Mobile Main Menu

Metal !!!!!

Ξεκίνησε από Maleficus, 22 Ιουλ 2009, 00:35:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ampelift

Παράθεση από: metallpontios στις  16 Φεβ 2011, 19:46:44 ΜΜ
απο ποθ μπορο να αγορασο η να κατεβασο την ταινια
έχεις που μου  ;)

Maleficus

Emperor

Αρκετά καλή η ταινία παιδιά. Μη φανταστείτε βέβαια κολασμένες μάχες με χαοτικούς και τέτοια αλλά είναι καλή...μυρίζει 40000 αρκετά. Τα γραφικά θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα κατά την ταπεινή μου άποψη...αλλά πιστεύω ότι η ταινία αυτή ήταν απλά μια δοκιμή για την εταιρεία....αξίζει να την δείτε.

Υ.Γ....Black Templars ftw!!!!!!!!!!!!!!

For the Emperor
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Vangelis

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Maleficus

Αύριο θα βρίσκομαι στο 7Sins κατά το soundcheck και τη συναυλία , doors open at 19.30.... θα με δείτε να κάνω παρεούλα με αρκετά ονόματα στο backstage

Carnifex1900

Ποιος παει αυριο AHERUSIA μαγκες?  ;D ;D ;D

AHERUSIA - LUX OCCULTA
Pete a.k.a Carnifex

TS

Maleficus

Πόστ εκ μέρους του μέλους της ομάδας μας S3shiro που δεν επιθυμεί να εμφανίζεται στα φόρουμ και στη κατάσταση της ομάδας μας !

Στηρίζοντας την underground Black Metal σκηνή εγώ και πολλοί άλλοι θα είμαστε στο 7Sins Club των εξαρχείων σήμερα για να παρακολουθήσουμε τους ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ (S3shiro) με κομμάτια όπως το Νύξ  , τους Black Path , τους εκπληκτικούς AEON DUST και Nipenthis που στο παρελθόν στα ενωμένα live τους μας είχαν χαρίσει άφθονο ιδρώτα και μαλλιωτραβήγματα στους λάκους , και αν μη τι άλλο τους διοργανωτές Diablery απο τη  πόλη της  Χαλκίδας!
Σε ένα σόου που με έχουν διαβεβαιώσει πως είναι το πρώτο του είδους του για underground καταστάσεις με Fire Show και άλλα πολλά τα οποία σας κρατάμε κρυφά !
Μεταλοπαρέα , Μεταλοσυζητήσεις,Airsoftika θέματα σήμερα στο γνωστό  μαγαζί Underground των εξαρχείων όπου αρκετές απο τις μπάντες που παίζουν θα πίνουν το καφέ η τη μπύρα τους σήμερα ,πρίν το soundcheck των 4.30μ.μ .
Όσοι πιστοί προσέλθετε ,Σας περιμένουμε εκεί !
http://www.facebook.com/event.php?eid=146877578698166

lock

Παράθεση από: Maleficus στις  22 Ιουλ 2009, 00:35:30 ΠΜ
osoi exoun makria mallia h den exoun
τα δικα μου χαθηκαν στο περασμα του χρονου!!!πειραζει;
Grave Digger - Rebellion

Scharfschütze

Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

Overlord

ManOwaR - Battle Hymn
Αν εξαιρέσεις τα πέτσινα παντεολονάκια και τα λαδωμένα κορμιά έχουν τραγουδάρες
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Tsitouras

Παράθεση από: Scharfschütze στις  08 Απρ 2011, 14:27:25 ΜΜ
http://www.noisecreep.com/2011/04/05/manowar-drummer-scott-columbus-passes-away-at-age-54/

Ο.Ο οχι ρε φιλε .... κριμα .... ημουν καμενος με Manowar πριν κανα χρονακι ... αν και τωρα το εχω ριξει στη deathcore ακομα ακουω που και που ... κριμα ...
Παράθεση από: lock στις  01 Απρ 2011, 03:40:54 ΠΜ
τα δικα μου χαθηκαν στο περασμα του χρονου!!!πειραζει;
Grave Digger - Rebellion

Τα δικα μου κοπηκαν στις 20/03/2011 .. ενος λεπτου σιγη πρως αυτα τα μαλια που μου προσεφεραν ωρες χτυπηματος σε συναυλιες  :P R.I.P. μαλια

επι τη ευκερεια ... θα παει κανεις σας Cradle σημερα ?
Παράθεση από: chaos στις  08 Απρ 2011, 16:03:38 ΜΜ
ManOwaR - Battle Hymn
Αν εξαιρέσεις τα πέτσινα παντεολονάκια και τα λαδωμένα κορμιά έχουν τραγουδάρες

πιστευω πως και αυτα τα παντελονακια και το λαδακι , επαιξαν και αυτα το ρολο τους ... οσο να νε εδειναν μια Α εικονα στην μπαντα που χωρις αυτη ισως και να μην ξεχωριζε ποτε ....
Umbrella Trashsweepers

Maleficus

Maleficus

Σε ποιόν άρεσε η καινούρια αηδία που οι SEPTIC FLESH αποκαλούν άλμπουμ ;

Arbiter

Ensiferum-Smoking Ruins

ελπιζω σε καποιους απο εδω να αρεσει το folk metal ,επισης παιδες πειτε μου αν ειναι καποια ειδοι που δεν σας αρεσουν τοσο να ξερω!!γιατι συντομα θα ανεβαζω απο αυτα!!χαχαχαχαχαχαχα......καλα καλα λιγα πραγματα!!ΧΔ
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Goodspeed

Με το πρώτο άκουσμα μου έφερε στο μυαλό το παρακάτω....  ;)

Earth mother, The Sun And The Furious Host
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Prom81

Skyclad με Martin=ολα τα λεφτα (αν και αναρωτιεμαι Λεωνιδα πως και ποσταρες αυτο και οχι το "Still shrapnel spinnin"   ;D)

Nosferatu

Its something on the trees and it ain't a man

Ikarus

Επειδή γουστάρω αυτό το thread...

Amon Amarth
Amon Amarth - "The Pursuit of Vikings" Metal Blade Records

Eibon
Eibon - Mirror Soul Jesus

και ένα παλιό Ελληνικό αγαπημένο μου
Necromantia
Necromantia - Spiritforms Of The Psychomancer

Να ΄χα και μαλλί ακόμη... lol

Maleficus

Πάρτε κομματάρα απο τη μπάντα που το Kerrang το 88 έγραψε ότι είναι σα να ψάχνεις για παρθενά μέσα σε ένα tour bus των Motley Crew λεγόντουσαν Speedfire αλλά επειδή ο τραγουδιστής τους ποτέ δεν άκουσε το άλμπουμ λόγο ενός δυστηχήματος με αποτέλεσμα την αναπηρία , και λόγο του καινούριου μέλους αλλάξανε το όνομα σε Spitfire επειδή η EMI δεν τους άφηνε να συνεχίσουν με το προηγούμενο όνομα .

Spitfire - First Attack - Street Fighter