12/07/09 "Aλαλούμ" - Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Θάνος, 12 Ιουλ 2009, 17:48:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Οι φωτογραφίες είναι τοποθετημένες με χρονική σειρά.

Παρακαλούνται όσοι δεν θέλουν να εμφανίζονται οι φωτογραφίες τους, να με ενημερώσουν με π.μ. γιά να τις αφαιρέσω.

keep safe distance...

Spartan

Sorry για τα σχολια, απλα παραθετω τα γεγονοτα!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Θάνος

χαχαχαχα...καλά...φοβερό!!!!!! καί το σκηνικό που παίχτηχε καί το μοντάζ, όλα!!!!....Θεός!!!!!!!!!!   :D :D
keep safe distance...

leonardo sunbird

LEOPOL4

ZINJA

Παράθεση από: Spartan στις  12 Ιουλ 2009, 19:46:21 ΜΜ
Sorry για τα σχολια, απλα παραθετω τα γεγονοτα!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ακουστε να σας πω μια μικρη ιστορια! :D
ξαφνικα μεσα στα πολλα ββ που παιφτουν γυρω μου,παω και κρυβομαι σε ενα δωματιο 2επι 2 και μου την παιφτουν καμεια 20 ατομα.
κρυβομαι στην αρχη στη εσωτερικη γωνια και περιμενο να ερθουν.
οποιος εμπενε ετρωγε και ενα <μπαμ>.
ε ρε τι μου <σουρανε><<<<<<<ρε ποντικι βγες εξω ρε>>>>>>>ρε καθαρμα θα σε φαμε λαχανο,<<η μανα σου εχει παστιστιο στο σπιτι βγες να πας να φας!!!ντου ρε,φατετον τον π.........τη.
ενας ειναι ορε τι θα γινει παμε να τον σκησουμε!!!!!!
ΑΛΛΑ τελικα οχι μονο δεν μπηκανε αλλα χεστικανε πανω τους που τους ετρωγα σα ψαρια ;D
Στο τελος αφου με εφαγαν πηγαν να παρουν το ΠΥΡΑΥΛΟ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΙΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Παντως και μου φαγανε λαχανο ,εχασαν γιατι ο πυραυλος ανατιναχτικε! ;D ;D ;D :D
Και κατι που μου κινησε τη περιεργια¨αυτους που εβγαζα που εκαναν ρισπον¨"γιατι πολυ γρηγορα ερχοντουσαν! ::) ??? ??? ??? ??? ???
πολυ καλες φοτο και αυτο το στυγμιοτιπο!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

SAPPER

Έλιωσα... η φωτομοντάζα δεν παίζεται  :D :D :D

alkimaxos

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ..... ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.........

Spartan

Φιλε Zinja μπορει να ηχες παγιδεψει τον πυραυλο*, αλλα πριν απο κανα 5λεπτο εφαγες ενα bb στον πισινο απ τον Saper!
Και μιας και ησουν ο τελευταιος απ τους αμυνομενους χασατε!!!

*ο οποιος ποτε δεν εσκασε γιατι μας αποκαλυψες την παγιδα σου, και καλα εκανες αφου το παιχνιδι τελειωσε!
Ολα τα λεφτα ηταν οι ατακες και το γελιο που επεσε στο τελευταιο 30λεπτο!!!!!
Παντα τετοια!

Και μια photo απ τον παγιδευμενο πυραυλο!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ZINJA

Παράθεση από: Spartan στις  13 Ιουλ 2009, 16:40:56 ΜΜ
Φιλε Zinja μπορει να ηχες παγιδεψει τον πυραυλο*, αλλα πριν απο κανα 5λεπτο εφαγες ενα bb στον πισινο απ τον Saper!
Και μιας και ησουν ο τελευταιος απ τους αμυνομενους χασατε!!!

*ο οποιος ποτε δεν εσκασε γιατι μας αποκαλυψες την παγιδα σου, και καλα εκανες αφου το παιχνιδι τελειωσε!
Ολα τα λεφτα ηταν οι ατακες και το γελιο που επεσε στο τελευταιο 30λεπτο!!!!!
Παντα τετοια!

Και μια photo απ τον παγιδευμενο πυραυλο!

TO σεναριο ελεγε να πατε το πυραυλο στη βαση σας καλε μου φιλε! ;D
και κατι αλλο¨"Ο φιλος σαππερ οταν τον εφαγα τη πρωτη φορα,θα ηθελα να ξερω ποτε προλαβε και εκανε το ρισπον.ποτε προλαβε και πηγε στο πρωτο τολ που ειπαμε!! ??? ???και αποτι μου ειπανε δεν τον ειδαν να πηγενη να κανει ρισποντ!προς θεου ομως δεν θελω να διμιουργησω φασαρια,το μονο που με νοιαζει ειναι που ολοι διασκεδασαμε και δε με νειαζη η νικη!αρκει που σας κρατισα τοση ωρα μου φτανει.ουτε ο ραμπο να ημουνα. ;D ;D
προς θεου δε θελω να διμιουργησω ζητημα!με εκτημηση και σεβασμο  ZINJA :) :) :) :) ;) :D :D :D :D

Ι-4

GeR^PEZONAUTHS

Παράθεση από: ZINJA στις  13 Ιουλ 2009, 11:56:55 ΠΜ

Στο τελος αφου με εφαγαν πηγαν να παρουν το ΠΥΡΑΥΛΟ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΙΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ

επιτρεπετε να στηνουμε τετοιου ειδους παγιδες???
παντως πολυ θα μου αρεσε να γινοταν γιατι κανει το παιχνιδι πιο ρεαλιστικο

leonardo sunbird

Ολα επιτρεπονται....οτι εχει να κανει με ββ'ς που ερχονται απο κα8ε κατευ8υνση.....  ;D....

GeR^PEZONAUTHS

Και μιας μιλαμε για εκρηκτικα , καμμια ναρκη κλειμορ  εχει παρει ποτε μερος σε παιχνιδι και αν ναι , ποια η αποτελεσματικοτητα  της (εφαγε κανεναν)  ??????

Spartan

Παράθεση από: GeR^PEZONAUTHS στις  14 Ιουλ 2009, 01:13:35 ΠΜ

επιτρεπετε να στηνουμε τετοιου ειδους παγιδες???
παντως πολυ θα μου αρεσε να γινοταν γιατι κανει το παιχνιδι πιο ρεαλιστικο

οταν εχεις να κανεις με τον Zinja και κανα M.L.R.S. αν δεις, μη σου φανει παραξενο!!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

papaflesas

το μονο που μετανοιωνω που δεν αμολησα τα σκυλια για εκκαθαρηση δωματιων ... ;D ;D
next time  :o
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Spartan

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Πολυ πλακα θα 'χε να τραβουσαν 2 σκυλια τον Zinja!
Αν και δε νομιζω γιατι απ' οτι βλεπω εχει αριστη σχεση με τα ζωα!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

SAPPER

Παράθεση από: ZINJA στις  13 Ιουλ 2009, 18:31:07 ΜΜ
και κατι αλλο¨"Ο φιλος σαππερ οταν τον εφαγα τη πρωτη φορα,θα ηθελα να ξερω ποτε προλαβε και εκανε το ρισπον.ποτε προλαβε και πηγε στο πρωτο τολ που ειπαμε!! ??? ???και αποτι μου ειπανε δεν τον ειδαν να πηγενη να κανει ρισποντ!
Όταν με "χτύπησες" είπα αμέσως έξω και ούτε καν έφερα αντίρρηση σε σχέση με πολλούς άλλους... έφυγα τρέχοντας για respawn από την κάτω μεριά μέχρι το TOL :P, εκεί μαζευτήκαμε σε χρόνο ρεκόρ το μισό στρατόπεδο που έβγαλες με μπαμ..., και ξαναγύρισα στην πίσω μεριά του κτιρίου από την τρύπα που την έφαγες.  8)
Και εκτός αυτού δεν υπήρχε κανένας από την άμυνα κοντά γιατί είχαν εξολοθρευτεί πλήρως, και το κτίριο που ήσουν ήταν περικυκλωμένο από δικούς μου μόνο και οι δικοί σου ήταν στο safe house οπότε. ;)

ZINJA

ιο φιλε.πηρα μια απαντηση!!!!!!!!!

Ι-4

papaflesas

δεν θα ειναι δικαιο, τα εχει δωροδοκησει με  40 κονσερβες απο το pet-shop toy o zinza
κατι ξερω που φωναζω εγω για παραγκα...... :D :D :D :D :-X
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

SAPPER

Παράθεση από: loyridas στις  14 Ιουλ 2009, 14:24:44 ΜΜ
προτεινω τα μας πουν τι εγινε τα 2 αιρσοφτσκυλα του παπαφλεσσα ;D
Έκαναν respawn και έτρωγαν τις κονσέρβες... :D