προβλημα με G&G gr 15 blow back

Ξεκίνησε από Nick Babouinos, 14 Δεκ 2013, 13:10:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick Babouinos

καλησπερα εχω το G&G gr 15 blow back,μετα απο μια φθορα που ειχε αλλαξα το gearbox shell μετα την επισκευη το κλειστρο δεν πηγαινε καθολου μπρος πισω,ξανανοιχτικε για να βεβαιωθει οτι δεν ξεχαστικε κανενα ελατηριο εκτος.
ηταν ολα κομπλε αλλα παλι δεν πηγαινε μπρος πισω,βεβαια αυτο ειναι το μικροτερο προβλημα,το μεγαλυτερο θεμα μιυ ειναι οτι στο βολη κατα βολη μετα απο 2 μπιλιες κολαει κ δε ριχνει κ στο κατα ρυπας με πληρως φορτισμενη μπαταρια 9,6 ΝΙ ΜΗ απλα δε κινητε τπτ ενω με 7,4 λιπο ριχνει κατα ρυπας σα να εχει αδειασει,συν το οτι μετα απο 2-3βολες υπερθερμενετε και η μπαταρια και τα καλωδια.
τι γινεται τελικα αν μπορει κανεις να με βοηθησει???

chris21

μαλλον εχεις διαφορα θεματα,για να σε βοηθησει καποιος πρεπει να τα γραψεις πιο αναλυτικα.
"το μεγαλυτερο θεμα μιυ ειναι οτι στο βολη κατα βολη μετα απο 2 μπιλιες κολαει κ δε ριχνει"
καταρχας εχεις θεμα με το hop up περνει 2,3 μπιλιες οταν κουμπωσει η γεμιστηρα και μετα τιποτα.
Οταν λες κολλαει, δεν γυριζει το gearbox??η δεν ριχνει μπιλιες ενω το gearbox δουλευει?
"στο κατα ρυπας με πληρως φορτισμενη μπαταρια 9,6 ΝΙ ΜΗ απλα δε κινητε τπτ ενω με 7,4 λιπο ριχνει κατα ρυπας σα να εχει αδειασει,συν το οτι μετα απο 2-3βολες υπερθερμενετε και η μπαταρια και τα καλωδια."
εχεις κανει σωστο shimming στο gearbox??επειδη εβαλες ανταλακτικο απο G&G δεν σημαινει οτι με το ιδιο shimming με το παλιο θα δουλευει.Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ζοριζεται το γεαρβοχ να γυρισει κ γιαυτο υπερθερμενεται.Υπαρχουν utube πολλα βιντεο με τοπως κανεις shimming.Kαι πριν δεσεις το οπλο οταν κανεις δουλεια στο gearbox βαλε την χειρολαβη με το μοτερ και συνδεσε μπαταρια και δοκιμασε το.
Ελπιζω να βοηθησα,εαν εχω λαθος ας με διορθωσουν οι εμπειροτεροι μην καψω τον φιλο μας! 
ca slr105a1 compact
cyma aks74u
kjw m700p
tm glock18c custom
cyma glock18c
we hi-capa 7.0 black dragon

Nick Babouinos

Παράθεση από: chris21 στις  15 Δεκ 2013, 19:32:20 ΜΜ
μαλλον εχεις διαφορα θεματα,για να σε βοηθησει καποιος πρεπει να τα γραψεις πιο αναλυτικα.
"το μεγαλυτερο θεμα μιυ ειναι οτι στο βολη κατα βολη μετα απο 2 μπιλιες κολαει κ δε ριχνει"
καταρχας εχεις θεμα με το hop up περνει 2,3 μπιλιες οταν κουμπωσει η γεμιστηρα και μετα τιποτα.
Οταν λες κολλαει, δεν γυριζει το gearbox??η δεν ριχνει μπιλιες ενω το gearbox δουλευει?
"στο κατα ρυπας με πληρως φορτισμενη μπαταρια 9,6 ΝΙ ΜΗ απλα δε κινητε τπτ ενω με 7,4 λιπο ριχνει κατα ρυπας σα να εχει αδειασει,συν το οτι μετα απο 2-3βολες υπερθερμενετε και η μπαταρια και τα καλωδια."
εχεις κανει σωστο shimming στο gearbox??επειδη εβαλες ανταλακτικο απο G&G δεν σημαινει οτι με το ιδιο shimming με το παλιο θα δουλευει.Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ζοριζεται το γεαρβοχ να γυρισει κ γιαυτο υπερθερμενεται.Υπαρχουν utube πολλα βιντεο με τοπως κανεις shimming.Kαι πριν δεσεις το οπλο οταν κανεις δουλεια στο gearbox βαλε την χειρολαβη με το μοτερ και συνδεσε μπαταρια και δοκιμασε το.
Ελπιζω να βοηθησα,εαν εχω λαθος ας με διορθωσουν οι εμπειροτεροι μην καψω τον φιλο μας!

καλησπερα και παλι,στην πρωτη ερωτηση οταν λεω κολλαει εννοω οτι ειναι νεκρο απλα δεν κιντητε τπτ!!ριχνω 2-3 μπιλιεσ κ μετα σα να τελειωσε η μπαταρια,δηλ τεζα.
τωρα για το δευτερο θεμα δυστυχως δεν του εβαλα εγω χερι γιατι δε ξερω να λυνω κ να δενω αλλα καποιος ''μαστορας'' οποτε το τι ακριβως εχει γινει μεσα στο gearbox δεν το γνωριζω δυστυχως,απλα μου ειπανε εσπασε το shell βρηκα στο ιντερνετ το ανταλλακτικο κ μετα απο εκει και περα απλα μου ειπαν οτι φτιαχτηκε ενω δυστυχως δεν εγινε τπτ!!
ευχαριστω παντως για την απαντηση!!

Sierraxray

Μολις σου εστειλα απάντηση σε άλλο thread που έχεις ανοίξει με το ίδιο θέμα, οπότε θα ίσχυαν τα όσα είπα εκεί, απλά με το νεο δεδομένο που διαβάζω εδώ, ότι δοκίμασες και με μια LIPO και την κάνει να φαινεται Ψοφια, αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά φταίει το shimάρισμα ή το ύψος του κινητήρα. Είναι εύκολα πράγματα για να ελεγθούν αλλά όσο και να σε βοηθάει το youtube, καλύτερα να το κανεις με έναν έμπειρο δίπλα σου, ή να το πας πίσω στο service αν ακόμα θέλεις. Το shimάρισμα θέλει λίγο επιμονή με δοκιμές γιατί όταν κλείνει το gearbox σφίγγει και αλλάζουν εντελώς οι τριβές, ενώ η μετακίνηση ενός γραναζιού προς τα αριστερά ή τα δεξιά μπορεί να το κάνει να τρίβεται πάνω στο άλλο ή στην επιφάνεια του gearbox. Θέλει προσεκτική δοκιμή και καμιά φορά λόγω πίεσης χρόνου, στο service ίσως και να μην το πετυχαίνουν.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.