Nεος στο χωρο.

Ξεκίνησε από rudeboy, 11 Μαρ 2014, 14:27:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

rudeboy

Γεια σας παιδια σαν νεος στο χωρο κ νεος στο forum γραφοντας το θεμα,θα ηθελα να σας χαιρετησω ολους κ να σας ευχαριστησω για τη μεγαλη βοηθεια που παρεχεται σε εμας τους νεους.Πριν λιγο καιρο αγορασα ενα springer της umarex μονο για παιχνιδι κ σκοποβολη γιατι δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει παιχνιδι airsoft κ εντελως τυχαια κοιταζοντας στο google καποια οπλα μου εβγαλε βιντεο απο παιχνιδια airsoft κ επαθα την πλακα μου.Ψαχνοντας ομαδες ειδα οτι υπαρχουν παρα πολλες κ με πολυ καλο εξοπλισμο κ αν κ ειμαι πολυ καλος στο σημαδι γιατι ημουν στο στρατο κ εχω μεγαλη εμπειρια στα οπλα,θα ηθελα να σας ρωτησω,κατα τη γνωμη σας μπορω να σταθω με ενα springer απεναντι σε αλλους με ηλεκτροκινητα οπλα η θα ηταν καλυτερα απο την αρχη να παρω καφεδακι κ να παω σε ενα safe house κ να κοιταω?Σας κανω την ερωτηση γιατι θελω πολυ να παρω μερος σε ενα παιχνιδι κ δεν θελω να μου κανουν πλακα γιατι δεν εχω καποιο φιλο που να ασχολειται η να εχει τη διαθεση για airsoft κ εκει που θα παω θα ειμαι ξενος.Πιστευω να καταλαβαινετε τι εννοω. 

cuspid

Καλώς ήρθες φίλε μου στο χώρο του airsoft.
Θα σου πρότεινα να πας σε ένα παιχνίδι και να  παρακολουθήσεις τον τρόπο που παίζουμε, για να είσαι σίγουρος ότι θέλεις να ασχοληθείς.
Από ότι κατάλαβα έχεις ένα όπλο ελατηρίου που δεν είναι κατάλληλο για airsoft (αν κάνω λάθος κάπου, διόρθωσε με).Θα πρέπει να αποκτήσεις ένα μικρό εξοπλισμό για να παίξεις και εσύ. Τα βασικά είναι: ειδικά γυαλιά για airsoft, όπλο, μπαταρία-φορτιστή και μπίλιες. Θα σου έλεγα ότι με 200 ευρώ θα τα αποκτήσεις αυτά. Αργότερα είναι στην κρίση σου αν θα δαπανήσεις και άλλα.
Αν βρεθείς σε ένα παιχνίδι για αρχή θα πάρεις μια καλή ιδέα για όλα αυτά και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ερωτήσεις για όλα αυτά.

Υ.Γ   Το ότι ήσουν στο στρατό δεν παίζει κανένα ρόλο. Όταν παίξεις θα καταλάβεις πόσο εύκολο είναι να φας μπίλια και πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις κάποιον ;D   
don't try to kill,
just try to stay alive

rudeboy

Καλως σας βρηκα!Γυαλια ειδικα εχω,μπιλιες εχω,αλλα οπως ειπα οταν το πηρα το οπλο δεν ειχα ιδεα για το συγκεκριμμενο σπορ κ το εμαθα τυχαια.Το οπλο μου ειναι ενα umarex model 4 RIS κ ειναι ελατηριου.Σκεφτομαι να παρω κ ενα πιστολι αεριου κ ακομα μια γεμιστηρα.Παραλλαγες κτλ εχω.Η ερωτηση μου εξ'αρχης ηταν αν θα μπορουσα με αυτα να σταθω σε ενα παιχνιδι γιατι βλεπω οτι οι περισσοτεροι εχουν πολυ καλο εξοπλισμο.Δεν ηξερα οτι ειναι βασικο να εχεις ηλεκτροκινητο οπλο.Ειμαι νεος στο χωρο βλεπεις.Σ'ευχαριστω παντως για τη βοηθεια.

gesored

Καλώς ήρθες φίλε μου !
Θα μπορούσες να συμμετέχεις σε παιχνίδια και να αρχίσεις να σχηματίσεις μόνο σου άποψη για τον εξοπλισμό που σου ταιριάζει. Το όπλο σου έχει χαμηλά fps( 0,5 Joule= 233 fps ) και το μειονέκτημα του να χρειάζεται να οπλίζεις συνέχεια. θα σου πρωτινά πριν ξεκινήσεις να αγοράσεις πιστόλι να έρθεις να συμμετέχεις σε παιχνίδια, να ρήξεις με ηλεκτροκίνητο να καταλάβεις την διαφορά.    :)

sparvar

Το ελατηριου μονης βολης δν σε καλυπτει με τπτ. Για να παρεις μια γευση ελα σε ενα παιχνιδη σαν παρατηρητης κ ακομα καλυτερα συνενοησου με τον διοργανωτη για το αν μπορει να σου δανειση καποιος ενα οπλο αιρσοφτ να δεις κ εσυ τη παιζει (κανονες ,λειτουργια παιχνιδιου κλπ). Γενικως για ενα ξεκινημα χρειαζεσαι οτι προτειναν κ οι παραπανω δηλ. Ενα aeg (automatic electric gun) η ενα gbbr (gas blow back rifle) γυρω στα 350fps, μεταχειρισμενα η καινουργια (κοστος γυρω στα 100-150  ευρω) γυαλια κ αρβυλες απαραιτητα γι την ατομικη σου ασφαλεια, κ καμμια παραλαγη (συνηθως οι περισσοτεροι ξεκιναν με την κλασικη παραλαγη ε.σ) κ εισαι ετοιμος για το πρωτο ματσακι! Μετα με λιγο υπομονη κ ψαξιμο στο forum κ συζητωντας με παικτες θα βρεις ολες τις ακρες !
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

SAPPER

Καλός ήρθες στον φανταστικό κόσμο του Airsoft !!!

nekhun1980

Καλώς ήρθες φίλε στον μαγικό κόσμο του Airsoft !!
Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι να ξέρεις ...... απο ένα videaki, απο έναν φίλο, απο μία απλή συζήτηση...... πιστέυω πως όταν μπείς σε αυτό τον χώρο δέν θα θέλεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο !!! ;)
Ένα όπλο ελατηρίου σίγουρα (όπως σου λένε και οι παλαιότεροι) δέν θα σε καλύψει και ταυτόχρονα θα σε περιορίσει σε ένα παιχνίδι.
Μπορείς να βρείς καινούριο AEG με 120 - 130 ευρώ με μπαταρία και φορτιστή αφού φυσικά εξοπλιστείς με τα απαραίτητα για την ασφάλεια σου ειδικά γυαλιά και ξεκινάς  !!!!
Καλά και ασφαλή παιχνίδια σου ευχομαι !!!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ

G.E.A.R.  (GREEK - ELITE - AIRSOFT - RANGERS)

sartz

Παράθεση από: nekhun1980 στις  21 Mar 2014, 17:40:41 ΜΜ
Καλώς ήρθες φίλε στον μαγικό κόσμο του Airsoft !!
Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι να ξέρεις ...... απο ένα videaki, απο έναν φίλο, απο μία απλή συζήτηση...... πιστέυω πως όταν μπείς σε αυτό τον χώρο δέν θα θέλεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο !!! ;)
Καλως ηρθες και απο εμενα!Εχει δικιο ο φιλος nekhun, ετσι ξεκινησαμε και φτασαμε να φτιαχνουμε την ομαδα μας και τους εαυτους μας οσο μπορουμε καλυτερα και με περισοτερα εξαρτηματα και πριν καν ανακοινωσουμε την ομαδα :P
Το σιγουρο ειναι οτι δε θα ξεκολας οπως και εγω και οι υπολοιποι!!
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!

nekhun1980

Σωστός ο sartz !!Μπράβο νέε μου ...... έυγε !!!!! ;)
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ.....ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ

G.E.A.R.  (GREEK - ELITE - AIRSOFT - RANGERS)

Απαλευτος

καλως ορισες φιλε  :D
Το να πέσεις δεν είναι τρομερό, το να μη θέλεις όμως να σηκωθείς είναι ολέθριο.

G.E.A.R (GREEK ELITE AIRSOFT RANGERS)

https://www.facebook.com/g.e.a.r2014