30-8-09 URBAN ΕΛΕΥΣΙΝΑ "Ο ΣΤΟΧΟΣ"

Ξεκίνησε από ZINJA, 25 Αυγ 2009, 18:27:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dash

Παράθεση από: Θάνος στις  28 Αυγ 2009, 22:36:57 ΜΜ
Γιώργο, κακά μαντάτα μας είπες βραδιάτικα.. :(

δυστηχως γμτ.το θεαμα ειναι πολυ λυπηρο

mirrage

Δλδ το μέρος δεν είναι πλέον  κατάλλολο για να γίνουν παιχνίδια?
Και κάτι ακόμα...Η φωτιά που σβήσατε πως άναψε?

Goodspeed

Ρε φίλε, πολύ στεναχωρέθηκα.....  :(  Τόσο μεγάλη η καταστροφή στο πεδίο ? Ένα που$*@ρά δεν θα πιάσουν επιτέλους  >:( >:( ??
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

dash

Παράθεση από: mirrage στις  28 Αυγ 2009, 23:20:01 ΜΜ
Δλδ το μέρος δεν είναι πλέον  κατάλλολο για να γίνουν παιχνίδια?
Και κάτι ακόμα...Η φωτιά που σβήσατε πως άναψε?

το μερος δεν εχει το woodland που ειχε .ειναι καρβουνο και μαυρα δεντρα.και απο κατω μεχρι το υδραγωγειο και ολη η πλαγια απο πανω ως της κορυφες και περα.ελαχιστα δεντρα πρασινο.μεχρι και η βλαστηση στο ανοιγμα αναμεσα απο το μεγαλο κτιριο (με τις ροδες απεξω) και τον πυργο ..αν βρεξει η βαση θα γινει λιμνη απο σταχτη και λασπη.οταν ειδαμε την εστια βαζαμε τα πραγματα στα αμαξια.η εστια ηταν πισω απο την κεραια την μεγαλη που υπαρχει στο πεδιο αν εχεις παει .δεν υπηρχε κανεις διπλα .ανεβηκαμε πιο ψηλα στο δασος αλλα δεν ειδαμε κανεναν.ο πυροσβεστης μας ελεγε μετα βεβαια οτι σιγοκαιγε μαλλον κατω απο τον κορμο   απο την φωτια της προηγουμενης βδομαδας.αλλα εμενα αυτο μου κανει πολυ τρελο .βεβαια δεν εχω τις γνωσεις οποτε επι του θεματος μπορουν να πουνε οι πυροσβεστες που χουμε στο φορουμ.

edit:ξεχασα να αναφερω οτι η εστια  ηταν διπλα στο ενα μετρο απο τα μοναδικα 3  μισο-πρασινα δεντρα και κατι θαμνους που χαν μεινει στα τοσα καμμενα εκει γυρω.αν δν την σβηναμε θα εκαιγε ακομα λιγη βλαστηση

Θάνος

..τα έχω πάρει άσχημα μιλάμε.. >:(
keep safe distance...

XARAMADAS

Δυστυχώς παιδιά, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου περί "κρανίου τόπος". Όλη την προηγούμενη εβδομάδα, είχα μια ανησυχία για το τι εικόνα θα δούμε στη βάση μετά από όλες αυτές τις καταστροφικές φωτιές. Θα πονέσει η ψυχή μας πιστεύω από το θλιβερό θέαμα την Κυριακή. :-[ :-[ :-[

Τι να πει πια κανείς σ΄αυτή τη χώρα του παραλόγου που ζούμε; >:( >:( >:(

Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

filakio 8

mou elipse pragmatika kai den antexo allo tin kyriaki mesaaaaaaaaaaaaaa
kai kalo xeimona na exoume kai kala game ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Θάνος

Παράθεση από: filakio 8 στις  29 Αυγ 2009, 00:00:11 ΠΜ
mou elipse pragmatika kai den antexo allo tin kyriaki mesaaaaaaaaaaaaaa
kai kalo xeimona na exoume kai kala game ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Παναγιώτη, μάλλον δεν είδες τα τελευταία λυπηρά μυνήματα.. :(
keep safe distance...

ZINJA

οτι και να γινει θα πεξουμε μαγκες.
απλως δε θα πεξουμε με 450 φπσ και οχι στο <δασος>
οτι και να κανουμε δεν αλαζει τιποτα!
μην πεφτει το ηθικο παιδια!
ας το ποιουμε και αυτο το ποτυρι!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

loubamboo

Παράθεση από: XARAMADAS στις  28 Αυγ 2009, 23:56:19 ΜΜ
Δυστυχώς παιδιά, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου περί "κρανίου τόπος". Όλη την προηγούμενη εβδομάδα, είχα μια ανησυχία για το τι εικόνα θα δούμε στη βάση μετά από όλες αυτές τις καταστροφικές φωτιές. Θα πονέσει η ψυχή μας πιστεύω από το θλιβερό θέαμα την Κυριακή. :-[ :-[ :-[

Τι να πει πια κανείς σ΄αυτή τη χώρα του παραλόγου που ζούμε;>:( >:( >:(

Φίλε μου, εγώ δεν συμφωνώ με τη θεωρία περί "χώρας του παραλόγου". Για όλα όσα αυμβαίνουν υπάρχουν
λογικές εξηγήσεις και για τις καταστροφές υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.

Δηλώνω συμμετοχή στο παιχνίδι: Lou Bamboo μέσα.
Freedom is more important than peace. USMC!

Rogue

Μαζί με εμένα θα ερθει και o Soap και ίσος και ένας ακόμη προην καταδρομεας που δεν έχει παίξει ποτέ. Οπότε σίγουρα + 1 και μέχρι το μεσημέρι θα ξέρω και για τον δεύτερο. Ευχαριστώ.
Drive it like you stole it

Ghost

Βάλε και εμενα μέσα! Θα φέρω και ένα φίλο μαζί.
the Ghost will share the dreams with you...

XARAMADAS

Παράθεση από: loubamboo στις  29 Αυγ 2009, 00:10:46 ΠΜ
Φίλε μου, εγώ δεν συμφωνώ με τη θεωρία περί "χώρας του παραλόγου". Για όλα όσα συμβαίνουν υπάρχουν
λογικές εξηγήσεις και για τις καταστροφές υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.

Φίλε Loubamboo συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά πες μου, έχεις δει ποτέ σ΄αυτή τη χώρα να βρεθεί και πολύ περισσότερο να τιμωρηθεί κανείς; Γι΄αυτό αναφέρομαι σε "χώρα του παραλόγου". ;)
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

pit

Georgepap

Μεσα εγω + αλλοι 2.Το σημειο συναντησης ειναι το παρκινκ με το αναψυκτηριο στις 10:30 γιατι δεν θυμαμαι ακριβως το δρομο?

Θάνος

Παράθεση από: Georgepap στις  29 Αυγ 2009, 18:48:35 ΜΜ
Μεσα εγω + αλλοι 2.Το σημειο συναντησης ειναι το παρκινκ με το αναψυκτηριο στις 10:30 γιατι δεν θυμαμαι ακριβως το δρομο?
10.30 στη βάση, οπότε μισή+ τουλάχιστον νωρίτερα στο περίπτερο κι από εκεί...http://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&FORM=LMLTCP&cp=38.081642~23.560696&style=h&lvl=14&tilt=-90&dir=0&alt=-1000&phx=0&phy=0&phscl=1&rtp=pos.38.0135455727577_23.6024127155542_near%20Major%20Road%2C%20Greece__~pos.38.1280749905735_23.5573271928084_Location%202__&rtop=0~0~0&encType=1
keep safe distance...

Georgepap

οποτε 10 παρα θα υπαρχουν αυτοκινητα στο αναψυκτηριο για να παμε ολοι μαζι,ετσι?

mirrage

Με 60+ άτομα που λέει ο zinja 1 ένα δενδρύλιο ο καθένας να έπαιρνε θα το είχαμε αναδασώσει το μέρος!

nikiforos

Υπολογίστε και εμένα. Ο Γερμανός δυστυχώς δεν θα τα καταφέρει να έρθει μαζί μου.

Θάνος

Παράθεση από: Georgepap στις  29 Αυγ 2009, 19:56:05 ΜΜ
οποτε 10 παρα θα υπαρχουν αυτοκινητα στο αναψυκτηριο για να παμε ολοι μαζι,ετσι?
Λογικά, ναί! Γιά καλό καί γιά κακό όμως, κάνε μία εκτύπωση τον χάρτη που έβαλα, μπορεί να σου φανεί χρήσιμος σε περίπτωση που αργήσεις ή χαθείς.  ;)
keep safe distance...