ΑΚS74

Ξεκίνησε από Γιάννης Λ.Ο.Κ, 21 Φεβ 2014, 01:28:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Γιάννης Λ.Ο.Κ

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_31&products_id=3408
Ακουω γνωμες. Καλο για τα λεφτα του καταπληκτικο fps joule δεν γραφει οπως παντα...ωραια χωριτηκοτητα full metal κ εχει μπαταρια κ φορτιστη

ScoobySti

Έχεις υιοθετήσει μια προκατάληψη στα κριτήρια επιλογής AEG.
Δεν σημαίνει ότι όσο περισσότερα FPS τόσο καλύτερο όπλο.

Υπάρχουν AEGs που έχουν πάνω απο 380 FPS και έχουν χάλια ευθυβολία γιατί δεν έχουν hophup και κάννη που να ανταποκρίνονται στα συγκεκριμένα FPS.
Υπάρχουν και AEGs που έχουν 300-350 FPS και είναι διαμάντια.

Καλά κάνεις και κάνεις έρευνα ρωτώντας αλλά το καλύτερο θα ήταν να περάσεις και απο κάποιο κατάστημα airsoft για να λύσεις πολλές απο τις απορίες σου.
Τώρα για το συγκεκριμένο AEG στο link σου, δεν ξέρω αν όντως βγάζει 400FPS αλλά έχε υπόψιν σου ότι στα περισσότερα πεδία δεν δέχονται AEGs με πάνω απο 360 fps.

Γιάννης Λ.Ο.Κ

πρεπει να επιλεξω σωστα δεν εχω λεφτα να παρω δευτερο αν κανω λαθος . μου ειπαν οτι οσο μεγαλυτερο fps τοσο καλυτερο οπλο και οτι δεν ισχυει ο κανονας για το οριο fps μπορεις να μου διξεις που το λεει? :/ μενω σαλαμινα ειναι παρα πολυ μακρια το καταστημα

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Γιάννης Λ.Ο.Κ στις  21 Φεβ 2014, 01:28:36 ΠΜ
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_31&products_id=3408
Ακουω γνωμες. Καλο για τα λεφτα του καταπληκτικο fps joule δεν γραφει οπως παντα...ωραια χωριτηκοτητα full metal κ εχει μπαταρια κ φορτιστη

Φίλε μου,  μην μπερεδεύεις τα FPS με τα JOULE.... δεν έχουν καμμία σχέση μεταξύ τους...
Τα FPS είναι μέτρηση ταχύτητας και τα JOULE είναι μέτρηση Ενέργειας.

Το παρακάτω link θα σε διαφωτίσει ΠΛΗΡΩΣ.

http://www.airtacdepot.com/content/Airsoft_Guns-_How_FPS-_Joules_and_BB_Weight_Effect_Accuracy.htm

Γιάννης Λ.Ο.Κ

Κατι θα ξερεις παραπανω εννοειται αλλα και εσυ στην θεση μου ποιον θα ακουγες ? τα παιδια που ειδη πεζουν κ εγω ειμαι καινουργιος...οποτε δεν ξερω ποιο οπλο airsoft να επιλεξω με εχουν μπερδεψει ο ενας λεει καλυτερο ειναι με μεγαλο fps αλλος με μεγαλο joule με τρελαναν :P

Γιάννης Λ.Ο.Κ

οσο πιο ελαφρια η μιλια ομως τοσο πιο δυσκολα παει μακρια ετσι?

ScoobySti

Παράθεση από: Γιάννης Λ.Ο.Κ στις  21 Φεβ 2014, 15:40:13 ΜΜ
πρεπει να επιλεξω σωστα δεν εχω λεφτα να παρω δευτερο αν κανω λαθος . μου ειπαν οτι οσο μεγαλυτερο fps τοσο καλυτερο οπλο και οτι δεν ισχυει ο κανονας για το οριο fps μπορεις να μου διξεις που το λεει? :/ μενω σαλαμινα ειναι παρα πολυ μακρια το καταστημα
Όποιος στο είπε αυτό προφανώς δεν έχει αφιερώσει ούτε στο ελάχιστο κάμποσο χρόνο σχετικά με τα AEGs.
Δηλαδή τα AEG's της Tokyo Marui πες του που είχαν 280-320 FPS, μήπως ήταν σκάρτα και αυτά;

Κανόνας δεν υπάρχει που να λέει για το όριο FPS, απλώς σε κάθε "προκήρυξη" για την διοργάνωση κάποιου σεναρίου αναφέρονται και τα όρια.
ψάξε στην ενότητα "Πεδίο μάχης - διοργανώσεις παιχνιδιών, πίστες, συναντήσεις" εδώ στο φόρουμ να δεις τι εννοώ.

Γιάννης Λ.Ο.Κ

καλα λες το ειδα απλα οταν του ειπα να παρουμε κατι μεχρι 350 και οχι 400 που λεει το ακ γελαγε και οτι αλλο καταλαβες. να σου στιλω μυνημα να μην γεμιζουμε το ποστ?

ScoobySti

Ναι στείλε όποτε θες.