08/08/2009 - " Seek and Kill the Officer " - HOTEL ( CQB )

Ξεκίνησε από Goodspeed, 03 Αυγ 2009, 01:44:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mirrage

Παράθεση από: ZINJA στις  05 Αυγ 2009, 15:48:13 ΜΜ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ.Μηπως ομως μπορηται να μου πειτε αν μπορω να φερω τα 2 (τζαμπο)?και παλι συγνωμη αν ταλεπωρω!!!!!!! :)
με εκτιμηση ZINJA :D :D

Τα "τζάμπο" τι είναι?

leonardo sunbird

Παράθεση από: mirrage στις  05 Αυγ 2009, 19:17:54 ΜΜ

Τα "τζάμπο" τι είναι?

Δεν ξερεις??? χαχαχα... ;D ;D ;D ;D
Ελα Hotel και 8α μείνεις με το στόμα ανοιχτό!!!! παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν να μην αναφερ8εί στο εν λογω νήμα και να το αφήσουμε σαν εκπληξη!  ;D ;D

haris

Ας του πούμε μόνο ότι είναι κάτι σαν Δώρο-έκπληξη  ;D ;D ;D

mirrage

Κανένα ΠΑΟ θα φέρει?
Πάντως και εγώ προσπαθώ να ετοιμάσω "δώρα-εκπλήξεις"...
Έτσι και το κάνω να δω με ποιον θα τα δοκιμάσω... ;)   ;D
Δεν ξέρω βέβαια αν εννοούμε το ίδιο.

leonardo sunbird

Παράθεση από: mirrage στις  05 Αυγ 2009, 20:12:14 ΜΜ
Κανένα ΠΑΟ θα φέρει?
Πάντως και εγώ προσπαθώ να ετοιμάσω "δώρα-εκπλήξεις"...
Έτσι και το κάνω να δω με ποιον θα τα δοκιμάσω... ;)   ;D
Δεν ξέρω βέβαια αν εννοούμε το ίδιο.

;D"Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας"  ;D

Falcon

Θα ερθω κι εγω , μαζι με Old Navy παντα!!

Spartan

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μια χαρα κι αλλος με Μ-203!
Οταν θα παρω και γω το δικο μου η 1η βολη στην πλατη σου Goodspeed!!! ;D ;D ;D
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ZINJA

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Οποιος αρχηγος ειναι αντιπαλος την εβαψε! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΕΚΤΗΜΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ;) :D :D :D :D :D :D :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

easy

Μέσα και εγώ - αλλα με κάποια καθυστέρηση!

leonardo sunbird

Κυριοι..... ;D ;D
η μεγαλη εκπληξη του αυριανού παιχνιδιού..... ;D ;D
Λεγεται......

TAG21..... επιτέλους!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

tag21

euxaristo sibolemisti sunbird alla meta apo diavoulefseis me ta afentika mou me afisan (den to eskasa)na fugo kai na paravretho sto game,meta apo tosa savvatokuriaka tha doso to paron..
ta leme aurio sto hotel......

o tag21 erxete apo pcila!!!!!!

Stop spamming.
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

tag21

Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

Henno

Κατα 95% μεσα και γω  ( εχω να παιξω πανω απο 50 μερες ) :'( :'( :'( :'(

we bury our mistakes

Spartan

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Rogue

Kalimera se olous.distixos logo ergaseias den tha mporesw na parebrethw sto hotel :'( an Kai tha to eithela para poli. Tha erthei omos os antikatastatis mou o kolitos mou apo England. Eixe erthei mazi mou stin elefsina tin proigoumeni ebdomada. Itan o monadikos pou forage bermouda paralagis Kai exei ipsos pano apo 2 metra opote den eiparxei periptosi na min ton site. Parakalw na min ton lipithite katholou!!!!!!! Mpas Kai filotimithei na agorasei kamia stoli Kai diko tou eksoplismo. Euxaristo poli Kai signomi pou den egrapsa sta ellinika alla to minima to estila apo to kinito mou Kai den exei elliniko menu. Kalo paixnidi se olous...
Drive it like you stole it

WAR ANGEL

To παιχνιδι τελειωσε λιγο πιο νωρις για εμενα (δεν ειχα και πολυ χρονο) αλλα θα ηθελα να ευχαριστησω απο βαθη καρδιας ολα τα παιδια που ιδρωσαν μαζι μου ειτε να φιλιοι ειτε σαν αντιπαλοι και τους διοργανωτες που εψαξαν και βρηκαν οπλα απο αλλα παιδια ωστε να μοιραστουμε και εμεις την εμπειρια του AirSoft.Φιλε μου ευχαριστω για το MP5 σου σιγουρα θα ανταποδωσω την ευγενικη σου χειρονομια στο μελλον.Τα λεμε την επομενη φορα λοιπον.

Και παλι ευχαριστω.

papaflesas

ολα καλα, αλλο ενα σαββατοκυριακο ξεκινησε ομορφα,ευχαριστουμε ΤΑΣ...κεμπαμπ    χαχαχαχαχαχα
ευγε TAS..... kai σ'ανωτερα !
αφιερωνω στον  Goodspeed το ασμα...
αποψε κανεις .........ΜΠΑΜ!  :o
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ;)
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

cgwolf

Άλλο ένα ωραίο παιχνίδι τελείωσε!
Τα συγχαρητήρια μου στον φίλο Goodspeed για το ωραίο σενάριο! Γρήγορο λόγο deathmatch και γρήγορο λόγο χώρου!
Το tour του Leonardo που έκανε σε όλους όσους βρίσκονταν πρώτη φορά στο χώρο και η σήμανση-αποκλεισμός επικίνδυνων
σημείων με ταινία ήταν πολύ σημαντικά και νοήθησαν στη σωστή ροή του παιχνιδιού αργότερα.
Συγχαρητήρια και σε όσους βρέθηκαν σήμερα στο παιχνίδι για το fair-play (αφού δεν άκουσα κανέναν να παραπονιέται για αθανάτους)
και τις ευχάριστες ώρες που περάσαμε μαζί.

Καλές διακοπές σε όλους!

CGWolf (sniper-craftsman)  :)
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

alkisbkn

Πολύ πλάκα είχε σήμερα, αν και δεν κατάφερα να ρίξω μια ευθεία μπίλια!! Θα το φτιάξω όμως..
Μπράβο στην οργάνωση!

leonardo sunbird

-Συγχαρητήρια σε όλους τους παρευρισκόμενους για την αψογη διεξαγωγή του παιχνιδιου.  
-Συγχαρητηρια Στούς Νέους συνχομπίστες που  τήρησαν όλα τα δέοντα στους κανόνες ασφαλειας στο παιχνίδι,
αλλα και στην κίνηση τους μεσα στο Hotel.
-Για πρώτη φορά ΑΠΕΒΛΗΘΕΙ  παίκτης λόγω της μη τηρησης των ΒΑΣΙΚΩΝ κανόνων ομαδικής ασφάλειας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

-Περάσαμε πολύ όμορφα.!!!!!

Σημ. 1-Αυτή τη φορά δεν έχασα...ξεχασα ...τις ταμπέλες "Dangerous Mines" παρακαλώ οποιος παει στο Hotel τις επόμενες μερες
να τις βγάλει και να τις κρατησει γιατι προοριζονται για το σενάριο CERCA TROVA που 8α διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

Σημ.2-  Στο Safe House κάποιος ξέχασε κατι ας ενημερωθεί από το αναλογο topic "Χαθηκε-Βρέθηκε"

Αυτά τα ολίγα. :D

OUT!!!! ;D