Νεος παιχτης βοηθεια!!!

Ξεκίνησε από chris ak47, 06 Σεπ 2013, 22:44:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chris ak47

Γεια σε ολους,

Ειμαι καινουριος στο forum και εμαθα μολις λιγο καιρο πραγματα και το τι ειναι πραγματικα το airsoft!
Μου φαινετε πολυ ενδιαφερον ! και θελω να μου πειτε μερικα πραγματα για το πως να αρχισω τι οπλο να παρω τεχνικες και τετοια. Μπορει να μην ξερω πολλα αλλα θελω να αρχισω και πανο απο ολα εχω πολυ ορεξη!!! ;D :)

cuspid

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Θα σου έλεγα να διαβάσεις πρώτα τους κανόνες ασφαλείας που γράφει το forum. Για να βρείς το όπλο που σου αρέσει, ψάξε σε αυτό ή σε άλλα sites. Η επιλόγη είναι δική σου. Το μόνο που θα έλεγα είναι να δείς πρώτα τα AEG που είναι ηλεκτρονικά όπλα και είναι τα πιο διαδεδομένα και τα πιο εύχρηστα για νέο παίκτη.
Τις τακτικές θα τις βρείς παίζοντας. Υπάρχουν βίντεο με τακτικες στο youtube αλλά δεν είναι τόσο συμαντικό για να πας σε ένα παιχνίδι. Πάνω από όλα πάμε να περάσουμε καλά και όχι να κρίνουμε την τακτική του κάθε παίκτη. :)
don't try to kill,
just try to stay alive

chris ak47

Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου αλλα θα ήθελα να μου πειτε τα κρητηρια που πρεπει να διαλεξω το δικο μου οπλο και τι να προσεξω αν μπορεις!!! ;D

cuspid

Θα σου πω τη γνώμη μου, αλλά θα είναι καθαρά δική μου άποψη. Μπορεί άλλοι παίκτες να σου πουν κάτι άλλο για συμβουλή. Εσύ θα ακούσεις όποιον θέλεις.
Ξεκινάς με ένα AEG assault rifle όπως είναι τα m4, AK, mp5, Sig Sauer, Aug και άλλα. Να αποφύγεις τα όπλα Sniper γιατί θέλουν πολλές αναβαθμήσεις και χρήματα για να γίνουν αποτελεσματικά και αν δεν είσαι έμπειρος παίκτης, δεν θα έχεις αποτέλεσμα και θα χαλαστείς.
Μην δόσεις πολλά χρήματα για αγορά γιατί αν δεν σου αρέσει το παιχνίδι θα τα κλαίς. 200 με 220 ευρώ είναι πολύ καλά για αρχή. Τα fps του όπλου να είναι μέχρι 350 για να μπορείς να παίζεις σε όλα τα παιχνίδια με όριο. Μια μάρκα που βλέπω ότι προτιμούν νέοι παικτές είναι η g&g σε αυτά τα λεφτά. Εγώ έχω ένα m4 VFC που θεωρήται πολύ καλή μάρκα, αλλά θα ανέβεις σε τιμή αρκετά. Γενικά τα όπλα από Ταιβάν είναι καλά.
Φρόντησε να αγοράσεις μαζί με το όπλο γιαλιά απαραίτητα με 10 ευρώ, μπαταρία και φορτιστή με 40 έως 50 ευρώ, ΒΒ's με 10 ευρώ και ένα γιλέκο μάχης με 40 έως 50 ευρώ. Θα σου έλεγα να πάρεις και επιγωνατίδες με 10, 15 ευρώ για την προστασία σου.
Αν δεν έχεις άρβυλο και παραλλαγή και δεν έχεις χρήματα, βρές από κάποιον τα ρούχα της θητείας του.
Αυτή είναι η γνώμη μου. Τώρα τι όπλο θα πάρεις είναι δικό σου θέμα. Να πας σε ένα μαγαζί και να τα δείς από κοντά για να καταλάβεις τι θα σου πάει καλύτερα.
Ελπίζω να βοήθησα! ;)
don't try to kill,
just try to stay alive

spirosleon

καλη αρχη σου ευχομαι, και καλα και τιμια παιχνιδια. Θα σου προτεινα να ερθεις σε ενα απο τα παιχνιδια που διοργανωνονται, οπου εκει , θα δεις  θα πιασεις στα χερια σου και θα ριξεις εαν το ζητησεις,με τα περισσοτερα απο τα οπλα που κυκλοφορουν. ενα ζευγαρι γυαλια θα χρεαστεις μονο ! ετσι θα μπορεσεις να δεις πια ρεπλικα σου ταιριαζει και σε βολευει, και δεν θα κανεις μια αγορα που ισως συντομα το μετανοιωσεις. 

επειτα, υπαρχει η αγορα με τα μεταχειρησμενα οπου θα βρεις πολλα και καλα σε ευκαιριες.

καλη αρχη!