new boy in town needs help ;D

Ξεκίνησε από Drac, 10 Αυγ 2009, 15:11:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Drac

αρχικά καλημέρα...
λεπον είμαι καινούριος στο άθλημα και ετοιμαζόμαι να πάρω ότι χρείαζεται...αν και νομίζω οτι εχώ μερικά αφού σε λίγες μερες απολύομαι απο τον στράτο...και τις παραλλαγες κλπ κλπ κλπ....
επειδά θα κάνω "μεγάλη" αγόρα θα ήθελα να μου πει και κάπιος που ξέρει
αμα υπάρχει χρόνος θα ήθελα την γνώμη σας για την παρακάτω λιστα : (έκανα κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο ελπίζω :S )

Tactical Glove Full Finger
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_107&products_id=676

Knee and Elbow Pads
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=830

Tactical Vest(SWAT)
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=855

Tactical Holster Classic
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=698

Skirmish Mask
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=444

M4A1(full metal)
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=797

Desert Eagle
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=162

::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

nikoaloy.

kata thn tapini mou gnomi pisteuo oti to AEG prepei na einai pio akrivo apo to pistoli

giati den tha pezeis sinexia me to pistoli ;)
ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΑ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ

http://www.youtube.com/watch?v=1uDrTT-GCJE

WAR ANGEL

Κατα την ταπεινη μου γνωμη τα Half Finger δεν βολευουν παντα ειδικα αν πρεπει να "παιξεις" αμμο , χωμα , σκονη μιας και αυτα θα μπαινουν στα χερια σου και με συνδιασμο τον ιδρωτα πιθανον να σε ενοχλουν.Μπορει βεβαια να εχεις καλυτερη την αισθηση της σκανδαλης αλλα κακα τα ψεματα οταν κανεις βολες  πεδιου βολης (πρημιδων στα 200μ με εναν στοχο που δεν απανταει και θελεις συγκεντρωση) τα Ηalf finger  βοηθουν αλλα στο παιχνιδι (γρηγορες βολες υπο την πιεση αντιπαλων ΒΒς και να ψαχνεις και που ειναι οι φιλιοι που θα σε καλυψουν για το επομενο αλμα ) θελεις κατι που να προστατεψουν τα χερια σου απο αγκαθια μυτερες πετρες και αιχμηρα κλαδια.
Επισης προσεξα την εξαρτηση σου καθως και την σκεψη σου για 6 γεμιστηρες.Δεν ειμαι βεβαιος αν οι γεμιστηρες σου θα χωρεσουν ολες μεσα στην εξαρτηση.
Οσο για το Μ4 ειναι μια καλη αγορα και πιθανων να ηθελες να αλλαξεις το ελατηριο σου ωστε να παιζεις και Urban παιχνιδια.

Ελπιζω να βοηθησα  ;)

fanioles

Θα διαλέξεις κατι που να σου αρέσει και να σου ταιριαζει στο παιχνίδι σου. Οτι και να σου πουν οι άλλοι, το σημαντικό είναι τι σου αρέσεί.
Απο αυτα που παρέθεσες είναι όλα καλά.  (Τo desert eagle δεν είναι και το πιο βολικό sidearm)

Να εχεις υπόψη οτι το aeg σου αν είναι κινέζικο, θα εχει περισσότερα απο 350 φπσ (ασχετως με το τι γραφει στο κουτι.) αυτό σημαινει οτι θα μπορείς να παίζεις μόνο σε δάσος.
Τα urban και cqb πεδία εχουν όριο τα 350...

Βέβαια το σίγουρο είναι οτι δε θα αρκεστεις σε 1 μόνο AEG  και σίγουρα θα αλλάξεις μπόλικα απο δαυτα μεχρι να καταλήξεις.

Εγω θα σου πρότεινα να άφήσεις το GBB για αργότερα και να πάρεις και ενα cqb aeg με αλλαγμένο ελατήριο για να μπορείς να παίζεις σε όλα τα πεδία.

υγ πολύ σωστη επισήμανση του WAR ANGEL για τα γάντια...  ΝΑ θυμάσαι οτι στα cqb που οι εμπλοκές είναι κοντινές, τα χτυπήματα στα δάχτυλα πονάνε αρκετα...

cgwolf

Στο μόνο που θα δώσω συμβουλή είναι στο sidearm...
Όσο ωραίο και "εφεντζίδικο" είναι ένα GBB (λόγο της επανόπλισης και του ήχου) δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με ένα ηλεκτρικό,
ειδικά θές το sidearm να έχει και πρακτικό ρόλο.
Στο τελευταίο παιχνίδι χρησιμοποίησα ένα GBB πιστόλι και παρ' όλο που σαν αίσθηση είναι κορυφαίο,σαν εργονομία-αποτελεσματικότητα
θα έλεγα ότι ένα AEP είναι μακράν καλύτερο!
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Hornet

Το μ4 που δειχνεις ειναι κινεζικο και οχι και της πιο αξιοπιστης απο τις μαρκες αυτες,θα σου προτεινα το μ4 της JG και αυτο κινεζικο,αλλα κατα πολυ ανωτερο και πιο φθηνο αν θυμαμαι καλα.Αλλαζεις ελατηριο με ενα πιο αδυναμο και παιζεις παντου.Οι γεμιστηρες που θες ειναι κινεζικοι και για αυτο θα σου προτεινα καλυτερα να παρεις εναν της tokyo marui hicap(330 μπιλιες),ακριβο 40 ευρωπουλα περιπου αλλα θα σου κρατησει και θα ειναι πολυ πιο αξιοπιστος απο τον κινεζικο.Το desert eagle οσον αφορα την αποδοση του ειναι πολυ καλο,αλλα 1)χαλαει πολυ αεριο,2)ειναι μεγαλο και δεν νομιζω να χωραει στην θηκη που θες,3)εχει πανακριβους γεμιστηρες,4)αποκαλυπτει πιο ευκολα την θεση σου στον αντιπαλο λογω του γιαλιστερου του χρωματος.Αν τελικα το επιλεξεις προτιμησε την μαυρη εκδοση του...Ολες οι υπολοιπες επιλογες σου ειναι πολυ καλες...Ελπιζω να σε βοηθησα... :) :) ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

GeR^PEZONAUTHS

ρε παιδια , ποια εταιρεια ειναι καλυτερη . η AGM η BOYI/DBOYS ?????

Drac

νομίζω οτι κατάλαβα κάποια πράγματα,λίγο με τα ελατήρια το έχασα αλλά θα βγάλω άκρη....θα τσεκάρω και εκεί...σίγουρα θα ξέρουν....thnx guyz  :P :P :P

έκανα και κάποιες αλλαγέσ στην λίστα

JIM-ETA

Με τα ελατήρια είναι απλό.Οταν παίζουμε παιχνίδια στο <<HOTEL>> κοινώς CQB (Close Quarter battle) όλοι μας τα όπλα που χρησιμοποιούμε βγάζουν απόδοση 350 FPS και αυτό είναι θα έλεγα άγραφος νόμος της κοινότητας μας ώστε επειδή είναι κλειστός χώρος να μην πονάει ο εκάστοτε αντίπαλος από την δύναμη του όπλου.Σε παιχνίδια WOODLAND παίζουμε με όριο τα 450 FPS επειδή οι αποστάσεις επαφής με τον αντίπαλο είναι πιό μακρινές ,όπως και με προυποθέσεις σε παιχνίδια URBAN τα οποία είναι συνδυασμός και των 2 κατηγοριών όπλων με τα 350 FPS και 450 FPS.Ελπίζω και εγώ κάπως να βοήθησα και αν έχω ξεχάσει κάτι να το συμπληρώσουν οι υπόλοιποι συμπαίχτες.Οσο αφορά το Μ4Α1 είναι το καινούργιο μοντέλλο της JING GONG που πιστέυω προσωπική μου γνώμη είναι πολύ καλό και μάλλον θα το πάρω και εγώ αλλάζοντας φυσικά ελατήριο για να γίνει 350 FPS.

WAR ANGEL

Χαχαχα βλεπω οτι το Desert Eagle δεν φευγει απο την λιστα σου.Ελπιζω να εχεις μεγαλα χερια φιλε μου γιατι η πιστολοειδης του λαβη απαιτει μεγαλα ... χερια !!! ;D ;D ;D
καλη διασκεδαση να εχεις μακαρι να τα πουμε και απο κοντα στο επομενο παιχνιδι

Hornet

Οτι και να παρεις φιλε drac,καλα παιχνιδια και πολλες BBs... :) :) ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

fanioles

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  10 Αυγ 2009, 20:48:36 ΜΜ
Χαχαχα βλεπω οτι το Desert Eagle δεν φευγει απο την λιστα σου.Ελπιζω να εχεις μεγαλα χερια φιλε μου γιατι η πιστολοειδης του λαβη απαιτει μεγαλα ... χερια !!! ;D ;D ;D
καλη διασκεδαση να εχεις μακαρι να τα πουμε και απο κοντα στο επομενο παιχνιδι

Συμφωνώ !   Εγω εχω χέρια πάνω απο το μέσο όρο μεγέθους (large) και με το desert eagle δε μπορώ να κανω σωστή λαβή...
Ασε που δεν είναι tactical το pistoleto... Αυτό είναι να πάιξεις παιχνίδι με drug lords εναντίων gun smuglers με κουστουμια κλπ...
Πάρε ενα glock να είσαι μάχιμος !!    ;D

SAPPER

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  10 Αυγ 2009, 16:59:18 ΜΜ
Κατα την ταπεινη μου γνωμη τα Half Finger δεν βολευουν παντα ειδικα αν πρεπει να "παιξεις" αμμο , χωμα , σκονη μιας και αυτα θα μπαινουν στα χερια σου και με συνδιασμο τον ιδρωτα πιθανον να σε ενοχλουν.Μπορει βεβαια να εχεις καλυτερη την αισθηση της σκανδαλης αλλα κακα τα ψεματα οταν κανεις βολες  πεδιου βολης (πρημιδων στα 200μ με εναν στοχο που δεν απανταει και θελεις συγκεντρωση) τα Ηalf finger  βοηθουν αλλα στο παιχνιδι (γρηγορες βολες υπο την πιεση αντιπαλων ΒΒς και να ψαχνεις και που ειναι οι φιλιοι που θα σε καλυψουν για το επομενο αλμα ) θελεις κατι που να προστατεψουν τα χερια σου απο αγκαθια μυτερες πετρες και αιχμηρα κλαδια.
Επισης προσεξα την εξαρτηση σου καθως και την σκεψη σου για 6 γεμιστηρες.Δεν ειμαι βεβαιος αν οι γεμιστηρες σου θα χωρεσουν ολες μεσα στην εξαρτηση.
Οσο για το Μ4 ειναι μια καλη αγορα και πιθανων να ηθελες να αλλαξεις το ελατηριο σου ωστε να παιζεις και Urban παιχνιδια.

Ελπιζω να βοηθησα  ;)

Ρε παιδιά απο το Σαββάτο που έκλησα προχώρησε τόσο πολυ η τεχνολογία του Airsoft.  :o

Για περισσότερες πληροφορίες πέρνα απο το κατάστημα να τα δείς απο κοντά να τα πιάσεις και να ρωτήσεις οτι θέλεις  ;)

WAR ANGEL

χαχαχα συγνωμη Sapper μαλλον το εθεσα λαθος (εννουσα οταν ριχνεις με το πραγματικο οπλο στο πεδιο βολης οπου εκει τα Half finger γαντια βολευουν καλυτερα στο χειρισμο της σκανδαλης ) θα προσεχω περισσοτερο την αλλη φορα   :-[

Drac

κατάλαβα thnx  ;D  ;D  ;D  ;D
ότι και να είναι το desert eagle είναι ένα απο τα αγαπημένα μου  ;D  ;D  ;D  ;D
σίγουρα θα τα πούμε και απο κοντά μόλις έχω έτοιμο τον εξοπλισμό  :P  :P  :P

Παράθεση από: SAPPER στις  11 Αυγ 2009, 13:17:40 ΜΜ
Ρε παιδιά απο το Σαββάτο που έκλησα προχώρησε τόσο πολυ η τεχνολογία του Airsoft.  :o

Για περισσότερες πληροφορίες πέρνα απο το κατάστημα να τα δείς απο κοντά να τα πιάσεις και να ρωτήσεις οτι θέλεις  ;)

θα περάσω μέσα στην εβδομάδα να τα δω και live  ;D ;D ;D ;D