ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ - FG ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ/ΒΡΑΔΥΝΟ

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 31 Ιουλ 2013, 13:41:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Tsitouras

Αρκετα διαφορετικο απο αλλα παιχνιδια, με τα καλα του και τα κακα του  ;)
Umbrella Trashsweepers

KOMANTO

Λεόν ευχαριστούμε για το κόπο σου!
Και ένα ευχαριστώ για τον αρχηγό της κόκκινης ομάδας  για τα διαφορετικά "μονοπάτια" που διάλεξε. ;) :D
Δεν πεθαίνει ο αετός ΠΟΤΕ του σαν ορνίθι.

Teacherdick

Λεωνιδα το παιχνιδι ηταν πολυ ωραιο.Μπραβο.Ας μην ριξαμε τοσες μπιλιες οσες συνηθως, ειχε σκοπο και νοημα.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

ninja loco

Παράθεση από: Tsitouras στις  04 Αυγ 2013, 00:37:55 ΠΜ
Αρκετα διαφορετικο απο αλλα παιχνιδια, με τα καλα του και τα κακα του  ;)

Το παιχνίδι δεν είχε κακά, ίσος καποιανού να μην του άρεσε ο τύπος του παιχνιδιού, ίσως κάποιος άλλος  να  έπρεπε να φύγει νωρίς αλλιώς θα έπεφτε παντόφλα από  την γυναίκα του, αλλά το παιχνίδι καθεαυτό ήταν ωραίο.

Έριξα 15 μπίλιες και πέρασα υπέροχα.  ;D

Σου είπαν ότι ο θάνατος έρχεται από ψηλά, αλλά εγώ είμαι μέσα στο χώμα, περιμένω και όταν ρθείς, θα βγω μέσα από τη γη με οργή.
~Υφαρπαστής 35 ΜΚ

PAVLOS MILONAS

Νομιζω οτι ο Λεωνιδας εχει αποδειξει πολλες φορες οτι γουσταρει αυτο που κανει.Οποτε 9 στις 10 το παιχνιδι ειναι επιτυχια.Δεν ξερω γιατι καποιος θα μπορουσε να μην περασει καλα και ας ειμαι απο τους χαμένους αφου ημουνα με την κιτρινη ομαδα....
Ομως οι εμπλοκες στο δασος μεσα στο σκοταδι,οι ενεδρες το συνεχες τρεξιμο μου θυμησαν καταστασεις που ειχα σχεδον  20 χρονια να ζησω.Σιγουρα οι μεγαλυτεροι ΚΔ σε ηλικια καταλαβαινουν τι λεω.
Λεωνιδα,παιδια και αλλα τετοια.
Ευχαριστω πολυ.
VIPER61

Delta-7

H ενεδρα το βραδυ, στην ομαδα τον κοκκινον στο πανω παρκιν  ηταν ολα τα λεφτα...
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

Kallistos

Λεονίδα πολύ καλό παιχνίδι,

Και τρεξιμο, και πολύ καλή η ενέδρα.

Συγκεκριμένα ημουν medic, και στην ενέδρα χτυπήθηκαν 2 δικοι μου εντελώς στα ανοιχτά. Τωρα πως πας να τους πάρεις;
Οι φακοι επεφταν μερικες φορές πάνω τους και γενικότερα το "παρκινγκ" φωτιζόταν. Οι χτυπημένοι με είχαν πλατη κ δε με εβλεπαν Περιμένω λίγο κ ρίχνω τρεχαλα...
Βαζω το πιο κοντινό μέσα χτυπωντας τον στη πλατη κ συνεχίζω στον επόμενο.
Τον αρπαζω απο το χερι και τρεχουμε μαζί... παντου ακουγόντουσαν οι ριπές.
Φτανοντας στους θαμνους... "επιτυχια" σκεφτομαι... ε και ριχνω μια ζεμπεικια κ αρχιζω να μετραω πετρες.
Πραγματι ενω δεν ειχα παθει κατι το ιδιαιτερο, απο την όλη κούραση τοσες ώρες, ήταν βουνό να σηκωθω. Στη τελική, η υποχώρηση (αταχτη μπορω να πω) έγινε με επιτυχία.

Τετοια αίσθηση εχω καιρο να νιωσω σε παιχνίδι.
Ready... Steady... Fire...!!!

Mr. Roberts

Μιά χαρά παιχνίδι ήταν. Πολύ καλή ευκαιρία για όλους να βελτιώσουμε την ατομική τακτική μας και να ιδρώσουμε.

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες,  η ενέδρα ήταν όντως όλα τα λεφτά, με πυρά εκατέρωθεν και κυνηγητό.

Operational Detachment - Airsoft  516
O.D.A. 516

"Eversman"

Tsitouras

Παράθεση από: ninja loco στις  05 Αυγ 2013, 09:01:45 ΠΜ
Το παιχνίδι δεν είχε κακά, ίσος καποιανού να μην του άρεσε ο τύπος του παιχνιδιού, ίσως κάποιος άλλος  να  έπρεπε να φύγει νωρίς αλλιώς θα έπεφτε παντόφλα από  την γυναίκα του, αλλά το παιχνίδι καθεαυτό ήταν ωραίο.

Έριξα 15 μπίλιες και πέρασα υπέροχα.  ;D

Μοναδικο παραπονο μου, οι φακοι της κοκκινης ομαδας (κοκκινος ημουνα) που δεν ελεγαν αν τουσ σβισουν οσο κρατουσαμε την βομβα, με αποτελεσμα να τυφλωνομαστε 3 ατομα που δεν ημασταν στα κτηρια, και να φαινομαστε.

Κατα τα αλλα, για να πω και εγω ποσα μπιλακια εριξα, εριξα καμια 10αρια στην ενεδρα, και αλλα τοσα στο τελος, αλλα το χαρηκα.
Umbrella Trashsweepers