MP5K

Ξεκίνησε από Nikolai, 20 Αυγ 2009, 12:33:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikolai

To MP5K einai kalitero se Tokyo Marui h se Classic Army kai ua einai kalitero apo to glock 18 c ths Tokyo Marui

Falcon

Καταρχην μη γραφεις σε greeklish, εχουν απαγορευτει.
Της Tokyo Marui ειναι καλυτερο απ'το classic army απο αποψη αξιοπιστιας και ποιοτητας. Ναι, σαφως θα ειναι καλυτερο απο το glock...

Nikolai

ενταξει για τα  greeklish δεν το ηξερα ευχαριστο για την βοηθια

SAPPER

Τα πιστόλια είναι διαφορετική κατηγορία από τα υποπολυβόλα και δεν συγκρίνονται.  ;)

GeR^PEZONAUTHS

Παράθεση από: SAPPER στις  20 Αυγ 2009, 13:44:02 ΜΜ
Τα πιστόλια είναι διαφορετική κατηγορία από τα υποπολυβόλα και δεν συγκρίνονται.  ;)

βασικα με τετοιο μηκος ..........για πιστολι μοιαζει

Nikolai

εγω ελεγα να παρω το glock αλλα ειδα οτι σχεδον με τα ειδια λευτα μπορο να παρω και το MP5K που ειναι σαν πιστολι οπος λεει και ο  GeR^PEZONAUTHS  οποτε σχεδον το ιδιο θα ειναι και ακτι ακομα το MP5  της Tokyo Marui δινει μαζει μπαταρια και φορτιστι

Ozymandias

Παράθεσηοποτε σχεδον το ιδιο θα ειναι

Το ΜΡ5Κ ανηκει σε μια περιεργη κατηγορια οπλων. Στην χρηση του δεν εχει καμμια σχεση με το πιστολι, και τον τροπο χρησης αυτου.

Αν θελεις κατι να χρησιμοποιεις με το ενα χερι, η με λαβη δυο χεριων jeff cooper, τοτε παρε πιστολι.

Το ΜΡ5Κ το κρατας προτεταμενο μπροστα σου με το ενα χερι στην πιστολοειδη λαβη και το αλλο στην προσθια λαβη

pakatsao

έχω ένα Τokyo Μαρούλι MP5K και ένα Galacy MP5K PDW :P  . Και τα δύο είναι πολυ καλά, και τα έχω χρησημοποιήσει πάντα με το κοντάκι . Και είναι απίθανα και για SQB και για URBAN  8). Τα εχω καταευχαριαστηθεί!!! Και λόγω μεγέθους σύμφωνεί και ο ανηψιός μου ;D

Nikolai

Ειχε μηπος μαζει μπαταρια και φορτιστη και ειναι αρκρτα ευθιβολο

pakatsao

Το Μαρούλι είναι ευθύβολο, αλλά δεν ειχε μπαταρία... και μικρό γεμιστηράκι οπότε κόστισε πολυ παραπάνω... :-\
το γκάλαξυ ρίχνει λίγο στραβά (γέρνει) :D αλλά ειχε και μπαταρία και ένα μικρό γεμιστήρα και hi cap. ::)

Nikolai

Τελικα το Marui θα παρω  :)  :)

pakatsao

Πάρε με κοντάκι δηλαδή την έκδωση MP5K PDW και θα το χαρείς! Και πάρε και ένα ανταλακτικό για να το έχεις και χωρίς το κοντάκι για να το έχεις σαν πιστόλα κρεμαστή, αλλά δε θα σε βολέψει για πιστόλι (Και μετά θα θέλεις να πάρεις και άλλα.... όπως όλοι μας τελικά)

Nikolai

Eπηδη δεν μου αρεσει η κανι θα το παρω σχετο και αν  χριστει θα παρω το κοντακι

pakatsao

Σωστό και αυτό. Πάρε όμως το κοντάκι θα σου ειναι χρήσιμο

Nikolai

ΟΚ