Ζητούνται αεροβόλα όπλα για κινηματογραφικό γύρισμα στην Αθήνα.

Ξεκίνησε από PsYcHoTeSLA, 14 Ιουν 2014, 15:10:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PsYcHoTeSLA

Γεια σας παιδιά ζητώ συγνώμη για οποιοδήποτε λάθος, είναι το πρώτο μου post στο forum, αλλά θα μπω στο ψητό. Για τις ανάγκες κινηματογραφικών γυρισμάτων για μια ταινία μικρού μήκους θα χρειαστούμε 5 αεροβόλα όπλα τύπου τουφέκια ή ελεύθερου σκοπευτή, αλλά και έναν κομπάρσο ο οποίος θα υποδυθεί έναν από τους κυνηγούς ερμηνευτικής ηλικίας 35-40. Η σκηνή είναι τοποθετημένη σε ένα δάσος "κάπου στην Αθήνα" με ένα group 6 ανδρών που έχουν πάει για κυνήγι (εξού και ο τύπος των όπλων). Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής κοντά στο κέντρο διασκέδασης "Το Χάραμα" κατά της 7 το απόγευμα στις 21 Ιουνίου. Λόγο μηδαμινού budget παραγωγής, δεν θα είμαι δυστυχώς σε θέση να πληρώσω κανέναν για πολύτιμη βοήθειά σας, αυτό όμως που μπορώ και θα χαρώ πολύ να κάνω είναι να παρουσιάσω τα ονόματα σας στους τίτλους της ταινίας και να καλύψω το οποιοδήποτε κόστος προκύψει (φαγητό, κτλπ) την μέρα του γυρίσματος. Ο οποιοσδήποτε ενδιαφερθεί για να μας δανείσει το αεροβόλο όπλο του, μπορεί να παρευρεθεί στο γύρισμα φυσικά.

Περιμένω σύντομα την απάντηση σας στο post ή στο facebook μου Alexandros Salimis ή στο email μου [email protected]

Ευχαριστώ προκαταβολικά,

Αλέξανδρος Σαλίμης