31/7/2009 "Save the environment" <Καισαριανή>

Ξεκίνησε από Admax, 21 Ιουλ 2009, 16:11:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Delivery

Θα ήταν πολύ καλή ιδέα και για εμάς τους καινούργιους να δούμε και πως είναι η εμπειρία με το ξενοδοχείο  ;)

akis

Παράθεση από: Atsalakotos στις  27 Ιουλ 2009, 14:45:14 ΜΜ
Για να στο λεει πυροσβεστης που παιζει airsoft, λογικα ξερει που ειναι και το πεδιο. Οποτε δε το λεει στη τυχη οτι λεει... Δικη μου προταση θα ηταν να αφησετε τα woodland το καλοκαιρι, και να πατε για κανενα CQB και Urban που δεν υπαρχουν δαση, γιατι οι μερες αυτες ειναι επικυνδινες...

gia enimerosi..

woodland = game se dasodes ektasis

CQB = Close Quorter Battle= maxes sto esoteriko ktirion / klistous xorous.

Urban = game se perioxes pou katexoun ktiria k dasos mazi.

episis pisteuo oti o "pit" me ta grafomena tou en8arine ton diorganoti gia to en logo game , etsi katalaba ego .

kalo kalokairi kai kala pexnidia se olous mas.
WARLORDS

pit

paidia oute kakoproereta to eipa oute na tin pw se kapoion oute na to paixw exypnos apla thelw ekei pou pame na pername kala na min nas stamataei kanenas tin trela pou kanoume kai panw ap ola na feygoume me xamogelo.. opws eipan kai alla paidia epeidi einai epikindinoi kairoi kai to meros einai se dasiki ektasi  kai pente metra parakato na einai apo ekei pou paizoume einai dasiki ektasi kai malista tis meres pou exei epikindinotita toso poio polu i fylaxi tis perioxis.. an stenaxwrisa kapoion zitw sygnwmi apla eipa kapoia pragmata gia na eimaste oloi isixoi kai na pername kala  eyxaristw kai kalo kalokairi  ;D ;D

leonardo sunbird

Παράθεση από: Delivery στις  27 Ιουλ 2009, 16:24:58 ΜΜ
Θα ήταν πολύ καλή ιδέα και για εμάς τους καινούργιους να δούμε και πως είναι η εμπειρία με το ξενοδοχείο  ;)

Ποιο  εύκολα βγαζεις το ΠΑνεπιστήμιο από το να μαθεις τις καβαντζες του Hotel.....  ;D ;D ;D στα πρωτα μου παιχνίδια έτρωγα πολύ ξύλο βρε αδερφέ..... τωρα δίνω και εγώ λίγο  ;) ;)
είχα και έχω καλούς δασκάλους Βαγγέλης πχ...miserycord πχ.... και όλα τα παιδιά ειναι αψογα....  ;) ;) ;D
και ακόμα δεν εχω μα8ει τα καλά........ που 8α πάει..... 8)

Admax

Paidia exoume ksefigei! Parakalw polu apo edw kai katw mono symetoxes kai oti exei sxesh me to paixnidi ths paraskeyhs! Eyxaristw!

Bananas

Ειμαι και γω μεσα ε αν εχω aeg μεχρι τον αγωνα (ειμαι νεο μελος).Παρ ολα αυτα και αν μνι εχω ψηνομαι να ερθω ως παρατηρητης μαις και δνε εχω καμια επαφη με το αθλημα.

Ο αγωνας πυο θα γινει?Πως θα φτασω εκει  (με αμαξι εννοω) ?

misericord

Ίσως θα ήταν καλύτερα να αλλάξεις την τοποθεσία του παιχνιδιού λόγω ειδικών συνθηκών. Πυρασφάλειες και άλλες τέτοιες καταστάσεις μπορούν εύκολα να καταστρέψουν το παιχνίδι.

Άλλαξε τα όρια στα fps στα 350 και στήστο στο hotel. Δεν φαντάζομαι ότι θα είναι κανένας εκεί Παρασκευάτιακα. Άσε που θα γλυτώσετε και τον ήλιο μιας και θα είναι σκεπασμένο.

Ούτως η άλλως με τις συμμετοχές που έχεις μέχρι τώρα, η Καισσαριανή θα είναι εντελώς άκυρο πεδίο. Θα βρίσκει ο ένας τον άλλο μια φορά κάθε μισάωρο και αν.

Απλά μια ιδέα. Ενδεχομένως το hotel να βόλευε και περισσότερους μιας και μπορούν να κάνουν και καμιά βουτιά στις γύρω παραλίες μετά το παιχνίδι.

Χαιρετώ και καλό game.

pakatsao

Hotel ή Καισαριανή . Ας γίνει μια επιλογή να ξέρουμε τι και άν θα κάνουμε  (αντε γιατί ανυπομονώ να συμμετέχω και εγώ στον πρώτο μου αγώνα) 8)

Falcon

Αυτο που ειπες miserycord ειναι πολυ καλο. Ο Σταυρος ομως γνωριζει τη τοποθεσια του HOTEL ?

Παραθετω εδω τις οδηγιες, απο ενα πιο παλιο παιχνιδι, για το πως θα πατε ...

Από Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης
Όταν φτάσετε στο τέρμα της εθνικής οδού, συνεχίστε προς Γλυφάδα/Σούνιο. Ακολουθήστε την παραλιακή μέχρι να φτάσετε στο πεδίο.

Από Έθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου
Από όπου και να έρχεστε, όταν φτάσετε στην εθνική οδή Θεσσαλονίκης -  Αθήνας, βγείτε στην έξοδο προς Πειραιά/Γλυφάδα και ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς Μαρκόπουλο, να βγείτε στην έξοδο για Κορωπί/Βάρη, και στην οδό Βάρης-Κορωπίου να στρίψετε αριστερά για Αγ. Μαρίνα. Ο δρόμος αυτός βγάζει ΑΚΡΙΒΩΣ στην εκκλησία της Αγ. Μαρίνας που βρίσκεται 200μ πριν το πεδίο.

Αναλυτικότερα για το πεδίο:
http://www.falloutrangers.gr/wasteland/images/hotell1b.jpg
Ο μικρός κύκλος είναι η εκκλησία της Αγ. Μαρίνας. Ο μεγάλος είναι το πεδίο.
http://www.falloutrangers.gr/wasteland/images/hotell2b.jpg
Στρίψτε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αριστερά και μόλις φτάσετε στον χωματόδρομο, στρίψτε δεξια. Οι χώροι στάθμευσης βρίσκονται απέναντι από το πεδίο, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.
http://www.falloutrangers.gr/wasteland/images/hotell3b.jpg
Μπορείτε να παρκάρετε όπου θέλετε στα σημεία που απεικονίζονται με "Ρ".
Παρακαλώ, μην παρκάρετε στον δρόμο.
http://www.falloutrangers.gr/wasteland/images/hotell4b.jpg
Αφού παρκάρετε, περάστε απέναντι με προσοχή και ακολουθήστε την διαδρομή που φαίνεται με διακεκομμένη γραμμή για να φτάσετε στον χώρο...

Duke

Αν γινόταν το game Καισαριανή, θα ερχόμασταν εγώ +1 νέο παιδί (το hotel μας πέφτει κάπως μακριά).

Anyway, μπορούμε να περιμένουμε να φτιάξει λίγο ο καιρός.

Admax

Paidia to paixnidi tha ginei kaisarianh! alios tha eixa pei pws allazei h topothesia!

Duke

ΟΚ then we will come. Κάτι ακόμα, εγώ έχω 1 AEG και 2 sidearms, αλλά επειδή το άλλο το παιδί δεν έχει, και για να μην παίξει woodland μόνο με sidearm (είχα παίξει εγώ και δεν ήταν και ότι καλύτερο) απλά ρωτάω άμα θα μπορούσε κανείς να φέρει 1 extra gun άμα του βρίσκεται (:D).
(Εννοείται πως είναι ενημερωμένος στα stadar θέματα ασφάλειας κλπ.)

Bananas

Το πεδιο που θα γινει ο αγωνας που ακριβως ειναι στ ηκαισαριανη?? εχουμε συντεταγμενες google map εστω??

pakatsao

39,9655 - 23,7826 γκουγλάρισέ το στο http://maps.google.com/. Επίσης υπάρχει και σχετικές οδηγίες σε κάποιο άλλο ποστ. Δεν θυμάμαι ποιο. Μεταξύ νεκροταφείο Καισαριανής και εξόδου Αττικής οδού. Θα βρεις το μονοπάτι που πάει παράλληλα με την άσφαλτο .Υπάρχει χωματινος δρόμος που πάει προς τα μέσα (κάθετος στον ασφάλτινο δρόμο του νεκροταφείου) . ουφ πολλά είπα.

Bananas

Φιλε οι συντεταγμενες ειναι ακυρες με βγαζει σε θαλασσα :P.

Κοιταξε το αλλη μια και στειλε  τις σωστες συντεταγμενες γτ με το περιπου που μου πες πως θα παω δεν παιζιε να το βρω

Bananas

Ψαχνω αλλα δε βρησκω κατι.
:(
λιγο βοηθεια ρε παιδια.

cgwolf

Για όσους δεν ξέρουν πως να πάνε μπορούν να βρουν οδηγίες εδώ:
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,427.msg4275.html#msg4275
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Bananas

Καταλαβα που ειναι ευχαριστω πολυ.Μια διευκρινηση.Η συναντηση ειναι στο παρκινγκ του νεκροταφειου της καισαριανης????

Admax

Παράθεση από: Bananas στις  30 Ιουλ 2009, 21:53:56 ΜΜ
Καταλαβα που ειναι ευχαριστω πολυ.Μια διευκρινηση.Η συναντηση ειναι στο παρκινγκ του νεκροταφειου της καισαριανης????

Oxi.. Tha mpeis apo to dromaki kai otan deis mezemenous polous me paralagh paei na pei pws eisai sosta! :P :)

Eksalou ton xarti ton exw kai mesa sto videaki pou eftiaksa! :P ;D ;D

pakatsao

Παράθεση από: Bananas στις  30 Ιουλ 2009, 20:46:53 ΜΜ
Φιλε οι συντεταγμενες ειναι ακυρες με βγαζει σε θαλασσα :P.

Κοιταξε το αλλη μια και στειλε  τις σωστες συντεταγμενες γτ με το περιπου που μου πες πως θα παω δεν παιζιε να το βρω

έχεις δίκιο!  :-[ Κανείς δεν ειναι τέλειος. (αλλά δεν μπορώ να καταλαβω πώς την πάτησα)

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=el&geocode=&q=23,7826+39,9655&sll=38.651198,21.005859&sspn=20.989247,28.520508&ie=UTF8&ll=37.964919,23.782815&spn=0.003104,0.006845&t=h&z=18