Airsoft CQB Action in Hotel, Athens-Greece

Ξεκίνησε από leonardo sunbird, 06 Ιουλ 2009, 11:46:59 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

leonardo sunbird

skotostras

orea graffiti exoun ta meri ;D
na fadasto esi isoun o cameraman?

ZINJA

Μανια να με κηνηγατε ρε παιδια!!!!!!!! ;D
μπραβο πολυ καλο το βιντεακι,για πολυ καλο λεμε! :D
με κυνηγαγαν 5 και εφαγα τους 2!<<<<δεν ειμαι και ο ραμπο ετσι! ;D ;D :D :D>>>>>>
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΜΕ :) ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

leonardo sunbird

Παράθεση από: Atsalakotos στις  06 Ιουλ 2009, 13:37:01 ΜΜ
Αμάν με αυτή τη μάσκα σου! Σαν ηλεκτρική σκούπα κάνει!

Δεν κάνει σαν ηλεκτρική σκούπα...ΕΙΝΑΙ !! μαζευω και τα bb's σας μην γλυστρησει κανένας ....  ;D ;D ;D ;D

Admax

kala foberos re sy ZINJA! Oloi enantion sou :P

p.s. TWRA POIA THA MPORW KAI EGW NA PERNW MEROS SE GAMES!!! TREMETEEEEE... XAXAXAA :P :D

Regal

Λεωνίδα το video λέει πολλά.ευχαριστούμε όλοι πάρα  πολύ.

Τώρα θα παρακαλέσω τον ZINJA να περιγράψει το κορυφαίο ΜΠΑΜ,που του έκανε ο misericord.
"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος"

leonardo sunbird

Τι να περιγραψει το καθαρμα... ;D σβουριζε τις χειροβομβιδες χωρις να σεβεται το ψωμι που βγαζει ο cameraman....να φυγουμε αδιαβαστοι....χαχαχα!!! ;D :D

misericord

Λεωνίδα να ΄σαι καλά για την υπομονή σε κάθε είδους bb που μάζεψες κατά τη διάρκεια του video, αλλά έγραψες φίλε.

Όσο για το μπαμ στον Zinja....είναι αλήθεια...έκατσε πάνω στην κάνη μου... ;D ;D ;D ;D ;D

ZINJA

Ειμαι σε μια εσωτερικο ενος δωματιου στο (1) οροφο!!!!!ξαφνικα ακουω βηματα και καποιος να περναει απο τα μπαλκονια,τον βλεπω να περναει αμεριμνος(ατσαλακοτος)και αφου δεν με εχει δει του λεω <μπαμ>,μετα αφου αλαζω γωνια στο δωματιο πεταω και μια χειροβονβιδα ;D και τι να δω!?ΤΟΝ <καμερα να λεει εξω εξω> και εγω φατσα καρτα στο βιντεο!.
Ενα ακομα ατομο μου κανει ντου και παρτον και αυτον κατω<νεκρος> ;D
Αφου με καταλαβενουν που ειμαι(απο τη σκια μου)<ατιμη σκια> >:(κανω ντου και μου την πεφτουν 5 παρακαλω ατομα και εκει που πηγενω προς τα πισω σιγα σιγα πεφτω σε μια κανι!<ατιμο καθαρμα>και ακουω <μπαμ> >:( :D :D :D
ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΔΡΕΛΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΑΛ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΒ..
      ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ;)      ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕ ΨΑΧΝΕΤΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Shooter

pantws sta 7:24 pou deixnei mia trypa ston toixo exw xw8ei egw kai perimenw karaouli san smerna..xexexe