Νεος χρειαζεται βοηθεια.... sos

Ξεκίνησε από Ned1988, 04 Δεκ 2014, 09:57:57 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ned1988

Καταρχην καλος σας βρηκα.. Χρειαζομαι την βοηθεια σας και τα "φωτα σας"
σχετικα με το SCAR-L (Black) "Open Bolt" που υπαρχει στο e-shop, διαβασα τα συν και τα κατα και αποφασισα να παρω αεριο για το λογο ειναι ποιο αλυθοφανες. Εχω ριξη αρκετό διαβασμα αλλα ακομα εχω αρκετες αποριες και γιαυτό αποφασισα να της γράψω σε θέμα..

1. SCAR-L (Black) "Open Bolt" ειναι 3ης γενιας και απο που το καταλαβαινουμε? Ειναι καλο?? και ειναι οντος ποιο αλυθοφανες απο τα ΑΕG??

2. Διαβασα οτι η γεμιστηρες CO2 ειναι ποιο σταθερες στης αλλαγες θερμοκρασιας υσχυει?? και που θα της βρω στο e-shop? χρειαζεται καποια "βελτιωσει" πριν της χρισιμοποιησω?

3. Ρυθμιστης FPS, τι ειναι αυτο?? γιατί πρεπει να το βάλω?? και που θα το βρω??

παιδια συγνώμη εαν  σας κουραζω αλλα τα εχω μπουρδουκλωσει λιγο και χρειαζομαι βοηθεια..

Drifter

:)
Καλώς τον,

#1. Δεν γνωρίζω από που μπορείς να το δεις ( πιθανών από το serial number που είναι μοναδικό). Τώρα για το αν είναι καλό ανοίγεις μεγάλη συζήτηση...  Εξαρτάται από πού έρχεται η απάντηση. Για μένα το gbb SCAR είναι μοναδικό και σε αίσθηση και σε απόδοση. Αλλά εγώ είμαι και λίγο κολλημένος με τα αερίου. Και ναι είναι πιο αληθοφανές από τα AEG. Πλεονέκτημα και μειονέκτημα ανάλογα ποιόν έχεις αντίπαλο (real cap γεμιστήρες vs hi cap...)

#2. Ναι είναι ελαφρώς ποιο "σταθερές" στις χαμηλές θερμοκρασίες αλλά αν δεις την διαφορά τιμής ίσως αλλάξεις γνώμη.
Επιπλέον το καλοκαίρι τι θα κάνεις? Με 35 βαθ. το CO2 θα γίνει "πύραυλος"... Με σωστή χρήση (ξεχνάς το full auto) και τον χειμώνα παίζεις ΟΚ με το σωστό αέριο. Τώρα για βελτίωση, από την WE υποτίθεται ότι το SCAR έρχεται έτοιμο και για CO2 αλλά έχω διαβάσει πολλά... Το πρώτο που θα σου έλεγα ότι χρειάζεσαι μας φέρνει στο...

#3.  ...Ρυθμιστής FPS (NPAS) χρειάζεται αν θες να παίζεις στα public παιχνίδια γιατί δεν νομίζω να σε αφήσουν να παίξεις με 420+ fps... Με το NPAS θα μπορείς να ανεβάσεις - κατεβάσεις τα fps σου ανάλογα με τον καιρό και το παιχνίδι (CQB (350fps max.) ή woodland (380fps max) ). Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο τώρα μπορείς να ρωτήσεις αν θα έρθει σε μελλοντική παραλαβή.

Ελπίζω να σου έλυσα μερικές από τις απορίες σου...

dtz

καλησπέρα φίλε,

τα παραπάνω που ανέφερε ο Drifter ισχύουν, απλά θα προσθέσω κάποια σχόλια επειδή τυχαίνει και έχω
το παραπανω GBB σε close bolt βέβαια, 1ης γενιάς, εδώ και αρκετά χρόνια και έχω ασχοληθεί μαζί του.

Να ξέρεις ότι ακολουθείς δύσκολο μονοπάτι, αν αποφασίσεις να παίξεις με GBB, και θα χρειαστεί να δαπανήσεις ΑΡΚΕΤΑ χρήματα και για να στηθεί σωστά και για μην παρουσιάσει βλάβες.

Παρότι οι νεώτερες γενιές, είναι αρκετά βελτιωμένες, σαν λειτουργία βολής και τροφοδοσίας,
τα εσωτερικά τους δεν είναι και η καλύτερη ποιότητα.
Σίγουρα για να παίξεις με CO2, θα χρειαστεί να αλλάξεις αρκετά εσωτερικά μέρη με after market, τα οποία είναι δύσκολο να βρείς στην ελληνική αγορά ετοιμοπαράδοτα, αλλίως σύντομα θα το δεις να διαλύεται.

Μπες λίγο και δες στο forum του gasguns.info σχόλια και πράγματα που πρέπει να ξέρεις.
Επίσης ετοιμάσου για ΚΑΛΗ γυμναστική, γιατί ο κάθε γεμιστηρας είναι σχεδόν μισό κιλό,
και για να παίξεις θα χρειαστείς τουλάχιστον 7-8, κι αυτό με "προσεκτικό" παιχνίδι  ;D

Σε καμία περίπτωση δε σου λέω να μην το πάρεις, γιατί και γω που σπανίως παίζω με αυτό
σε πριβέ παιχνίδια μεταξύ φίλων, είναι σκέτη απόλαυση να το ακούς και να το κρατάς  ;)

Να ξέρεις όμως ότι το AEG δεν το γλυτώνεις  ;D ;D
Αλλιώς πιο πολλή ώρα θα είσαι στο safe house, παρά στο παιχνίδι  :D
don 't get mad, get even

Ned1988

Ευχαριστώ πολυ παιδιά με βοηθησατε πολυ... τελικα πειρα aeg..  :P και αργότερα παμε και σε GBB..