31/7/2009 "Save the environment" <Καισαριανή>

Ξεκίνησε από Admax, 21 Ιουλ 2009, 16:11:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Delivery

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  28 Ιουλ 2009, 00:59:36 ΠΜ
Ποιο  εύκολα βγαζεις το ΠΑνεπιστήμιο από το να μαθεις τις καβαντζες του Hotel.....  ;D ;D ;D στα πρωτα μου παιχνίδια έτρωγα πολύ ξύλο βρε αδερφέ..... τωρα δίνω και εγώ λίγο  ;) ;)
είχα και έχω καλούς δασκάλους Βαγγέλης πχ...miserycord πχ.... και όλα τα παιδιά ειναι αψογα....  ;) ;) ;D
και ακόμα δεν εχω μα8ει τα καλά........ που 8α πάει..... 8)

Α κατάλαβα... φεύγεις με ανεμοβλογιά από εκει . Κρίμα που δεν θα γινει τελικά εκει, ή δεν κατάλαβα σωστα
Τελικά  ρε παιδιά ποιά μέρα θα γίνει παρασκευή ή σάββατο? ::)

Falcon

Άκυρο για εμενα.

Παράθεση από: Delivery στις  31 Ιουλ 2009, 13:35:58 ΜΜ

Α κατάλαβα... φεύγεις με ανεμοβλογιά από εκει . Κρίμα που δεν θα γινει τελικά εκει, ή δεν κατάλαβα σωστα
Τελικά  ρε παιδιά ποιά μέρα θα γίνει παρασκευή ή σάββατο? ::)

Σημερα.

pakatsao

sorry ακυρο και απο μενα για σήμερα. Νομιζα οτι ηταν για Σάββατο

metallpontios

akuro den tha ertho ki egw giauti exei zesti kai den exw metaforiko meso gia na ertho  :-[  :-[  :(  :(  :'(  :'(  :'(

Admax

Wraia eitan!! Ligoi kai kaloi!! ;) Eyxaristw paidia pou hrthate kai perasame wraia!! :P

Bananas

Παιδια ηταν ωραια.Το ευχαριστηθηκα αν και τα φτυσα λιγο :P  .Στα επομενα games θα μαι πιο οργανωμενος.

Falcon

Παράθεση από: Stavros3 στις  31 Ιουλ 2009, 22:58:35 ΜΜ
Wraia eitan!! Ligoi kai kaloi!! ;) Eyxaristw paidia pou hrthate kai perasame wraia!! :P

Ποσοι εισαστε?

Duke

Ναι, ήταν αρκετά καλά αν εξαιρέσει κανείς την ζέστη.

Ήμασταν καμία 12ρια άτομα (λίγοι για woodland), αν και εγώ έφυγα μετά από 2 games, ελπίζω να μην σας το χάλασα πολύ.

Admax

File mou egw to efxaristithika pou hrthes kai genika efxaristithika pou hrthate! Omologw na pw pws perimena na eimastan ligoteroi!