08/08/2009 - " Seek and Kill the Officer " - HOTEL ( CQB )

Ξεκίνησε από Goodspeed, 03 Αυγ 2009, 01:44:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

leonardo sunbird

Παράθεση από: papaflesas στις  08 Αυγ 2009, 16:37:05 ΜΜ
ολα καλα, αλλο ενα σαββατοκυριακο ξεκινησε ομορφα,ευχαριστουμε ΤΑΣ...κεμπαμπ    χαχαχαχαχαχα
ευγε TAS..... kai σ'ανωτερα !
αφιερωνω στον  Goodspeed το ασμα...
αποψε κανεις .........ΜΠΑΜ!  :o
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ;)

Πατερ δεν εισαι 100% fair play  ;D ;D ;D
Πες μας τώρα.... :D :D Πόσα κερια αναψες , πόσα τάματα έταξες και ποσες ευλογίες έκανες για να βγαλεις έξω τον Goοdspeed???  ;D ;D ;D ;D ;D
Aν έχεις τη βοήθεια του Θεου, εμεις γιατι ερχόμαστε να παιξουμε???? χαχαχα!!! ;D ;D ;D ;D

Goodspeed

Θα ξεκινούσα διαφορετικά το post αλλά έχουμε είδηση....  Ο Leonardo δεν έχασε, "ξέχασε" πάλι κάτι από την πραμάτεια του και όχι μόνο αυτό. Βρήκε κι όλας !!!!!  Χάλασε ο κόσμος  ;D ;D ;D

Επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά ότι το επίπεδο των παιχνιδιών μας ανεβαίνει κάνοντας όλο και πιό ευχάριστα τα ΣΚ μας.  :)

Είναι πολλά τα θετικά και δεν θα τα σχολιάσω ένα προς ένα.

Ένα ευχαριστώ, τόσο από εμένα όσο και από την ομάδα μας ( T.A.S. ), σε όλους όσους παρευρέθησαν στο πρώτο παιχνίδι του οποίου έιχαμε την διοργάνωση. Όλοι βοηθήσατε με το τρόπο σας στο να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι που δεν θέλαμε να τελειώσει. Ασφάλεια, Fair Play, Θετική διάθεση σε υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ  :D :D :D

Μπορεί να έλλειψε ο Θάνος με τις υπέροχες φωτογραφίες του αλλά αργότερα θα ανέβουν κάποιες για να κρατήσουμε το σημερινό παιχνίδι στους σκληρούς μας δίσκους.  :)

Καλή εβδομάδα και καλές διακοπές σε όσους φεύγουν  :)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

leonardo sunbird

Παράθεση από: Goodspeed στις  09 Αυγ 2009, 00:29:38 ΠΜ
Θα ξεκινούσα διαφορετικά το post αλλά έχουμε είδηση....  Ο Leonardo δεν έχασε, "ξέχασε" πάλι κάτι από την πραμάτεια του και όχι μόνο αυτό. Βρήκε κι όλας !!!!!  Χάλασε ο κόσμος  ;D ;D ;D

μμμμμ κρυάδες... ;D ;D ;D
ρε συ  γι'αυτό με ακολουθουσαν οι νέοι συνεχεια??? χαχαχα σου λεεi, κατι θα του πέσει  να εξοπλιστουμε και εμεις...χαχαχα και εγω νόμιζα οτι ενιωθαν ασφαλεια μαζι μου... :D :D :D :D :D
αλλα ότι και να μου πεσει χαλαλι τους
4 πραγματα δε 8α μου πέσουν ΠΟΤΕ....
Το οπλο μου, το ηθικο μου και η αγαπη μου για το Airsoft...... ;)

Falcon

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  09 Αυγ 2009, 00:44:39 ΠΜ
μμμμμ κρυάδες... ;D ;D ;D
*4* πραγματα δε 8α μου πέσουν ΠΟΤΕ....
1)Το οπλο μου, 2)το ηθικο μου και 3)η αγαπη μου για το Airsoft...... ;)

Μωρεεε, παλι καλα που το Hi capa, σου επεσε μπροστα σου και το ειδες και το μαζεψες. Οχι μονο απο τις εξαρτυσεις του πεφτουν τα ΒΒ guns κυριοι, αλλα κι απ' το ιδιο του το χερι!!!!  :o :o :o :o :o :o
Σκεφτομουν να παρω κατι πραγματα τελευταια, αλλα τωρα με την οικονικη κρίση, ο Leonardo ειναι η λύση ...  ;)
Παρεπιπτοντως, παραπανω, ειναι τρια τα πραγματα που λες οτι δε θα σου πεσουν. Τεσπα, καντα 2 αφαιρωντας τ' οπλο .....  ;D ;D ;D ;D ;D

Τεσπα, περα απ'τη πλακα, συγχαρητηρια στους ΤΑΣ για το σημερινο παιχνιδι, αντε και πολλα ακομα καλυτερα παιχνιδια....  :)

mirrage

Αν σας πω οτι πίστευα πως το παιχνίδι ήταν για σήμερα και για αυτό δεν ήρθα τι θα πείτε? :'( :'( :'( :'( :'(
Έφαγα τρελό ξενέρωμα το πρωι που σηκώθηκα και λίγο πριν φύγω λέω "ε ας δω και το forum μια στιγμή" .
Ελπίζω να κανονιστεί κάτι για την άλλη Κυριακή και να μπορώ να έρθω!

WAR ANGEL

Παράθεση από: mirrage στις  09 Αυγ 2009, 11:01:21 ΠΜ
Ελπίζω να κανονιστεί κάτι για την άλλη Κυριακή και να μπορώ να έρθω!

Θα σταθω διπλα στον Mirrage ελπιζω σε ενα νεο παιχνιδι συντομα  ;D ;D ;D

tag21

ola kala exthes sto hotel den eixame paratragouda mono tragoudia
ta singxaritiria kai apo ton brother mou VAG-TAG gia to oraio game
pisteuo na ton metapiso na ginei funatik tou airsoft alla den leei na to
katalavei (einai paintbollistas)oust apiste aderfe apo ta pedia mas!!!
kali kuriaki se olous randevou sta pedia ton maxon
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

leonardo sunbird

Παράθεση από: Falcon στις  09 Αυγ 2009, 01:41:33 ΠΜ

Παρεπιπτοντως, παραπανω, ειναι τρια τα πραγματα που λες οτι δε θα σου πεσουν. Τεσπα, καντα 2 αφαιρωντας τ' οπλο .....  ;D ;D ;D ;D ;D

Στο 4ο θα φάω μπαναρισμα .... ;D ;D ;D ;D ;D

Shooter

am k gw tn pathsa!gia Kyriakh t nomiza!allwste tn wra p egine t game epairna t kaloudia gia t opla opote k n h8ela dn mporousa!

jumbo

αν και δεν προλαβα να κατσω σε ολοκληρο το παιχνιδι λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων, πρεπει να πω ενα μεγαλο μπραβο, στα παιδια που διοργανωσαν το παιχνιδι , μεχρι την μετρηση και την καταγραφη των aeg. παντα τετοια παιδια και καθε φορα με πιο ανεβασμενο επιπεδο. :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Θάνος

Εντυπώσεις καί απόψεις δεν διάβασα, σχετικά με τον περιορισμό των ΒΒς.  :)
keep safe distance...

papaflesas

@θανο   εγω δεν χαλασα πανω απο 100  ,μου αρεσε παρα πολυ και το σεναριο αλλα και ο περιορισμος,θα ειχε πλακα να το ξανακαναμε με 150 ββ συνολο,ή να χρησιμοποιουσαμε μονο πιστολια  πιστευω θα ειχε πολυ πλακα... :D :D :D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Admax

papaflesa wraia omada eixame pantos! :P pros to telos idika pou eimastan 3 mprosta apo ena domatio kai me to pou ebgale kefali o alos arxisame oloi mazi! :P xaxa tromero eitan!! :P ;D ;D ;D ;D

fanioles

Ναι ρε παιδί μου.. Το περιορισμένο πυρομαχικό είναι άααααλλη φάση...   Δυστυχώς το έχασα και αυτό το παιχνίδι λόγω υποχρεώσεων...
και βλέποντας τι καλά που περάσατε ζηλεύω πιο πολύ!!!    :-\

Θάνος

Παράθεση από: papaflesas στις  10 Αυγ 2009, 15:53:54 ΜΜ
@θανο   εγω δεν χαλασα πανω απο 100  ,μου αρεσε παρα πολυ και το σεναριο αλλα και ο περιορισμος,θα ειχε πλακα να το ξανακαναμε με 150 ββ συνολο,ή να χρησιμοποιουσαμε μονο πιστολια  πιστευω θα ειχε πολυ πλακα... :D :D :D
Πάντως εγώ Πάτερ, είμαι έτοιμος, έχω 4 30άρες να περιμένουν τα απαιτητικά σενάρια.  ;D
keep safe distance...

ZINJA

συγνωμη για την αργοπορια<φορτο εργασιας>! ;)
συχαριτιρια στους διοργανοτες!
παρολο που δεν εριξα πολλα ββς μπορω να πω πως  καλο αυτο με τα μετρημενα ββς.
ευχομαι καλο καλοκαιρι σε ολους μιας και θα φυγω για διακοπες κανα 2ευδομαδες!
καλα παιχνιδια και καλη συνεχεια :D :D :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

leonardo sunbird

Ευχαριστούμε και το Φυλακιο 8 που μας δανεισε το χρονογράφο των Fps για την μετρηση των οπλων...Τhanks Παναγιώτη!!! :-* ;D

Spartan

Παρα παρα παρα........παρα πολυ καλο game!!!
Συγχαρητηρια σε ολους και κυριος στους T.A.S. για την αψεγαδιαστη διοργανωση!!!!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ