τι έχετε να πειτε για τον κύριο στο 0.33 του video.

Κινείται μέσα στο πεδίο με την μάσκα ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΗ !!!

Ο εν λόγω κύριος θα έπρεπε να κρεμαστεί από κατάρτι μαζί με τους 2 καθόλα έμπειρους κυρίους που είναι δίπλα του και απλά αδιαφορούν !!!

Γιατί ο Λεωνίδας απολογείται στο forum για μια έγκυρη βολή και αυτοί οι 3 δεν αποβάλλονται δια παντός?

Και επειδή έχει γίνει μόδα να σβήνονται τα posts. Έχω μια ωραιότατη screenshot που αποδεικνύει ότι ούτε έβρισα ούτε προσέβαλλα κανένα απο τους κανονισμούς του forum.

Ευχαριστώ.

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕς ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟς ΤΗ ΕΓΡΑΨΑ!Δεθελω σηνεχεια γιατι εγω φταιω και εσυ ριχνεις λαδι στη φωτια χωρις να υπαρχει!
Εκτος απο απαραδεχτος ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟς!

Ι-4

filakio 8

kalispera kai apo emena. filarako zinja den iparxi logos na zitas signomi.oso gia ton good speed pali den iparxi logos na apologite isa isa otan efaga tin ripi sto prosopo  apla epesa kato kai zalistika ligo ap ton pono den ipa tipota oute evrisa kai an leo psemata itan diplamou o nikiforos kai me rotage an ime kala giati me evlepe kai ponaga kai malista rotise 2 fores o good speed (eisai kala).file good speed min anxonese kai egw to idio Ba ekana se mia tetia voli krimeni kai i dyo piso ap ena Bamno.apla to asizitisame me ton zinja to apogevma giati efiga meta tin voli amesos kai ton afisa sto pedio eno eixame erbei mazi me to amaximou.apla san diorganotis o  zinja  Beorise sosto na to anaferi alla den to ekane me kako skopo.
oso gia to pexnidi itan poli kala apo oles tis meries.pame gia alla tora