Τυφλή βολή, μέσω κάμερας;

Ξεκίνησε από Yperion, 20 Μαΐου 2013, 15:54:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

EXE

Παράθεση από: Yperion στις  21 Μαΐου 2013, 21:05:48 ΜΜ
Αγαπητέ EXE, έχουνε βγει και σκοπευτικά airsoft τα οποία είναι αυτό που περίπου περιγράφω  ;)
Οπότε απλά γλιτώνουμε λίγα λεφτά κατά τη λογική μου

Ειτε με σκοπευτικα που τα πληρωνεις ειτε με κινητο που δεν το πληρωνεις το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Η μαγεια χανεται....... :'(
It's not the meat........
         ......it's the motion!!!!

nitrox

Έτσι ακριβός γιατί κάποιος βάζει ένα πανί μπροστά  η μπίλια δεν το περνά έτσι και αλλιώς και έρχεται κατά πάνω σου , όπως είπε και ο EXE να μη χάσουμε τη μαγεία .
Βέβαια περί ορέξεως ........
Και μην ξεχνάτε να περνάμε όλοι καλά :D :D :D :D       

Yperion

Παράθεση από: JUDGE στις  21 Μαΐου 2013, 23:14:03 ΜΜ
Φιλε Υπεριωνα βαλε την καμερα πανω στο κρανος και παιξε θα δεις τι ωραια μετα που θα ειναι να βλεπεις τον εαυτο σου εν δραση.Δεν θα βολεψει καθολου αυτο που πας να κανεις.
Πιο γρηγορα σημαδευεις εσυ παρα με την καμερα που θα χρειαστεις 10 βολες για να πετυχεις αυτο που θελεις.Επισης αλλο το οπτικο πεδιο των ματιων σου και αλλο της καμερας.Δεν θα αντιλαμβανεσε τι συμβαινει γυρω σου.
Επισης το εχουν σκεφτει σιγουρα ολοι πριν απο εσενα αλλα για ευνοητους λογους δεν το εκαναν.
Το έχω δοκιμάσει ήδη, βολεύει σε cqb για την παρατήρηση στόχων από ασφαλή γωνία και όσο τόσο στην στόχευση.
(που η παραπάνω χρήση για την καταγραφή βίντεο πιστεύω είναι θεμιτή από όλους μας )
δ

Yperion

Παράθεση από: EXE στις  22 Μαΐου 2013, 09:45:40 ΠΜ
Ειτε με σκοπευτικα που τα πληρωνεις ειτε με κινητο που δεν το πληρωνεις το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Η μαγεια χανεται....... :'(
Εδώ αγαπητέ EXE, έχεις ένα point.
Plus πως πάει να ανοίξει σαν ''παραθυράκια'' και απλά ήθελα να αποσαφηνίσω το θέμα για τους κανονισμούς, αλλά μου φαίνεται θα μείνει η κάμερα απλά και μόνο για την καταγραφή βίντεο (και για φακό γιατί όπως ξέρεις είμαι πατεντιάρης και δεν πληρώνω φακό χαχαχαχα)

Delta-7

'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

LuBu

Καλη φαση θα ηθελα να το δω απο κοντα αυτο! :)