ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12/11 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από spirosleon, 24 Δεκ 2011, 19:45:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spirosleon

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 2011 ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?

ΒΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ, ΤΑΡΑΝΔΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Ή ΚΑΙ ΞΟΤΙΚΟΥ ΑΚΟΜΑ,
ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ, ΣΑΚΟΥΣ TΡΙΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΑΛΕΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ DEATHMATCHAKIA ΕΛΕΥΣΙΝΑ.

ΜΕΤΑ ΤΟ HANGOVER ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!

CU THERE HO-HO-HO-!!!!!!!!!!

DRESS CODE: SANTA S.W.A.T
                                        GREEK SANTA LIZARD
                                        SANTA CAMO
  KAI ΓΙΑ ΤΟΥΣ SNIPER     SANTA GHILLIE !!!

OΡΙΟ Μ.P.S*    :  350 ΜΟΝΗ ΒΟΛΗ (φαγωμένοι την προηγούμενη...)

* ΜELOMAKARONA PER SECOND

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!

Admax

xaxaxaxa πολύ καλο! θα προσπαθήσω εγώ! :P αν δεν μπορέσω θέλω φωτογραφίες! :P

spirosleon

Δεν υπαρχει σεναριο φιλοι μου! Οπως θελει ερχεται ο καθενας αρκει να εχει καλη διαθεση και εορταστικη  ορεξη
βεβαια.  !

Maleficus

Μaleficus , S3shiro & Devilcrusher είμαστε μέσα.
Αυτό που ζητούμε λοιπόν είναι να συναντηθούμε με κάποιον για να μας οδηγήσει στο πεδίο (δεν έχουμε GPS ), και κάποιον(ους) να παραλάβουν 4 άτομα και μετά το παιχνίδι να μας πετάξουν στο πλησιέστερο μετρό ( μου φαίνεται είναι του Αιγάλεω)

g.r.b

φιλε μου τι ωρα θα γεινη και αν μπορις να  πεις το σιμειο γιατι ειμαι νεος στον κοσμο του airsoft για να δω και το παιχνιδη απο κοντα

Athens

Θα ειμαι και εγώ μέσα θα έρθω μαζί με devil και λοιπούς .  See you there ...

Maleficus

Απο μεριάς μας παρακαλώ υπολογίστε και τον Lefteris.

pistol

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Παρακαλώ βάλτε  άλλα δύο άτομα, πρώτη μας φορά!

Jester

Εγώ έρχομαι απο Γέρακα...Αν θέλει κανένας να βρεθούμε Μεσογείων,Αλεξάνδρας,Αχαρνών,Σταθμό Λαρίσης,Καβάλας κλπ κλπ η στην μπλέ γραμμή του μετρό κάπου ευχαρίστως
Μπορώ να πάρω 1 άτομο
"It's only by being on the edge that we know who we really are..."

irondeath

Εγω δυστυχος θα προσπαθησω να το βρω μονος το πεδιο.Αν τα καταφερω στο γυρισμο μπορω να παρω 4 ατομα για μετρο.

godfather

2 ατομα απο εμας κ για οσους δεν ξερουν απο αττικη εξοδος 4 ασπροπυργου

godfather

ωραιο παιχνηδι αν κ πολυ αερα ξεσκουργιασαμε λιγο αν κ ειχε τους γνωστους αθανατους!!!!!!!!!μπραβο σε οσους ηταν εκει κ σε λιγο ερχονται κ photos

spirosleon

Παράθεση από: godfather στις  26 Δεκ 2011, 15:37:48 ΜΜ
ωραιο παιχνηδι αν κ πολυ αερα ξεσκουργιασαμε λιγο αν κ ειχε τους γνωστους αθανατους!!!!!!!!!μπραβο σε οσους ηταν εκει κ σε λιγο ερχονται κ photos

+1.000.000

ΑΝΤΕ ΚΑΙ  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ !!!!!!

Athens

Ευχαριστούμε για το παιχνίδι , όντος ήταν ενα καλό ξεσκούριασμα και ειδικότερα για εμάς που ήρθαμε με τα πόδια μεχρι το πεδίο ::) . Ειδικά τα τελευτέα παιχνίδια ήταν πολύ καλα και ξάνα ευχαριστούμε για την όρεξη . Οσο για τους αθάνατους πάντα θα υπάρχουν δυστιχός .

Και πάλι ευχαριστώ για τη χριστουγεννιάτικη διάθεση και τα υπέροχα παιχνίδια , χρόνια πολλά

Athens/silvernest

Maleficus

Περιμένουμε τις φωτογραφίες και θα τα πούμε στο επόμενο παιχνίδι.

spirosleon

irondeath

Σημερα ειδα και απο κοντα τι εστι βερυκοκο εεεεεε airsoft.Αν και το κρυο ηταν αρκετο και ο αερας πολυ καλος φιλος εφυγα με πολυ ζεστα συναισθηματα.Πολυ καλη διαθεση και ορεξη απο ολους. Μπραβο παιδια.

hitman1975

ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

irondeath

Ευχαριστω φιλε hitman. Ειναι θεμα ημερων να ειμαι και εγω μαχιμος  :) Το μονο που δε μου αρεσε σημερα ηταν πως ημουν με τουριστικη περιβολη.Παντος ειχα το ιδιο κεφι με ολους.Δε σου κρυβω πως ημουν ετοιμος για ανορθοδοξο πολεμο να φιμωσω καποιον και να του παρω τον εξοπλισμο χαχαχαχαχα (πλακα κανω).Καλη χρονια να εχουμε και παντα καλα και ασφαλη παιχνιδια.Χωρις αθανατους χαχαχαχαχαχα. ;D

pistol

Πολύ το ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι, θα τα ξαναπούμε!!!