30-8-09 URBAN ΕΛΕΥΣΙΝΑ "Ο ΣΤΟΧΟΣ"

Ξεκίνησε από ZINJA, 25 Αυγ 2009, 18:27:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MitsoS_O_Yakuza

Επειδη μαζευτηκε πολυς λαος και ειμαι πολυ χαρουμενος για αυτο, παρολες τις μικροπαρεξηγησουλες και τις τασεις αθανατου το game ηταν ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω συμμετασχει οταν μα φυσικα ο φιλος και αγαπητος (ΣΛΟΥΡΠ ΣΟΥΡΛ) ZINJA το παρατησε και εκανε μαζι με τον αλλον μοναδικο και εκλεκτο φιλο ΘΑΝΟ  τους διαιτητες..Ε ρε βουρδουλα που θες τελικα ρε ΕΛΛΗΝΑ ;D 8) ;D 8) πανω απο το κεφαλι σου...Που να καει το video στον μπιπ που μας εκανε και στενοχωρηθηκαμε με το θεαμα που αντικρησαμε αν και μικρο το κακο γιαυτον γιατι θα αγορασει αλλο...εμεις ομως θα σινεχισουμε να το βλεπουμε αυτο που μας εκανε!! Καμια φωτια στα κτηρια περιμενουμε τωρα. (ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

vagelis521

1000 μπραβο στον zinja!!!εκανε αρκετουσ αθανατουσ να το σκευτουν καλυτερα για το τι παει να πει air soft...μπραβο αγορι σε ετοιμαζω για α΄εθνικη ;D ;D

Θάνος

Μπράβο στο φίλο Zinja, που γιά να κάνει το παιχνίδι να κυλίσει σωστά καί να το ευχαριστηθούμε όλοι οι υπόλοιποι, χαλάλισε το δικό του κι έκανε τον διαιτητή!!!  :)
Το σημερινό συμβάν, θα ήθελα να μας βάλει όλους σε σκέψεις καί να φροντίσουμε να είμαστε περισσότερο ειλικρινείς στο "χτύπημα", γιατί ακριβώς σε αυτό βασίζεται όλο το παιχνίδι.  ;)

Εκτός θέματος! Οι φωτογραφίες είναι πολλές καί είναι καί καλές. Σήμερα δεν προλαβαίνω με τίποτα, υπομονή μέχρι αύριο.  :-*

εντιτ. το "γλύψιμο" επιτρέπεται.  ;D
keep safe distance...

Goodspeed

Η εικόνα που αντίκρυσα είταν χειρότερη από αυτήν που είχα φανταστεί όταν ο φίλος Γιώργος μας είπε τα μαντάτα.

Το παιχνίδι περιορίστηκε στα κτήρια, έγιναν κάποιες προσπάθειες για κυκλωτικές κινήσεις αλλά χωρίς κάλυψη αποτύγχαναν.

Μπράβο στο φίλο και "κάθαρμα" Zinja που για χάρη μερικών, παράτησε το παιχνίδι για να κάνει το μπαμπούλα στα ζαβολιάρικα παιδάκια.  8)

Το Soundtrack της σημερινής συνάντησης είναι ένα: Army of the Immortals από Manowar.  8)

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

pit

ena mpravo ston vasili gia to kalo paixnidi pou mas prosfere kai xalase to diko tou epeidi kapoioi apo emas den mporoume na vgoume na pame gia respawn alla pisteyw apo tin wra pou mpike evale ta dynata tou na exoume eixame  ena kalo game panta tetoia kai kalytera :) :)

jumbo

σημερα φιλοι και συνχομπιστες, πηρα ενα πολυ καλο και απλο μαθημα απο τον zinja, οτι καποια στιγμη πρεπει να θησιασεις το παιχνιδι σου  προς χαριν ελενχου αθανατων-θερμοκεφαλων αλλα και σωστων παικτων, ωστε να διεξαχθει το παιχνιδι τελικα και να μην μετατραπει το πεδιο σε αρενα... :-\ Φιλε βασιλη ειλικρινα αξιζεις ενα πολυ μεγαλο μπραβο γιατι πανω απο ολα εδειξες στους υπολοιπους ποια ειναι η μαγκια ενος διοργανωτη παιχνιδιων..

κατα τα αλλα οτι λεει ο φιλος misericord με καλυπτει και συμφωνο απολυτα μαζι του.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

vagelis521

παιδια απλα πραγματα ειναι αυτα..θεωρω οτι καποια στιγμη απλα 8α ξεφυγη αυτος που ακουει τα μπινελικια και θα κανει τον αλλον μπαλα και εκει 8α ειναι ακομα χειροτερο...αν μερικοι δεν καταλαβαινουν οτι πρεπει να ειναι χαλαροι τοτε ας αραξουν στην αυλη με τα κουτακια τουσ..φωναξε κοπανισου αλλα μεχρι εκει..

Goodspeed

Μπορώ να μάθω παρακαλώ πολύ, γιατί το μήνυμα του misericord σβήστηκε ???? Μήπως επειδή έγραψε "κακές" λεξούλες ( που θα μπορούσαν να σβηστούν μόνο αυτές ) ή μήπως επειδή έγραψε αλήθειες ????

Παρακαλώ πολύ για την δημόσια τοποθέτηση και εξήγηση του Administrator

marboo

Παράθεση από: Atsalakotos στις  30 Αυγ 2009, 21:28:35 ΜΜ
Εγώ θα πω ένα μπράβο μόνο στο Zinja, που μπήκε διαιτητής, και δε φοβήθηκε να κράξει κανένα.

Όσο για όλα τα άλλα, ο Misericord με κάλυψε ΠΛΗΡΩΣ και συμφωνώ απόλυτα. Αααα και ένα μπράβο και σε αυτόν για το χώσιμο που κάνει. Όχι πως θα αλλάξει τίποτα, αλλά τουλάχιστο δε μένει στα κλασικά: Μπράβο, ωραία περάσαμε, κτλ.
Πως θα γίνει το Airsoft καλύτερο στην Ελλάδα? Να ξεφορτωθούμε τους ......, ή να ξεφορτωθούν αυτοί τη ......... από πάνω τους.

Ειλικρινά είναι πολύ λυπητερό να έρχεσαι να κάνεις το κέφι σου, να βλέπεις καμένο όλο το πεδίο με τα δέντρα τριγύρω, και πάνω σε αυτό, να ακούς μπινελίκια, σε ένταση που φτάνει τα επίπεδα γηπέδου.

Χαλαρώστε με τις βρισιές και σεβαστείτε τους κανόνες του forum, τα posts με υβριστικές λέξεις θα διαγράφονται συνοδευόμενα από WARNING

marboo

Παράθεση από: Goodspeed στις  30 Αυγ 2009, 21:39:35 ΜΜ
Μπορώ να μάθω παρακαλώ πολύ, γιατί το μήνυμα του misericord σβήστηκε ???? Μήπως επειδή έγραψε "κακές" λεξούλες ( που θα μπορούσαν να σβηστούν μόνο αυτές ) ή μήπως επειδή έγραψε αλήθειες ????

Παρακαλώ πολύ για την δημόσια τοποθέτηση και εξήγηση του Administrator

Το post του misericord σβήστηκε λόγο τον "κακών λέξεων" που χρησιμοποίησε. Μπορεί βεβαια να ξανατοποθετήσει τις απόψεις του πιο εκλεπτυσμένα

Goodspeed

loubamboo

Θα συγχαρώ και εγώ το Zinja που θυσίασε τη δική του διασκέδαση στη δεύτερη φάση του σημερινού
παιχνιδιού για να εξασφαλίσει σαν διαιτητής την ομαλή εξέλιξή του.

Όμως είμαι αναγκασμένος να επισημάνω ότι από τη σχεδίαση του σεναρίου και από τη δική του
ανακοίνωση στο briefing ότι το βαλιτσάκι με το microchip θα βρίσκεται στο κτίριο του πύργου
ελέγχου, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση μεγάλης δύναμης της ομάδας άμυνας στο κτίριο αυτό, η
δράση επικεντρώθηκε στην αρχή στο κτίριο αυτό, με αποτέλεσμα να προκληθούν οι γνωστές παρεξηγήσεις.

Εφόσον σήμερα ήμαστε τόσο πολλοί - πάνω από 30 παίκτες - και μάλιστα οι περισσότεροι διψασμένοι
για airsoft μετά τις θερινές μας διακοπές, και κάποιοι νέοι παίκτες με μικρή ως ελάχιστη πείρα, το παιχνίδι
έπρεπε να ανοιχτεί σε μεγαλύτερη έκταση. Αν γινόταν αυτό, τότε όλοι θα είχαν το χρόνο να "ζεσταθούν", η ένταση
του παιχνιδιού θα ανέβαινε προοδευτικά και θα αποφεύγονταν τα παρατράγουδα.

Με την έννοια αυτή, θα συγχαρώ και τους φίλους μου της ομάδας T.A.S.   (Goodspeed, Berretta) που κατά
τη δεύτερη φάση επιχείρησαν κυκλωτικές κινήσεις από την κάτω πλευρά της βάσης, οι οποίες διεύρυναν
την έκταση του παιχνιδιού και δημιούργησαν ωραίες καταστάσεις. Στο airsoft υπαίθρου, όλη η ομορφιά είναι στους
ελιγμούς.
Freedom is more important than peace. USMC!

leonardo sunbird

Αγαπητοί φίλοι, μένουμε στα καλά..... και λυσεις υπαρχουν να διορθωθούν πολλά....
-Υπομονή και Ψυχραιμία θέλει. :)

-Η Μελλοντικη Έκδοση Airsoft περιοδικού έκανε σήμερα , επηρεασμενοι από την ιδεα του Goodspeed,
να διεκδικησουν με πεισμα και μανία θέση για τον ΜαcLoud του μήνα.

-Περασα καλα ακόμα και με τα στραβά ;D ;).... ;D κακό στην τσεπη μου έκανα και συγκεκριμένα σε μία περιπτωση επρεπε να αδειασω
2 γεμιστηρες 500Rd < ΝΑΙ ..καλα ακουσατε 1000 ββ'ς για έναν ΜακΛαουντ και μια κινηση με tornado grenade....
δε ενοχλήθηκα το ευχαριστηθηκα  ;D ;D αλλα όχι τωρα που είμαι πεσμενος οικονομικα.  ;)

-Η κινηση του Ζινζα να γίνει Διαιτητής νομίζω τα λεει όλα ...στερηθηκε το παιχνιδι του ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. Ευχαριστουμε!!!!!

-Δεν ειναι κακό το Respawn και αν καποιος προσβάλλεται το "Ego" του επειδη χτυπήθηκε λαθος χόμπυ διάλεξε.  ;)

Καλά πέρασα και αδειασα και απο ββ'ς ....και γούσταρα.... ;) ;D ;D

Αυτά τα ολίγα!!! ΟUT!

Με εκτίμηση,
Leonardo

Σημ... οσο για αυτα που ανεφερε Ο miserycord......  σιγουρα θα πάνε πολλοι σπιτι τους να βαρανε κουτάκια....
Υπομονη θέλει και ψυχραιμια επαναλαμβανω...και όσοι δε συμμορφωθούν .... βλέπω Aeg κρεμασμενα στους τοίχους.... ;) ;)

-

ZINJA

ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑς ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ <ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΑς>
Ειδα πολλα και ακουσα πολλα!ειδα τουλαχιστον 6 αθανατους<δε λεω ονοματα>!ευχομαι να το καταλαβουν απο μονοι τους και να διορθοθουν οπως διορθοθηκα και εγω,και δεν ντρεπομαι να το πω!απο τη στιγμη που μπηκα διετιτης,ολο μα ολα εφτιαξαν δια μαγιας!ΓΙΑΤΙ???????
Δε μπορουμε να ειμαστε σωστοι????ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕ ΜΗΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!Ερε ποσους επαιασα και τα ακουσαν τα καντιλακια τους!αλλα δε πειραζει,πιστευω πως το καταλαβαν.ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΙΡΑ ΡΕΣΠΟΝ,γιατι να υπαρχουν αθανατοι????????ΕΙΠΑΜΕ ΔΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΑΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ 3ΧΙΛΙΑΔΕς ΒΒς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο ΣΤΟΧΟς ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!ολα τα οπλα μα ολα ξαναμετριθηκαν στο παιδιο και δεν ηπηρχε κανενα μα κανενα που να μην ειναι στα ορια.τα ελεξα ολλα πιστευω,και δεν ηπηρχε και καμια αντηρηση!
οταν καταλαβα πως θα σκοτοθουμε μεταξι μας και πηρα την αποφαση να γινω διετιτης,τοτε ανακαληψα ποσο δισκολο και κουραστικο ητανε,αλλα και τι βλεπουν τα ματακια σου!
μπραβο και παλι σε ολους για ολα!
μπραβο στο σαππερ,πιτ,και οποιος αλλος βοηθησε να σβισουμε μια αναζοπηροση!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥς ΠΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΤΙς ΑΓΡΙΟΦΟΝΑΡΕς ΜΟΥ(ετσι ειμαι δεν αλλαζω παιδακια) :D ;)
ΜΠΡΑΒΟ σε αυτους που δανισαν οπλα για να παιξουν καποιοι που δεν ειχανε!
ευχαριστουμε ολλους τουσ νεουσ παιχτες με τη παρουσια τους!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ZINJA!!!!!!!!!!!!!!!! :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Shooter

Αν και εγω εφυγα γιατι με προδωσε το Μ4 -που αναθεμα απο την μερα που το πηρα αχρηστο μ βγηκε και δεν εχω σταυρωσει παιχνιδι..- εμαθα οτι το αγορι μας πηρε το ροπαλο και εκανε το διαιτητη και μπραβο του γιατι ετσι μαλλον χρειαζεται καθως μερικοι παρολο που επεφτε βροχη το ΒΒ'ς πανω τους συνεχιζαν απτοητοι..και γι αυτο ηταν ενας λογος ακομα που ξενερωσα και δεν συνεχισα εστω με το πιστολι..καλη βδομαδα σε ολους..Θανο σε ευχαριστουμε για την επιμελεια των φοτο! ;)

soap

ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ FORUM ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ..
ΥΓΕΙΑ.ΛΕΦΤΑ(ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ),ΕΥΤΥΧΙΑ,ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ).
ΘΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ZYNJA ΓΙΑ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ,ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ FAIR PLAY ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ FOUL PLAY,IMMORTALS,HIGHLANDERS,TRIGGER HAPPYS ΚΤΛ(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ).
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ''ΚΟΥΤΑΚΙΑ'',''ΣΠΙΤΙΑ'',''ΜΠΑΛΕΣ'' ΚΤΛ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ''ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ'' ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ''ΝΑ..'',ΘΑ..'' Κ.Α. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ'ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ.. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ..(ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΡΟ..)
ΚΛΕΙΝΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΓΕΥΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ). ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ(ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ) ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ(ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)
Υ.Γ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ.

WAR ANGEL

Γνωριζοντας οτι ειμαι καινουργιος στο αθλημα και δεν ημουν παρων δεν μπορω παρα να στεναχωρηθω με τα παραπανω.Παρακαλω δεχτητε και την δικια μου γνωμη

Πωπω μαγκες...τοσο χαλιες ειναι μερικοι και χρειαζονται διαιτητη?Ντροπη και αισχος μας.Ζinja νομιζω οτι την επομενη φορα που θα υποχρεωθεις να κανεις τον διαιτητη να παραμερησεις μερικους αθανατους σε μια γωνια για μερικες ευγενικες συστασεις.Αν δεν μπορουν και ετσι τοτε τι να πω.

Ειλικρινα δεν την παλευα στο PaintBall με δαυτους που ακομα και με το εξωφθαλμο Hit θελανε διαιτητη. Ας μην γινουμε σαν το PaintBall χαιρομαι αφανταστα το Airsoft επειδη ειμαστε ολοι μια παρεα.Δεν μπορω απο το νιωθω φιλος με ολους απο τον Fluffy Cthullu και τον Παπαφλεσσα μεχρι τον Leonardo  Big Boss και Spartan ακομα και αν τους εχω μιλησει απο 2 φορες ας κρατησουμε αυτους τους δεσμους φιλιας και κατανοησης και οποιος δεν θελει ... στο καλο

misericord

Παράθεση από: soap στις  31 Αυγ 2009, 15:14:17 ΜΜ

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ''ΚΟΥΤΑΚΙΑ'',''ΣΠΙΤΙΑ'',''ΜΠΑΛΕΣ'' ΚΤΛ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ''ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ'' ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ''ΝΑ..'',ΘΑ..'' Κ.Α. ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ'ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ.. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ..(ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΡΟ..)

Τσάμπα μάγκας δεν είναι κανείς. Τα κουτάκια και τις μπάλες και τις αυλές ξέραμε και ξέρω καλά σε ποιους τις λέω. Επίσης δεν κρύβομαι πίσω από καμιά οθόνη, οι περισσότεροι με ξέρουν και το περίεργο είναι ότι με γνώρισες και εσύ αλλά δεν έχεις καταλάβει ποιος είμαι, λογικό πάντως, που να ξέρεις ποια φάτσα κρύβεται πίσω από κάθε username και post.

Αρχικά φρόντισε να μην γράφεις κεφαλαία και την επόμενη φορά που θα με δεις θα καταλάβεις ότι αυτά που έλεγαι χτες στο πεδίο όταν έπεφταν βροχή τα μπινελίκια τα είπα και χτες στο forum.

Αυτοί που είναι τσάμπα μάγκες είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία 40 ατόμων, έρχονται για πρώτη φορά και μας στολίζουν για τα καλά χωρίς να κάνει τίποτα ο διοργανωτής.
Είναι τυχεροί βέβαια γιατί ο Βασίλης βάζει την ευχαρίστηση των άλλως πάνω από τη δική του και δεν τους στέλνει πίσω στις αυλές τους να παίζουν με τα κουτάκια τους. Χαλάει και το δικό του παιχνίδι για να κάνει το διαιτητή σε μια συνάντηση airsoft (πρέπει να είναι παγκόσμια πρώτη αυτό το πράγμα), χαλάει και των υπολοίπων γιατί ανέχεται κόσμο που δεν έχει καμιά θέση με τους υπόλοιπους.
Το λέω για άλλη μια φορά δεν στέκομαι σε αθανασίες και κανόνες. Με αφήνουν αδιάφορο οι τύποι που απλά δεν θέλουν να βγουν. Αλλά μπορούν να εκφράζονται καλύτερα τουλάχιστον σε ανθρώπους που χαλαλίζουν την Κυριακή τους για να περάσουν καλά και δεν τους έχουν πειράξει σε τίποτα.

soap

Επειδη δεν ειμαι ανθρωπος των email αλλα των προσωπικων συζητησεων και του ''face to face'' ... και  αυτη η κουβεντα μπορει να παει πολυ μακρια.. καλυτερα την επομενη φορα που θα βρεθουμε στον ιδιο χωρο (και εσυ με ξερεις),ελα να συζητησουμε απο κοντα και να γνωριστουμε καλυτερα.. να μην υπαρχουν και παρεξηγησεις..