Με πέτυχε? Δεν με πέτυχε?

Ξεκίνησε από Cartman, 01 Σεπ 2009, 10:58:47 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Cartman

Καλημέρα παιδιά. Εχω μια ερώτηση. Έστω οτι με πετυχένει bb σε σημείο που δεν το νιώθω/βλέπω και κατα συνέπεια δεν αντιδρώ φωνάζωντας ΕΞΩ! Τι γίνεται μετά? Ο "φονιάς" μου με ειδοποιεί οτι πέθανα λέγωντας μου να βγω? Και αν είναι μακριά για να το φωνάξει? Αν είναι καλυμένος και δεν θέλει να αποκαλύψει την θέση του? Γενικώς πια είναι η διαδικασία για αυτές τις περιπτώσεις? Όντας νέος και δεδομένου οτι θα παρεβρεθώ στο παιχνίδι της Κυριακής θα ήθελα να κάνω τα πάντα by the book και έχω συνειδητοποιήσει οτι δεν υπάρχει χώρος για τους αθάνατους και φυσικά δεν θέλω σε καμια περίπτωση να σταμπαριστώ σαν αυτούς.  Απο την άλλη θα ήταν χαζό να φωνάζω EΞΩ! χωρίς να έχω χτυπηθεί.. :P

Kάτι άλλο. Έαν το αντίπαλο bb βρεί δάχτυλο, πατούσα ή ακόμα και το AEG μας θεωρείται kill?

Ζητώ συγνώμη εάν η απορία μου έχει λυθεί σε προηγούμενο topic. Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα αντίστοιχο topic. Ανυπομονώ για Κυριακή  ;D
A visitor from Mars could easily pick out the civilized nations. They have the best implements of war.

liongreek

Γενικά είναι δύσκολο να μην καταλάβεις ότι σε πέτυχε. Τις περισσότερες φορές ακόμη και αν σε βρει σε σκληρό σημείο του εξοπλισμού και δεν το νιώθεις, το ακούς. Οι highlanders συνήθως είναι άτομα που απλά...αγνοούν τα χτυπήματα πολλάκις. Το να σου συμβεί μια φορά δεν λέει κάτι, μπορεί να συμβείσ τον καθένα. Αν πάντως έχεις αμφιβολίες, καλύτερα να βγαίνεις έξω και να ξαναμπείς μετά παρά να δημιουργηθεί πρόβλημα. Με λίγη συζήτηση μετά το παιχνίδι λύνονται όλα.

Όσο για τα χτυπήματα σε AEG-μέρη του σώματος, εξαρτάται από τη διοργάνωση. Συνήθως στα καθημερινά παιχνίδια θεωρείται HIT όπου και αν σε βρει, ακόμη και στο όπλο.

elricd

Εχω παιξει σε παιχνιδι που αν σε χτυπουσε στο οπλο αυτο εβγαινε εξω....εννοωντας πως συνεχιζες με το sidearm
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Falcon

Αγαπητε Cartman, σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σημειο του σωματος σου σε πετυχει το μπιλακι, ακομη και στην ακρη του δακτυλου, βγαινεις εξω. Οσο για το "οπλο", αν χτυπηθει, φωναζεις GUN HIT, βγαινει εκτος το οπλο σου κι αν εχεις δευτερο, συνεχιζεις. Αν οχι, αναγκαστικα βγαινεις εξω.

jumbo

το καλυτερο φιλε αν εχεις την υποψια οτι σε χτυπησαν, κατα την γνωμη μου παντα, ειναι να σηκωσεις το χερι σου και να πεις εξω, αφου ουτως ή αλλως σε λιγο θα σε ξανα με στο παιχνιδι. :) Τωρα αν σου χτυπησουν το οπλο και δεν εχεις δευτερο ή δεν ειναι καποιος κοντα σου να σου δωσει δευτερο τοτε παλι εισαι εξω, απλως γιατι χωρις οπλο δεν μαχεσαι..
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

MitsoS_O_Yakuza

Με καλυψε ο φιλος και συνχομπιστας jumbo ακομα και υποψια αν εχεις καλυτερα να βγεις για να μπεις και στο κλιμα του παιχνιδιου αλλα και να συνεχιστει ομαλα η ροη του παιχνιδιου
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Cartman

Κατάλαβα. Ήσασταν όλοι σας σαφέστατοι. ;D
A visitor from Mars could easily pick out the civilized nations. They have the best implements of war.

mirrage

Στο προτελευταίο παιχνίδι που έγινε στην Ελευσίνα έγινε το εξής συμβάν...
Από την μία πλευρά του δρόμου πέρασα στην άλλη έχωντας μόνο το sidearm.
Ξαφνικά μέσω από ένα παράθυρο βλέπω τον SAPPER και απλά σήκωσα το
χέρι και τον χτύπησα.Όμως έκανε το ίδιο και επειδή ακόμα και τώρα δεν είμαστε
100% σίγουροι ποιος την έφαγε πρώτος βγήκαμε και οι δύο!
Ήταν μία φοβερή φάση όπου ήμασταν ο ένας μέσα στο κτήριο και ο άλλος έξω
και τελικά έλειξε άδοξα για εμάς που δεν χρεώθηκε ένας το kill αλλά ένδοξα ως
προς το fair play!
Πραγματικά συγχαίρω τον SAPPER που έκανε αυτή την κίνηση χωρίς καν να το
συζητήσει!!!