Mobile Main Menu

Metal !!!!!

Ξεκίνησε από Maleficus, 22 Ιουλ 2009, 00:35:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maleficus

Bury ze dead

χμμ λιγο Quorthon ισως για να αρρωστησουμαι?

Bathory - Enter The Eternal Fire
Bring me the undead and i'll bury them for good

Prom81

Δεν κολλαει πολυ, αλλα το "σηκωνει" το αυριανο παιχνιδι..

Ιδου η προετοιμασια των Χαπακιστανων για το σεναριο "Μπιλ Κλαντεν"!!!
Islamic Metal #2

BladeGT

Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Maleficus

Arbiter

Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Overlord

Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Overlord

Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Arbiter

Arbiter

παιδες εχουμε ψοφισει λιγο η μου φενεται!!λοινον αυτο ειναι ενα τραιλερακι extented edition που αναγκαστικα να φτιαξω λογο εργασιας που ειχα για την σχολη!!ειναι με την ταινια 300 ελπιζω να σας αρεσει!! 300 fantrailer

Maleficus

Arbiter

ωπα ταπωμα!!!!εχε χαρει που φευγω για σχολη και κοιμαμε ορθιος!! παρε απαντηση και την κανω!!παντος ωραιος ο διαολος! Insomnium - The Harrowing Years

Maleficus

Desaster - Profenation
Πιές τις τελευταίες τζούρες καφέ , κάνε ένα τσιγάρο και πήγαινε ....
Εγώ πρέπει να δείξω ότι κάποιος θέλει να αγοράσει το καινούριο Βολβο σε 4.000 λέξεις με βιβλιογραφικές αναφορές.

Jim21

kill or be killed

Arbiter

πηγα που να μην πηγενα...τουλαχιστον τσιμπισα και μια ελληνικη παραλαγη στο μοναστηρακι για το παιχνιδι και μου βγηκε σε καλο!η δικια μου εργασια ειναι για τον ηχο και την μουσικη στα βιντεο παιχνιδια,πρεπει να εχω ξεχασει τι παει να πει υπνος αληθεια!τι σπουδαζεις εσυ??παλουκι?εγω 3d animation ωραιοι οι dark παντος jim, να πορωθειτε με insomnium!

Maleficus

Marketing & Management ! Ξέρω τι θέλεις πριν το θέλεις και γιατί το θέλεις .
Έχω τον αδερφό μου που είναι μουσικός μηχανικός και αυτή τη στιγμή κάνει το bachelor του στο high & low definition sound quality.Ξέρω τι λές όταν εννοείς πως έχεις μείνει χωρίς ύπνο.Πρόσεξε το κάπνισμα όμως, πρίν λίγες μέρες αποχαιρετήσαμε έναν συνάδελφο ετών 51 απο πνεύμονες.Το τραβάει το κάπνισμα η μίξη και το μάστερινγκ.(το drum machine κάνει μπάμ στην εργασία σου btw)
Δε πειράζει ! Το μόνο που μετράει είναι
Debauchery - Blood for the Bloodgod

Arbiter

θα την παλεψω μωρε!!κατσε παω να ακουσω το κομματι που πουσταρες!κατεβαινεις σε παιχνιδια?

Maleficus

μετά απο πολύ καιρό απουσίας ναι .

Arbiter

Αμα κατεβεις ερυθρες ελα να τα πουμε ρε σι!!!εχουμε πολλα κοινα!!!αν εχεις φασεμπουκε στιλε μου πμ!

Jim21

Παράθεση από: Arbiter στις  09 Δεκ 2011, 18:08:49 ΜΜ
πηγα που να μην πηγενα...τουλαχιστον τσιμπισα και μια ελληνικη παραλαγη στο μοναστηρακι για το παιχνιδι και μου βγηκε σε καλο!η δικια μου εργασια ειναι για τον ηχο και την μουσικη στα βιντεο παιχνιδια,πρεπει να εχω ξεχασει τι παει να πει υπνος αληθεια!τι σπουδαζεις εσυ??παλουκι?εγω 3d animation ωραιοι οι dark παντος jim, να πορωθειτε με insomnium!
ναι τους ακουσα πολυ ωραιοι

kill or be killed