Πείρος χειροφυλακτήρα G36C

Ξεκίνησε από gioalex, 27 Νοε 2011, 23:59:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gioalex

Καλησπέρα.

Στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα έχασα τον πείρο του χειροφυλακτήρα από το TM G36C.
Που μπορώ να βρω έναν? Ή καμιά άλλη ιδέα/πρόταση?

Faceman

Γιατι δεν δοκιμαζεις εναν πυρο απο παλια αλουμινια πορτα ;) ή απο κανα πυροσβεστηρα ;D
στην θεση σου εκει θα αναζητουσα και συγκεκριμενα σε αλουμινα ::)

el.cind

καλησπερα φιλε gioalex  ρυξε καμια ματια στα e-shop το καταστηματων πρεπει να πεζη σε ανταλακτικο της classic army μημπως και το βρεις σε καποιο απο τα καταστηματα
πρεπει να κανει και στα Τ.Μ  ( το ελπειζω δηλαδη... 8) 8) ) καλο ψαξω
να προσεχεις γιατη παντα πεζη ο πειρος αυτος ( το κανει και σε μενα ) αλλα οταν βαζω την μπαταρια δεν εχω προβλημα...
παντα φιλικα el.cind

el.cind

Παράθεση από: el.cind στις  28 Νοε 2011, 20:54:30 ΜΜ
καλησπερα φιλε gioalex  ρυξε καμια ματια στα e-shop το καταστηματων πρεπει να πεζη σε ανταλακτικο της classic army μημπως και το βρεις σε καποιο απο τα καταστηματα
πρεπει να κανει και στα Τ.Μ  ( το ελπειζω δηλαδη... 8) 8) ) καλο ψαξω
να προσεχεις γιατη παντα πεζη ο πειρος αυτος ( το κανει και σε μενα ) αλλα οταν βαζω την μπαταρια δεν εχω προβλημα...
φιλε μου εψαξα και θα βρεις ανταλακτικω στο e-shop στο airsoft club με 8.00 ευρο διαθεσημω και οπος ειπα ειναι της classic army..... 8)
παντα φιλικα el.cind

ACIDBLACK

να παρεις αυτον με το ελασμα στην ακρη και οχι τον βιδωτο ......αν εισαι μακρυα και εν λεει να βαλει παραγγελια γι ανεα τοσο απλο πραγματακι ....ψαξε να βρεις ενα τορναδορο πεντε λεπτα δουλεια ειναι στο μηχανημα και θα σου κοστισει λιγοτερο απο 4-5 ευρω.
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.