OPERATION BRAZILIA 22/03/2015 ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από NIGHTFOX, 11 Mar 2015, 19:59:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ADAMS

Teacherdick

Απο Umbrella μεσα 6 ατομα με τους αμερικανους.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Bumblebee

Με την σειρά μου να ενημερώσω τους διοργανωτές ότι στην ομάδα μας υπάρχει real life medic που μπορεί να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε όποιον το χρειαστεί  (αχρείαστος να είναι).
Iunctus Stamus Divisum Declinemus

NIGHTFOX

TORROS

SPIDER

HERE COMES THE PAIN...

JimmyK

ειναι ευκολο να ανεβει κανας χαρτης ??

NIGHTFOX

Χάρτης δεν θα ανέβει για τον εξής λογο....

Οι los politos υποτίθεται οτι ειναι στην περιοχη τους και θα ειναι κρυμμένοι στο πεδίο. ...Και ανάλογα των συμμετοχών θα δουμε τα όριά του πεδίου. ....Φιλικα.recon team.

JimmyK

Μπορω να εχω οδηγιες για το πως και που θα ερθω, γιατι δεν εχω ξαναπαιξει σε αυτο το πεδιο :p

Nick Babouinos

Απο fobos team 3 ατομα με us forces.για γεμιστηρες παιζουν ολων των ειδών?

HITMAN 72

Γεμιστηρες παιζουν ολοι, αλλα φερτε ολοι τα πιστολια σας, διαβαστε παρακαλω το σεναριο.

HITMAN 72

Φιλοι καλησπερα, θελουμε να τονισουμε για ακομη μια φορα καποια σημαντικα πραγματα για το παιχνιδι ωστε ουτε εσεις ουτε και εμεις να ερθουμε σε δυσκολη θεση, ετσι λοιπον θελουμε να τηρηθουν αυστηρα τα παρακατω - φερτε ολοι τα πιστολια σας, μολις μπουμε στο κτηριο κατεβαζουμε το κυριως οπλο και σηκωνουμε το πιστολι με το οποιο ριχνουμε μονη βολη, κοκκινο πανι υποχρεωτικα, δεν βριζουμε, δεν τσακωνομαστε ερχομαστε στο παιχνιδι εχοντας αφησει τα προσωπικα μας προβληματα στο σπιτι, αν καποιος εντοπισει κατι το οποιο δεν θεωρει σωστο ειναι υποχρεωμενος να το πει στους διοργανωτες η στον εκαστοτε διαιτητη,γεμιστηρες μπορουν να παιξουν ολοι ομως με λιγη αυτοσυγκρατηση, δηλαδη αν καποιος ας πουμε φοραει ηλεκτρικο δεν χρειαζεται να κολλησει το δαχτυλο στην σκανδαλη, ευχομαστε ενα ωραιο και δημιουργικο παιχνιδι, και μην ξεχνατε παιξτε δυνατα και τιμια, ευχαριστουμε, Recon Team .

NikosG

NIGHTFOX

ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι συμετοχες για τους Αμερικανούς εκλεισαν......

Οσοι θέλουν να δηλωσουν los politos (συμορια) μπορουν μεχρι αυριο Σάββατο....

#LEONARDO-SWORDFISH#

LOS POLITOS-PALAVITOS

1-Leonardo De la Vega
2-2Pac Don Alehandro
3-Metalhead ?? (Mε ερωτηματικό )

4-Talon Talonias Don Esperanza
5 -Zaharias Minos Mathas De la piathton

HITMAN 72

Σας ευχαριστουμε ολους για τις συμμετοχες, σας ευχομαστε να περασετε ομορφα ! Recon Team

godfather

spitfire11

Απο Killer Rabbits 2 συμμετοχες με τους los politos.
Weapons :  WE Scar-L      &      JG Austeyr EF-88 Former(AUG A2)      &     KJW M9
Uniform :    Greek Lizard    &        Greek Lizard Desert      &      OD

salamine153

Los Politos και εγω)  απλα δεν εχω πιστολι(
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Yokai131

παρακαλώ οποίος μπορεί να με πάρει με αυτοκίνητο
μένω στην περιοχή του Ρέντη και έχω κοντά
ηλεκτρικό αν είναι εύκολο να επικοινωνήσει  μαζί μου
στο kin. 6933412803
αλιος θα έρθω με τα ποδιά από Ελευσίνα 

ΕΥΧΆΡΙΣΤΟ !!!