ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2/2012?

Ξεκίνησε από KATADROMEAS, 17 Φεβ 2012, 02:34:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KATADROMEAS

Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να ρωτίσω αν θα διοργανωθεί κάποιο παιχνίδι αυτή την Κυριακή 19/2/12 στην Αθήνα.Θα έρθω απο επαρχεία και θα ήθελα
να το ξέρω.Σας ευχαριστώ!

christian514

spirosleon

Παράθεση από: christian514 στις  17 Φεβ 2012, 12:27:33 ΜΜ
Ελευσίνα σίγουρα θα έχει κοσμο
σιιιιιιγουρα .....

bbbiiiiiiiiZZZZZZzzzzzzz.........

Manolaros

Είμαστε κι εμείς 2 άτομα που θέλουμε να παίξουμε..Θα είναι σίγουρα κάποιος εκεί μην παμε τσάμπα σαν την άλλη φορα...?

Condor

κι εγώ περιμένω για παιχνιδάκι, αλλά δν έχω δει καμια ανακοίνωση... Χωρις ανακοινωση σε φορουμ, δν πάω πουθενα!
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

spirosleon

θα ειμαστε κοσμος εκει παιδια....ελατε .... :P

KOSTANTIUS

πειτε ωρα , και αν υπαρχει κανας χαρτης πως φτανουμε  εκει ακριβως , βγαινουμε στη 2η εξοδο απο αττικη οδο?

spirosleon

KOSTANTIUS

οκ, για πες και ωρα γιατι εχουμε και σχολικη μαζωξη την κυριακη .

Condor

ναι ρε 'σεις... πείτε ώρα να δηλώσουμε και συμμετοχές γιατί έτσι στο φλου δουλειά δν γίνεται  ;)... Έρχομαι και απο πάρα πολύ μακρυά (Μαραθώνα)... κρίμα είναι να έρθω τσάμπα... Άντε και έχω καιρό να παίξω... Κοντεύω να ξεχάσω πως παίζεται! ;D Αν και είναι σαν το ποδήλατο, δν το ξεχνάς ποτε!
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

christian514

paloukilook

Condor

Ωραια. 10.30... Ποσα ατομα ειμαστε? Αναφερετε συμετοχες και αριθμο ατομων για κυριακη πρωι, ωρα 10.30... Ενας εγω! Ας οργανωθουμε λιγο  ;D
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

christian514

κατα τις 10.30 καλως εχοντων των πραγματων θα ξεκινησει το παιχνιδι.....καλο καιρο θα εχει.....θα γινει πιστευω ''τρελο'' deathmatchακι.... :)

Condor

"ΠΕΡΣΕΥΣ"

spirosleon

Παράθεση από: Flying Dragon στις  17 Φεβ 2012, 22:37:33 ΜΜ
Ωραια. 10.30... Ποσα ατομα ειμαστε? Αναφερετε συμετοχες και αριθμο ατομων για κυριακη πρωι, ωρα 10.30... Ενας εγω! Ας οργανωθουμε λιγο  ;D

βρε παιδια συγνωμη μηπως θελετε τηλεφωνα και διευθυνσεις κιολας των παρευρισκομενων? !! τον δρομο τον ξερετε, ειπαμε θα υπαρχει κοσμος εκει. μην λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.πρεπει να γεμιζουμε το θεμα ετσι απλα ?

illuvatar

Παράθεση από: Flying Dragon στις  17 Φεβ 2012, 22:37:33 ΜΜ
ρε φιλαρακο εφοσον δεν υπαρχει σεναριο απο διοργανοτη, τι τις θες τις συμμετοχες.οποιος θελει μπορει να παει και να παιξει.
''...engaging tango....'''

christian514

perturado

παιδιά είμαστε 2 άτομα υπολογίστε μας για το αυριανό παιχνίδι... ;D

lock