OPERATION BRAZILIA 22/03/2015 ΒΑΣΗ ΝΑΤΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από NIGHTFOX, 11 Mar 2015, 19:59:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Boxer_1986

Καλησπέρα σας!
4 άτομα ακόμη για LOs Politos!
Καλό βράδυ να έχετε!

Meliodas

Paidia to 3erw oti einai teleutaia stigmh... eimaste 3 atoma boroume na er8oume?

JimmyK

επειδη εβγαλε βλαβη το οπλο μου, δε θα μπορεσω να ερθω  >:( >:( >:( >:( >:( :o :o :o

Απαλευτος

Παιδια συγνωμη για την τελευταια στιγμη θα μας δεχτειτε 5 ατομα απο
G.E.A.R. Με los politos?
Το να πέσεις δεν είναι τρομερό, το να μη θέλεις όμως να σηκωθείς είναι ολέθριο.

G.E.A.R (GREEK ELITE AIRSOFT RANGERS)

https://www.facebook.com/g.e.a.r2014

NIGHTFOX

ΠΡΟΣΟΧΗ

9:00 ΩΡΑ     ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗΣ .......Οποιος αργησει,αυτος θα χασει..............

Καλο παιχνίδι. ..Καληνύχτα σας κύριοι. .......

PREDATOR21

απο ομαδα sadendeath 2 ατομα θα συμμετασχουν

DiLon

Frost

SPIDER

Μπορει να χτυπησα αλλα προτου γινει αυτό αναψα το καπνογο στη βαση των Αμερικανων !!! ;)
Όλα καλα,δεν εχω τιποτα,να υπερευχαριστησω τους medic που με φροντισαν και ολους τους υπολοιπους που εδειξαν ενδιαφερον,που μου εδωσαν να πιω νερο από το camelback τους !!!!!Συγνωμη για την αναστατωση και για την προσωρινη διακοπη του παιχνιδιού.
Ευχαριστω εγω και η ομαδα μου για τη διοργανωση,ηταν αψογη !
Φιλοι AIRSOFTERS να προσεχετε ΠΑΝΤΑ και να εχετε καλα παιχνίδια !!!!
Και παλι χιλια ευχαριστω σε ολους !!!
HERE COMES THE PAIN...

PIRIFLEGETHON

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

NikosG

Bumblebee

Περαστικα και σιδερενιος φιλε μου
Iunctus Stamus Divisum Declinemus

Yokai131

Απαλευτος

περαστικ;α φιλε υγεια και μετα παιχνιδι...    :) ;)
Το να πέσεις δεν είναι τρομερό, το να μη θέλεις όμως να σηκωθείς είναι ολέθριο.

G.E.A.R (GREEK ELITE AIRSOFT RANGERS)

https://www.facebook.com/g.e.a.r2014

HITMAN 72

HITMAN 72

Σας ευχαριστουμε ολους τους συμμετεχοντες για το σημερινο παιχνιδι εισαστε ολοι υπεροχοι και αξιοι των προσπαθειων που κανουμε σαν ομαδα για να δημιουργησουμε παιχνιδια πραγματικα χωρις κερδοσκοπικα συμφεροντα, βεβαια παντα σε ολους εσας τους υπεροχους ανθρωπους υπηρξαν και δυστηχως καποιες κακες εξαιρεσεις που μονο σκοπο ειχαν να προσπαθησουν να βλαψουν την διασκεδαση μας, παρ'ολα αυτα εσεις ολοι δωσατε να καταλαβουν οτι οταν υπαρχει σωστη χημεια και σωστη αντιληψη δεν θα καταφερουν ποτε τον σκοπο τους, Εκ μερους της ομαδας Recon Team σας δηλωνω οτι η συμπεριφορα και η συνεργασια των περισσοτερων απο εσας μας κανει πραγματικα δυνατους και πιο αποφασιστικους ωστε να σταματησουμε αυτα τα φαινομενα που μονο αμαυρωνουν το αθλημα, να παιζετε παντα δυνατα και τιμια !

Arctos

Περαστικά και σιδερένιος.
Ευχαριστούμε για το όμορφο παιχνίδι.

NikosG

Να ευχαριστησω και γω με τη σειρα μου, πρωτο παιχνιδι και περασα αψογα!!

andreasstath

Ευχαριστιες και απο εμας! Δυνατο παχνιδι... με ενταση, πολυ κοσμο και πολυ μπιλια! Μπραβο στο Δημητρη και στα παιδια της διοργανωσης που αποφασισαν να παιξει οοολο το πεδιο και δεν περιοριστηκαμε παλι μονο στα κτιρια. Απο κει και μετα ολοι μα ολοι μας (παιχτες και ομαδες) θα πρεπει να προσπαθουμε να γινομαστε καλυτεροι μερα με την ημερα... με απωτερο σκοπο, να παμε την αεροσφαιριση σε επομενα επιπεδα και πανω απ'ολα να περναμε καλα οπως σημερα. Περαστηκα στον συνχομπιστα μας και γρηγορη αναρρωση! Légion airsoft team Athens
LEGION AIRSOFT TEAM ATHENS - ΛΕΓΕΩΝΑ
https://www.facebook.com/pages/L%C3%A9gion-airsoft-team-Athens/316552815097223
Leave man... Come back hero...

PREDATOR21

kalh diorganosh bravo xoris kathisteriseis... k e3upno aplo senario...
sas protrepw na kanete k kanena game sta metalia xwris thn upervolh k thn blakodh xrhsimopoihsh 200 strematwn alla to 1/10 ths ektaseis ( aples skepseis gia kala paixnidia kalhspera apo teame  "sadden death "