Νέος στο airsoft-επιλογή όπλου(fn scar L)

Ξεκίνησε από Nikolaos, 05 Mar 2014, 18:28:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikolaos

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα :)
Παλιός καταδρομέας,με το "μικρόβιο" να μην φεύγει αφού είμαι και ενεργό μέλος λέσχης εφέδρων...που του λείπει η δράση και αποφάσισε να ξεκινήσει το airsoft.
Από την μικρή έρευνα που έχω κάνει,κατέληξα σε αυτό: http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_177&products_id=1231

Ακριβούτσικο για πρώτο όπλο,αλλά είμαι της άποψης "'οτι πληρώσεις,παίρνεις" και είδα ότι η VFC έχει καλό όνομα...θα ήθελα γνώμες από τους έμπειρους για την ορθότητα της επιλογής αυτής καθώς και οποιαδήποτε άλλη συμβουλή :)

Νικόλαος

Nick_the_Greek

Πολύ καλό όπλο, δεν παίζει να ο μετανιώσεις....
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Nikolaos

Εχει 2 εκδοσεις: cqc και std
Ερωτηση:Παιζει ρολο η διαφορα που εχουν στο μηκος της κανης στο βεληνεκες και στη συγκεντρωση;
Ευχαριστω

Nick_the_Greek

Καλά μην φανταστείς ότι θα ειναι η μέρα με την νύχτα αλλα μια μικρή διάφορα θα την δεις. Καλύτερα πάρε αυτό με την μακριά το οποίο με μικρό κοστος μπορείς να μετατρέψεις σε cqb, δηλαδή μόνο μια κοντή εσωτερική θέλει.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Nikolaos

Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση :)
Μου αρέσει η tan απόχρωση του scar αλλά σε αυτό το χρώμα είναι διαθέσιμο μόνο το κοντόκανο :(
Οπότε θα πάω αναγκαστικά σε μαύρο χρώμα στην std έκδοση

Συνονόματε,έχω άλλες 2 ερωτήσεις,αν δε σου κάνει κόπο:
1)Τι βάρος bb's να πάρω; 0.25?
2)Τι τάσης μπαταρία να πάρω;Με πρότειναν από το κατάστημα μια 11,1V-μήπως το βολτάζ αυτό προκαλέσει ταχύτερη φθορά στο έμβολο;

Nick_the_Greek

Και το cqb μπορείς να το κανείς μακρικανο αλλα θα πρέπει να αγοράσεις, αυτος απο εσωτερική, και αυτό http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=83_123_160&products_id=3318
Τωρα για bbs εγω οταν το είχα μαμά στα 330fps, όπως θα το πάρεις δηλαδή, έβαζα 0.20 bbs. Τωρα το έχω παει στα 420fps και του βάζω 0.25 bbs. Εγώ θα σου πρότεινα 0.20 δηλαδή ή έστω 0.23 αλλα όχι παραπάνω, με δεδομένο ότι θα παίζεις και σε ανοιχτά παιδιά με αυτό, όχι δηλαδή μόνο σε cqb.
Για την μπαταρία το VFC ειναι lipo ready δεν θα έχεις πρόβλημα αν το δουλεύεις σωστά, αν κάθε φορά που ρίχνεις κρατάς πατημενη την σκανδάλη εώς ότου τελειώσουν τα bbs απο τον γεμιστηρα θα χαλάσει στον πρώτο μήνα αλλιώς δεν θα πάθει ποτε τίποτα.

Σπυρος_Ross

Καλως ηρθες και καλα και ασφαλει παιχνιδια να εχεις φιλε μας!!!
" Z.E.R.O AIRSOFT TEAM "

sartz

Καλως ηρθες φιλε.Τα δινεις χοντρα απο την αρχη εσυ!φαντασου στη συνεχεια δηλαδη  ;D
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

Nikolaos

Σας ευχαριστω για την υποδοχη :)
Sartz: Απλα οταν ξεκιναω κατι,θελω να εχει σωστες βασεις και να μην το πληρωσω στο πολλαπλσιο αργοτερα ;)

spyros_pap

Aυτη η πρόταση είναι όλα τα λευτά και για την ακρίβεια όλα τα λευτα που θα ξόδευες αν έκανες λάθος επιλογές.
Παράθεση από: Nikolaos στις  12 Mar 2014, 15:30:13 ΜΜ
Sartz: Απλα οταν ξεκιναω κατι,θελω να εχει σωστες βασεις και να μην το πληρωσω στο πολλαπλσιο αργοτερα ;)
Καλα για το VFC ένα θα σου πω πάρτο με κλειστά ματια.
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.