ελατηριο glock 17

Ξεκίνησε από Tsitouras, 15 Mar 2011, 21:13:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Tsitouras

εχω ενα glock 17 kwa asg και εχω το προωλημα οτι το κλειστρο μενει λιγο πισω καποιες φορες (1-1.5 εκατοστο) ειναι κακο αυτο ? εαν υπαρχει καποιο προβλημα που μπορω να βρω καινουριο ελατηριο ?
Umbrella Trashsweepers

WhiskeyX-ray

Φίλε μου, χωρίς διάθεση παρεξήγησης, το κακό είναι ότι έχεις το glock, εφόσον όπως έχεις δηλώσει μια εβδομάδα πριν είσαι κάτω των 18 ετών.

Tsitouras

οπως νομιζω ειχα πει και σε αλλο θεμα οτι σταματαω προσωρινα το airsoft αλλα αυτο δεν σημενει πως δεν κανει να κραταω τον εξωπλισμο μου σε καλη κατασταση  :) .... παιζω δεν παιζω airsoft την σκοποβολη μου την κανω στον κυπο μου καθως ετσι δεν γινετε να θεσω σε κυνδηνο ουτε τον εαυτο μου ουτε αλλους ανηλικους οπως και την ευρητερη κοινωτητα του airsoft  :) ....
Umbrella Trashsweepers

Nick_the_Greek

Κανονικα δεν μπορεις να εχεις εξοπλισμο.Ειναι σαν να μου λες εχω ενα παρανομο οπλο αλλα δεν σκοτωνο κοσμο κανω μονο σκοποβολη οπωτε δεν ειμαι παρανομος.Αλλα ας γυρισουμε στο θεμα ( στο κατω κατω τι μας νιαζει τι κανεις εσυ).
Μηπος αλαξες το κλιστρο σε μεταλικο και τωρα ειναι πολυ μαλακο το ελατιριο?
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

WhiskeyX-ray

Παράθεση από: Tsitouras στις  15 Mar 2011, 23:20:40 ΜΜ
CQB παιζω στο πορτο ραφτι σε μια εγγαταληλειμενη οικοδομη που εχουμε επενδησει και εχουμε βαλει ξυλα και εμποδια και την εχουμε κανει μουρλια  :P (δεν παιζω στα δημοσια αλλα με φιλους ) .... :)

Μήπως αυτό είναι λίγο αντιφατικό σε σχέση με όσα λες; Όπως και να'χει, ο νόμος δεν ασχολείται με το αν παίζεις airsoft ή όχι, ασχολείται, μεταξύ άλλων, με το γεγονός ότι η κατοχή αεροβόλων όπλων από άτομα κάτω των 18 ετών απαγορεύεται. Συνεπώς το θέμα δεν είναι το αν διατηρείς τον εξοπλισμό σου σε καλή κατάσταση, είναι ότι δεν επιτρέπεται να εχεις εξοπλισμό.
Νίκο, όχι δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, αλλά από τη στιγμή που κάποιος ουσιαστικά δηλώνει δημοσίως ότι παρανομεί, δίνει και δικαίωμα για την όποια κριτική. Αυτά από μένα και τέλος του off topic.

Tsitouras

το θεμα εχει ξανασυζητηθει και η αληθεια ειναι πως δεν χρειαζετε να δημιουργουμε παλι ενα topic με διαφωνιες  και τσακωμους. δεν ηρθα να βροντοφωναξω οτι ειμαι ανηλικος, καποιος ρωτησε και απαντησα ..... (πλακα πλακα το εχω απορεια πως του ηρθε να ρωτησει ...) τελος παντων ...
το κλειστρο μου ηταν εξ αρχης μεταλικο. δεν του εχω αλλαξει τιποτα απο οταν το αγορασα .... ρωτησα και ενα αλλο παιδι και μου ειπε πως δεν εχει σημασια αλλα εγω ακομα ανυσηχω ......  :-\  :P
Umbrella Trashsweepers