30-8-09 URBAN ΕΛΕΥΣΙΝΑ "Ο ΣΤΟΧΟΣ"

Ξεκίνησε από ZINJA, 25 Αυγ 2009, 18:27:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

"Ο ΣΤΟΧΟΣ"

Στο εργαστήριο των <ΑΤΡΩΤΩΝ> δημιουργήθηκε ένα τεχνολογικά εξελιγμένο CHIP στο οποίο είναι εγκαταστημένη μια λίστα ονομάτων-οργανώσεων που έχουν σαν ΣΤΟΧΟ την εξάλειψη τρομοκρατικών οργανώσεων.

Τα στοιχεία αυτά έχουν κλαπεί από την C.I.A. AE
Τα στοιχεία που κλάπηκαν βρίσκονται μόνο σε αυτό το CHIP γιατί μετά τη μεταφορά των στοιχείων φρόντισαν να τα σβήσουν από παντού.
Οι C.I.A. AE όμως βρήκε το εργαστήριο και στέλνει ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για την επαναφορά του CHIP και την εξάλειψη των <ΑΤΡΩΤΩΝ>.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Η ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ <ΑΤΡΩΤΩΝ>
Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ CHIP ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤHΡΙΟ.
Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΟ.

ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ          10:30
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ                11:00
ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ                    18 και άνω.

ΟΡΙΟ FPS SNIPER           550
ΟΡΙΟ FPS AEG                350

ΕΠΑΝΑΛΑΝΒΑΝΩ   <<<<<ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΦΠς ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΚΤΥΡΙΑ<5 ΜΕΤΡΑ> ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΜΕ (ΟΠΛΟ)350 ΦΠς!       ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ!
     ΕΑΝ ΟΜΩς ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΩ <ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ> ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΙΠΙΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΥΡΟΝ! ;) ;) ;) :D
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΥΝΦΩΝΟΥΜΕ! ;) ;) ;) ;)

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ! ;)

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ
  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ZINJA
     Filakio 8
     AKIS21M
     leonardo sunbird
     Atsalakotos
     Big Boss
     Θανος <εκτος απο παικτης και ο καλυτερος φωτοφραφος>σλουπ σλουπ ;D ;D ;) :D :-*
     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
     pakatsao
     dash
     Ripper
     Goodspeed
     Constantinos
     vagelis521+1
     MitsoS_O_Yakuza
     Rogue
     falcon
     Old Navy
     KAMENOS 12+1
     giannisgtti+1
     Makman+2
     misericord
     XARAMADAS
     Count-x+2
     SAPPER
     ανθυπασπιστης
Με το καλο θα ερθουν πολλα κενουρια παιδια(εμαθα πως θα ειμαστε πανω απο 60 ατομα) ;D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Shooter

Αχουτο μωρεεεεε το παιδι μας δεν χορτασε BB's  και θελει και αλλα??μεσα εκτοσ απροόπτου αγορινα!

SAPPER

Θα πρότεινα μιας και έχει χαρακτηριστεί η Ελευσίνα σαν πεδίο URBAN να κατεβεί το όριο των AEG στα 350 FPS.

Επίσης αν δεν έχουν σβήσει η φωτιές να υπάρξει μεγάλη προσοχή γιατί γίνονται συνέχεια περιπολίες από στρατό και αστυνομία.

leonardo sunbird

ZINJA

Παράθεση από: SAPPER στις  25 Αυγ 2009, 19:43:36 ΜΜ
Θα πρότεινα μιας και έχει χαρακτηριστεί η Ελευσίνα σαν πεδίο URBAN να κατεβεί το όριο των AEG στα 350 FPS.

Επίσης αν δεν έχουν σβήσει η φωτιές να υπάρξει μεγάλη προσοχή γιατί γίνονται συνέχεια περιπολίες από στρατό και αστυνομία.

Και εγινε ηδη καλε μου φιλε!δε το προσεξα και παλι συγνωμη! ;)
ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ <διπλα στην ε.υ.δ.α.π. εχω ενα φιλο και μου ειπε πως αν προσεχουμε <το υπολειπο του δασους>καλος να παμε και να παιξουμε!

Ι-4

Θάνος

Λογικά μέσα, γιά τον Zinja ρε γαμότο...  ;D
keep safe distance...

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Goodspeed

Μέσα κι εγώ βρε "κάθαρμα"  ;D

Άντε να δοκιμάσω και το νέο μου απόκτημα  :D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Θάνος

Νερά τσάμπα δεν βλέπω κι ανησυχώ.  ;D
keep safe distance...

pakatsao

" Η ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ <ΑΤΡΩΤΩΝ> " Να το κάνουμε " Η ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ <Αθανάτων - Hilander">
για να μή τελειώνει ποτέ το παιχνίδι...  :P
Πάντως με τέτοιον φωτογράφο δεν ειναι δυνατόν να μήν έρθω. Σε λίγο θα κάνω και προσωπικό άλμπουμ ;D

ZINJA

Παράθεση από: Θάνος στις  26 Αυγ 2009, 00:05:13 ΠΜ
Νερά τσάμπα δεν βλέπω κι ανησυχώ.   ;D

ΕΝΟΗΤΑΙ πως θα υπαρχει φαρμακιο και οσο για τα νερα,αμα βρω αυτοκινητο θα τα φερω!τι να κανω το δικο μου <κολλησε>και αν ερθει τελικα το φιλακιο σιγουρα θα τα φερω καλε μου φιλε Θανο!μη μου στεναχωριεσε ;)

Ι-4

Kallistos

Παιδια,
πολυ καλη ιδέα, για game στην Ελευσίνα, πηγα στο πεδιο και τα συνδιάζει όλα, Urban και Forest.

Θα ήθελα πολύ να παιξω αλλά λόγω του περιορισμού των FPS, το νεο JG μου ειναι απαγορευτικό.

Παίζει βεβαια, να κανονίσουμε με κάποια φιλαράκια που εχουν δυνατα οπλα επισης (και αυτή τη στιγμή λογος για μειωση δεν γινεται λόγω διαφορων λόγων για κάθε εναν μας) να δοκιμασουμε το πεδιο μετά το παιχνίδι σας.

Αν σας πετυχουμε, θα σας απολάυσουμε απο αποσταση!

Καλό παιχνίδι!
Ready... Steady... Fire...!!!

Ripper

Μια ερωτηση, τα dragunov και τα διαμορφομενα (single shot only) sniper AEGs τι γινονται? 450 οπως παλαιοτερα ή οχι?

Θα μετρηθουν τα AEGs?

Θάνος

Παράθεση από: pakatsao στις  26 Αυγ 2009, 09:14:00 ΠΜ
Πάντως με τέτοιον φωτογράφο δεν ειναι δυνατόν να μήν έρθω. Σε λίγο θα κάνω και προσωπικό άλμπουμ ;D

Στην αρχή σας "γλυκαίνω", μετά θα αρχίσω να τις πουλάω.  :P
keep safe distance...

Constantinos

Μέσα αλλα πιστευω έχουμε θέμα με τα fps. Γιατι στο woodland ειναι πιο δυνατα και στο urban περιοριζομαστε στα ορια του CQB?
Δεν έχω δει την πίστα αλλά αν είναι όπως έχω ακούσει και κρινωντας απο το πεδιο του σουνιου δεν υπαρχει προβλημα με τα fps (Με ανώτατο οριο τα 550 και ελεγχόμενη χρήση δηλαδή δεν ριχνουμε απο μια απόσταση και κάτω, από κοντά με πιστολι, και μπαμ από πολυ κοντά, οι triger-happppppy προσέχουν λίγο παραπάνω)

τα σνιπερ οπλα μπορούν να χρησημοποιήσουν 30 γραμμαρίων ΒΒs?
Μετά τα 7.62 επιστροφή στα BB's!!!

Constantinos

Παράθεση από: Atsalakotos στις  26 Αυγ 2009, 13:39:52 ΜΜ
Ακόμα και αν κάποιος έπαιξε με 550 όριο, δε νομίζω να επέζησε για να μας πει αν υπάρχει θέμα η όχι...  ;D ;D

Εχω παιξει αρκετα woodland παιχνίδια και εχώ φάει πολλες μπιλιες από οπλα 450 fps (+-) και σημάδια, έχω από το CQB!!! είναι πολλά το 350 fps από κοντα και ικανοποιητικά τα 450 στα ανοιχτά πεδια (με ανώτατο όριο τα οντος εξωφρενικά 550 για τα σνιπερ)!!!

Ripper

Παράθεση από: Constantinos στις  26 Αυγ 2009, 13:23:28 ΜΜ
Μέσα αλλα πιστευω έχουμε θέμα με τα fps. Γιατι στο woodland ειναι πιο δυνατα και στο urban περιοριζομαστε στα ορια του CQB?
Δεν έχω δει την πίστα αλλά αν είναι όπως έχω ακούσει και κρινωντας απο το πεδιο του σουνιου δεν υπαρχει προβλημα με τα fps (Με ανώτατο οριο τα 550 και ελεγχόμενη χρήση δηλαδή δεν ριχνουμε απο μια απόσταση και κάτω, από κοντά με πιστολι, και μπαμ από πολυ κοντά, οι triger-happppppy προσέχουν λίγο παραπάνω)

Υπαρχει προβλημα με τα fps, και δεν υπαρχει ελεγχομενη χρηση!!! Τα 350 ειναι αρκετα για βολες που ειναι στα 30 με 40 μετρα, και "πολλα" για βολες στα 5 μετρα. Με οριο τα 450 fps πριν το καλοκαιρι ειχαν "ανοιξει κεφαλια"!!!

Παράθεση από: Constantinos στις  26 Αυγ 2009, 13:23:28 ΜΜ
τα σνιπερ οπλα μπορούν να χρησημοποιήσουν 30 γραμμαρίων ΒΒs?

Στα sniper βαλε οτι θες, μεχρι και 80αρες bbs, ΑΛΛΑ, η μετρηση και τo οριο των 550 fps θα πρεπει να γινει με 0.20 gr bbs.

Constantinos

Παράθεση από: Ripper στις  26 Αυγ 2009, 14:01:45 ΜΜ
Υπαρχει προβλημα με τα fps, και δεν υπαρχει ελεγχομενη χρηση!!! Τα 350 ειναι αρκετα για βολες που ειναι στα 30 με 40 μετρα, και "πολλα" για βολες στα 5 μετρα. Με οριο τα 450 fps πριν το καλοκαιρι ειχαν "ανοιξει κεφαλια"!!!

Στα sniper βαλε οτι θες, μεχρι και 80αρες bbs, ΑΛΛΑ, η μετρηση και τo οριο των 550 fps θα πρεπει να γινει με 0.20 gr bbs.

Δεν θες να βάλω 80αρες για λογους φυσικής... και το οτι υπαρχουν γίδια με δυνατά οπλα είναι θέμα... μεγάλο. Θέλει και μια σχετική υπευθηνοτητα το παιχνιδι και ειδικά οταν βαλεις κατα ανθρωπινου στοχου. Ακομα και αν ρίχνεις με 2fps!!! 
Τέλος στο σπορ μετράει και η ποιότητα των παιχτων αφού βασίζεται στην ειληκρινια των παιχτών κλπ πως προέκυψε το παραπανω πρόβλημα?
Στο διαταύτα λοιπόν έχω ένα G3A3 tokyo marui που έχει αλλαγμένο μοτερ για να δίνει περιπου 450 fps αλλά δεν το έχω μετρήσει ποτε και το έχω για χρήση σνιπερ θα καταφερω να παίξω η όχι???

Θάνος

Παράθεση από: Constantinos στις  26 Αυγ 2009, 14:20:16 ΜΜ
Στο διαταύτα λοιπόν έχω ένα G3A3 tokyo marui που έχει αλλαγμένο μοτερ για να δίνει περιπου 450 fps αλλά δεν το έχω μετρήσει ποτε και το έχω για χρήση σνιπερ θα καταφερω να παίξω η όχι???

Το G3A3 δεν ανήκει στα snipers (bolt action), αλλά στα rifles. Οπότε το πιάνει το όριο των 350 fps, όπως καί όλα τα υπόλοιπα rifles.  ;)
Μου φαίνεται λίγο υπερβολή να πάρει 100+ fps ένα AEG, με μόνο αλλαγή μοτέρ.  :)
keep safe distance...

SAPPER

Παράθεση από: Atsalakotos στις  26 Αυγ 2009, 14:12:45 ΜΜ
Εγώ από την άλλη έχω σημάδια από CQB που εξαφανίζονται την επόμενη μέρα, και από 450αρια που μένουν για καμιά βδομάδα...
Τα όρια έχουν συζητηθεί και δε θα κάτσουμε να λέμε πάλι τα ίδια... Μπορείς να απευθυνθείς σε 5-6 ποστ που έχουν γίνει για αυτό το θέμα.
Topic για την ακρίβεια.  ;)