Αρχάριος μόνος επιμορφώνεται!

Ξεκίνησε από Elite97, 06 Σεπ 2014, 00:35:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Elite97

(διευκρίνιση πριν αρχίσω τις πολλές και κουραστικές ερωτήσεις ;D . Όντας 18 παρα κάτι είμαι στο στάδιο "μάθε όσα πιο πολλά μπορείς πριν κάνεις το οτιδήποτε.")

Καλησπέρα παιδιά!

Ένας ξάδερφος που ασχολείται με το σπορ με έπεισε να αρχίσω και εγώ σιγά σιγά μετά τις πανελλήνιες και έτσι έχω ήδη ξεκινήσει να ψάχνω για όπλο (Sniper Rifle only) αλλα και ομάδες, πιστες, σενάρια, εξοπλισμό κτλπ. Έψαξα ήδη αρκετά post στην κοινότητα και πήρα μια ιδέα. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να μάθω κάποια πράματα παραπάνω από παίχτες που ξέρουν καλά το αντικείμενο και μπορούν να βοηθήσουν.

Δεν θα αναφερθώ στο κομμάτι του προστατευτικού εξοπλισμού. Θεωρώ αυτονόητο ότι είναι το A και το Ω οποτε δεν τίθεται προς συζήτηση.

Όσο αναφορά τα όπλα κάπου διάβασα ότι επιτρέπονται μονο μέχρι 350 fps. Ισχύει κάτι τέτοιο? Γιατί τα Sniper έχουν πάνω από 400 fps. Κάτι άλλο που με απασχολεί είναι οι πιστες αλλα κι οι ομάδες στην θεσσαλονίκη. Ένταξη ομάδα όσο να πεις θα βρείς (ελπίζω) αλλα από πιστες δεν έχω ιδέα! Και πριν αποφασίσω να αγοράσω το οτιδήποτε θα ήθελα να παρακολουθήσω πρώτα, αν είναι εφικτό αυτό. Αν υπάρχει κάποιος από θεσσαλονίκη εδώ και ξέρει ας απαντήσει από κάτω :) Ένα άλλο ζήτημα είναι το νομικό. Έστω ότι ενηλικιώνομαι και αγοράζω το όπλο που θέλω. Κατά ποσο είναι νόμιμο αυτό και αν γίνει έλεγχος από η προς την πίστα, μπορεί να υπάρξουν κυρώσεις?

Aυτά τα "ολίγα" ήθελα να μάθω για αρχή. Ελπίζω να μην κούρασα με το μεγάλο post.
Ευχάριστο εκ τον προτερων!

chrisdeggestin

Καλησπερα φιλε μου ,θα προσπαθησω να σε βοηθησω....
1ον Οπως ανεφερες εισαι λιγο πριν τα 18 ,κανε λιγο υπομονη να ενηλικιωθεις και μετα ξεκινας την ενεργο δραση!!!!
2ον Οπλο μπορεις να αγορασεις αφου γινεις 18!!!!
3ον Πολυ καλα κανεις και σκεφτεσαι τον εξοπλισμο που θα χρησιμοποιησες για την προστασια σου και εκει μην κανεις περικοπες πολυ περισσοτερο για τα γυαλια η την μασκα που θα φορας
4ον τα οπλα sniper μπορουν να παιξουν με περισσοτερα απο 350 fps βεβαια σε πολλα σεναρια με διαφορους περιορισμους του οποιους επιβαλει ο διοργανωτης για την ασφαλεια μας
5ον δεν χρειαζεται να ανηκεις σε  καποια ομαδα για να παρεις μερος σε καποιο σεναριο ,κανε καποια παιχνιδια μονος σου δες το κλιμα και την νοοτροπια ολων των ομαδα και μετα επιλεγεις αν θες να γινεις κομματι της .
6ον Ειδα πως εχεις διαβασει αρκετα post , Ο νομος δεν καλυπτει 100% ολους εμας που ασχολουμαστε με το χομπι υπαρχουν καποια κενα ,ομως το πως θα μεταφερεις τον εξοπλισμο σου σε ενα πεδιο μπορω να στο πω ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ και παντα ΥΠΕΥΘΥΝΑ  εχοντας παντα μαζι σου την αστυνομικη σου ταυτοτητα καλη διαθεση σε πιθανο ελεγχο της αστυνομια και μεταφορα του εξοπλισμου σου προσεχτικα και σε καμμια περιπτωση ετσι ωστε να δειχνει κατι διαφορετικο απο οτι ειναι!!!
7ον βρισκομαι στην Αθηνα αλλιως θα σου ελεγα σε καποιο σεναριο ,ΟΤΑΝ ΕΝΙΛΙΚΙΩΘΕΙΣ  να σου δανειζα εξοπλισμο γαι να παρεις καποια εμπειρια αλλα ειμαι μακρυα ,ειναι σιγουρο ομως πως στα σεναρια που γινονται κοντα καποιον θα βρες ωστε να σε βοηθησει
8ον μαθε να ακους απο τους πιο παλιους και παρε απο εκεινους μονο τα θετικα γιατι καποιοι θα εχουν και αρνητικα στοιχεια ,αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση
9ον το airsoft εινα χομπι και οχι αθλημα

Ευχομαι να σε βοηθησα οτι χρειαστεις στην διαθεση σου!!!
Καλη επιτυχια στην ζωη σου καθως βλεπω οτι μολις εδωσες πανελληνιες ,και υπομονη να γινεις 18 για να μην κανεις μια λαθος αρχη ;)