Νεος στο Airsoft-Legionarius

Ξεκίνησε από Legionarius, 05 Mar 2012, 19:36:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Legionarius

Με λενε Χρηστο έχω ενα A&K Spring SVD και τον απαραιτητο εξοπλισμο (γυαλια, γαντια). Μενω στην Ηλιουπολη. Εχω διαβασει τους κανονες του Airsoft, ωστοσο θα εκτιμουσα των βοηθεια των παλιων για να βρω παιχνιδια και να αποκτησω εμπειρια σε αυτο το καταπληκτικο αθλημα. Σας ευχαριστω για το χρονο σας και ελπιζω να τα πουμε σε καποιο πεδιο.

Palladin

Καλώς ήρθες Χρήστο και καλά παιχνίδια να έχεις, για παιχνίδια παρακολούθα εδώ στο φόρουμ τις ανακοινώσεις, κάθε Κυριακή όλο και κάποιο παιχνίδι θα γίνεται και θα μπορείς να πάρεις μέρος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις την καλή σου διάθεση και τον εξοπλισμό σου και να πας στο πεδίο. Μοναδική προυπόθεση να είσαι άνω των 18 ετών όπως ορίζει ο νόμος. Επίσης όταν πας στο πεδίο μη ντραπείς να αναφέρεις στον διοργανωτή ότι πας για 1η φορά για να σε ενημερώσουν αλλά και να σε προσέξουν λίγο παραπάνω.

Φιλικά

Legionarius

Ευχαριστω πολυ:) 19 ειμαι οποτε δεν εχω προβλημα. Θα βλεπω λοιπον τ forum για τα παχνιδια..:)

willakos.

καλοριζικος..καλα παιχνιδια.
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

chrisdeggestin

Καλως ηρθες  στην πιο τρελη παρεα ,θα τα πουμε απο κοντα αρκει να βλεπεις τις ανακοινωσεις για τα παιχνιδια !!!

Overlord

Καλώς όρισες στον θαυμαστό κόσμο του airsoft φίλε μου, από εδώ θα βλέπεις όσες ανακοινώσεις αφορούν παιγνίδια και όχι μόνο.
Εκτός από τα απαραίτητα του παιγνιδιού,όπλο, γυαλιά αυτό που θα χρειαστείς είναι μπόλικη δόση καθαρής και γνήσιας τρέλας και ανοιχτό μυαλό και τότε θα περνάς κάθε Κυριακή μιά χαρά
Καλώς όρισες λοιπόν, καλά μα πάνω από όλα ασφαλή παιγνίδια ;D
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

KRATOS

καλως ηρθες φιλε μου!!! καλα παιχνιδια με ασφαλεια 8) 8) 8)