KANONEΣ AIRSOFT

Ξεκίνησε από kaliostro, 16 Φεβ 2010, 19:25:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maleficus

και εγώ χτύπησα τον medic διότι δεν είχα καλά ρυθμισμένο το hop up ...αυτό τον κάνει άτροτο; μπορεί να μην είχα και καλό σημάδι εκείνη τη στιγμή μπλα μπλα μπαλ
μάλιστα αν κάποιος το κάνει αυτό σε πραγματική κατάσταση μόνο για τη Συνθήκη δε θα ακούσει ,μπορέι να πάρει και μετάλλιο για τους θανάτους που θα προκαλέσει!!!
στη τελική χτυπάω και το τραυματία για δεύτερη φορά και αντίο κόσμε! go meet your maker !!!! ή ακόμα καλύτερα πετάω μια χειροβομβίδα αν δώ ότι δεν με έχει πάρει χαμπάρι και πάνε και οι δύο στα "θυμαράκια"... και μία ριπή να κάνω προς το τραυματία θα πώ ότι η διασπορά χτύπησε και το νοσοκόμο ... ας μου έδινε ο στρατός καλύτερο όπλο
mua hahahhahahahahahahahahahahahhahaahahaha

δεν έχω rapidshare account η μοναδική φορά που το χρησιμοποίησα ήταν για να κατεβάσω το κειμενό σου και ναι, μου αρέσει να παίζω airsoft με σφεντόνα ;)

ωραία αυτά που λές αλλά όπως είπε και ένα άλλο παλικάρι σε ένα άλλο thread και ειδικά τώρα που βλέπω ότι έχουμε προβλήματα με την μεταφορά εξοπλισμού μέσα στη χώρα πρέπει να κοιτάξουμε άλλα θέματα και όχι τα ΦΠΣ ( τα οποία είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο με αυτά που μας δίνεις ) ή το πως πέθανε ο νοσοκόμος ή το τι βάρος ΒΒ πρέπει να χρησιμοποιούμε εφόσον είμαστε μέσα στα όρια με τα 0.20
αν το πάμε έτσι στο parley εγώ πρέπει να βγάλω μαχαίρι ή να ρίξω κοντακιά ή να έχω μπαγιονέτα πάνω στο όπλο μου ....
και που έχει respawn κάθε 15 λεπτά, πάνω κάτω και εμείς τόση ώρα κάνουμε να ξαναμπούμε μέσα ( απο όσο θυμάμαι για εμένα τουλάχιστον)

Νομιμοποίηση εδώ και τώρα !
για να μην μας τραβάνε , για να μην παθαίνουμε γαστρεντερίτιδα κάθε φορά που βάζουμε το AEG στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μας ...

Διότι απο όσο ξέρω εγώ κανείς εκεί εξω δεν έπιασε AEG αν δεν είχε τροποποιήσει το υπάρχον νομικό πλαίσιο μιάς και δεν υπάρχει πολύ ανοχή...

Πάντα φιλικά

Υ.Γ καλά μας δουλεύεις ;
και ο Leonardo πιο πάνω τι έχει γράψει δηλαδή;
και αυτό εδώ τι είναι; http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1371.0.html

kaliostro

Αδερφέ έχεις ξεφύγει τελείως...ξεκίνησες ένα χόμπι το οποίο ήξερες οτι είναι στα πλαίσια της παρανομίας...είναι σαν να μου λες οτι ξεκίνησες την πρέζα κ επειδή εσύ εθίστηκες πρέπει να την νομιμοποιήσουν...όλα όσα λες είναι καλά για δικαιολογίες αλλά ΠΡΕΠΕΙ να βάλουμε στο μυαλό μας οτι το αίρσοφτ είναι ένα χόμπι ειληκρίνειας...μήπως ξέφυγες λίγο απο το σκεπτικό του αίρσοφτ?αν είναι έτσι κ όσοι έκλεψαν το κράτος κ μας έκαναν μπάχαλο μπορούν να βρούν τις χίλιες μύριες δικαιολογίες για να την βγάλουν καθαρή....μην γίνεσε μια απο τα ίδια λοιπόν...κατηγορείς (όχι εσύ γενικά πάει αυτό) κ μετά κάνεις τα ίδια κ μου λες οτι είσαι διαφορετικός....??? αν πέσεις στα σκατά θα βρωμάς σ'αρέσει δεν σ'αρέσει.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Maleficus

φυσικά και ήξερα ότι η αεροσφαίρηση είναι παράνομη ...
όπως και εγώ κι εσύ και πολλοί άλλοι !
μόνο που εδώ υπάρχει η ανοχή, μάλλον φταίει το νερό η το DNA μας .
δεν γίνεται όμως να μου συνδέεις κάτι σχετικά ακίνδυνο με τις απαραίτητες προφυλάξεις με τη πρέζα !!!

για την πρέζα υπάρχουν μελέτες οι οποίες είναι αναγνωρίσμενες απο τη πολιτεία για τις επιπτώσεις της ενω για τη ζήμια που μπορεί να κάνει ένα μπιλάκι δεν είναι ..
πόσο μάλλον γνωστές

εγώ είμαι ικανοποιήμενος με τα σημερίνα όρια και θα παίζω με τα συγκεκριμένα
άμα θέλει κάποιος να συζητήσουμε αλλαγές ας το κάνουμε μετά την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων
διότι να το χ3σw εγώ το airsoft άμα ο άλλος φέρεται σα Νεάντερταλ στο παιχνίδι , άμα πάνε να με κλείσουν μέσα επειδή ήθελα να στείλω ένα αεροβόλο όπλο στη Χιο , άμα με σταματήσουν με το αμάξι μου και μου πούν ότι δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο αεροβόλο και πως πρέπει να με πάνε στη ΓΑΔΑ στη ΜΑΠΑ στη ΣΤΡΑΤΑ και εγώ δε ξέρω που αλλού!
διότι ακόμα και με τα όρια που δίνεις με το οποία είμαι σύμφωνος σε όλα εκτός απο τον medic και το parley ( πέτρα μολύβι ψαλίδι χαρτί , εκτός και αν ο άλλος είναι φουσκωτός, ή εγώ κοιτάω να δώ αν περνάει διαστημόπλοιο ) δεν πρόκειται να λυθεί τίποτα , ούτε να σταματήσει τίποτα απο τα παραπάνω

σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και την όποια απάντησή σου .

kaliostro

Λοιπόν...για να μην υπάρχει ΞΑΝΑ παρεξήγηση ΤΟΝΙΖΩ οτι αυτά που γράφω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ιδέες μου είναι σύγκριση με το τί παίζει σε άλλες χώρες εντός ευρωπαϊκής ζώνης.ΕΛΕΟΣ δηλαδή.Δεν κάνω προτάσεις ούτε προσπαθώ να επιβάλω κανόνες.Εκεί έχουν ανακαλύψει την ψυχρή σύντηξη κ εμείς έχουμε μείνει στην ανακάλυψη της φωτιάς...στον παγκόσμιο χάρτη του αίρσοφτ είμαστε ΟΥΓΚ απο κανόνες,συμπεριφορά κλπ κλπ.Και για να γίνει επείσης κατανοητός ο λόγος του πόστ μου (ειλικρινά δεν έχω καμιά διάθεση για αντιπαράθεση) είναι κάτι το οποίο πιστεύω οτι θα βοηθήσει όταν στο captains meeting(αν γίνει ποτέ αυτό) θα πέσει η κουβέντα των κανόνων.Δηλαδή δεν πρέπει να παίζουμε με κάπως κοινούς κανόνες?πρέπει κ εδώ η Ελληνική καφρίλα να βγάλει τα δικά της πρέπει?για να τα έχουν σαν κανόνες χώρες πολύ μπροστά απο εμάς στο αιρσοφτ (τόσο μπροστά που έχουν νομικό πλαίσιο να τους καλύπτει *Αμερική με τις πορτοκαλή κάνες σαν αναγνωριστικό,Αγγλία,Γαλλία κλπ*)πάει να πει οτι λειτουργούν αυτά κ τα δέχετε το νομικό τους πλαίσιο.
Και στην τελική άλλο το να πας κ να ζητήσεις να βγεί νομικό πλαίσιο για το αιρσοφτ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ και άλλο το να πας να ζητήσεις τροποποίηση του νόμου και όταν σου πουν "ΟΚ αλλά τί προφυλάξεις και κανόνες υπάρχουν?"να τους πεις "να μωρέ βάζουμε τα αντιβαλιστικά γυαλιά μας και παίζουμε με τα αεροβόλα μας...."
Οπότε πείτε μου τί πρέπει να προηγηθεί???
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Maleficus

SAPPER

Φίλε kaliostro από εμένα τουλάχιστον έχεις κάνει μια καλή προσπάθεια και σε έχω συγχαρεί σε άλλα νήματα για αυτό.

Για να μην γράφουμε σεντόνια πάλι όλα αυτά θα τα συζητήσουμε με πολλά άλλα θέματα στις 5/6/10 στο πρώτο Captains Meeting, λεπτομέρειες για αυτό θα ανακοινωθούν σύντομα.

Φυλάξτε όλοι την ενέργεια σας (την θετική μόνο) για να ξεκινήσουμε αυτόν τον θεσμό που θα μας πάει μπροστά, και θα λύνει παρά θα δημιουργεί προβλήματα, και αυτό γιατί είναι εντελώς διαφορετικός ο γραπτός λόγος από τον προφορικό, χωρίς έκφραση και συναίσθημα.

queef

Αυτό το 5/6/10 ποιος το αποφάσισε;
Μήπως θα ήταν καλύτερα να γινόταν μια ψηφοφορία ώστε να έβγαινε μια ημερομηνία που να βολεύει τους περισσότερους;

SAPPER

Παράθεση από: queef στις  28 Μαΐου 2010, 14:36:06 ΜΜ
Αυτό το 5/6/10 ποιος το αποφάσισε;
Μήπως θα ήταν καλύτερα να γινόταν μια ψηφοφορία ώστε να έβγαινε μια ημερομηνία που να βολεύει τους περισσότερους;

Αν είναι ρε συ φίλε να κάνουμε και για αυτό το πράγμα ψηφοφορία φέξε μου και γλίστρησε, είδα και έπαθα να κανονίσω λεπτομέρειες να βρω χώρο που θα μας φιλοξενεί σε κομβικό σημείο τόσα άτομα για να μπορούν να έρχονται όλοι και εκτός αυτού το Σάββατο είναι μια μέρα προσιτή για τους περισσότερους.

Εκτός αυτού για αυτό είπα να έρχονται δυο εκπρόσωπού από κάθε ομάδα, όταν δεν μπορούν κάποιοι να έρχονται κάποιοι που μπορούν από την εκάστοτε ομάδα.

Γνώμη πάντα... φιλικά Βασίλης.  ;)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: SAPPER στις  28 Μαΐου 2010, 15:11:42 ΜΜ
Αν είναι ρε συ φίλε να κάνουμε και για αυτό το πράγμα ψηφοφορία φέξε μου και γλίστρησε, είδα και έπαθα να κανονίσω λεπτομέρειες να βρω χώρο που θα μας φιλοξενεί σε κομβικό σημείο τόσα άτομα για να μπορούν να έρχονται όλοι και εκτός αυτού το Σάββατο είναι μια μέρα προσιτή για τους περισσότερους.

Εκτός αυτού για αυτό είπα να έρχονται δυο εκπρόσωπού από κάθε ομάδα, όταν δεν μπορούν κάποιοι να έρχονται κάποιοι που μπορούν από την εκάστοτε ομάδα.

Εχουν ενημερωθει η ομαδες με πμ που εχουν δηλωσει συμετοχη ?!!!!!! ???

queef

Παράθεση από: SAPPER στις  28 Μαΐου 2010, 15:11:42 ΜΜ

Η μόνη ψηφοφορία που δεν έχει μπει μέχρι τώρα είναι να ξυρίσω ή όχι... τις μασχάλες μου.Άσε που έστω και για μερικά λεπτά μπήκε κι αυτή..Για ένα τόσο σημαντικό θέμα μάλλον θα ήταν σωστό να γινόταν από κοινού η επιλογή του χρόνου και του μέρους κι όχι από 1-2 άτομα.
Αυτά τα λέω για να αποφευχθούν αύριο μεθαύριο κόντρες και λογομαχίες..

wrangler

απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου παντως παιδια σε αντοιστιχα meetings του paintball
τα 2 ατομα ανα ομαδα ειναι αρκετα..
ενας απο καθε ομαδα ειναι το πιο σωστο..εκτος αν μιλαει μονο ενας.....απο τους δυο..
τα λεω αυτα με φιλικη διαθεση ετσι;
και για να αποφυγετε το μπαχαλο που γινεται σε εμας! :)
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

SAPPER

@ wrangler Συμφωνώ μαζί σου και είπα να βάλω δυο για να μπορεί να έρχετε όποιος μπορεί η και οι δυο η όποιον επιλέξουν ότι τους αντιπροσωπεύει τέλος πάντων η κάθε ομάδα.

@ Τώρα ρε συ Θανάση δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι στις ψηφοφορίες, τα βλέπω τι να τους κάνω... τέλος πάντων εγώ πρότεινα μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη πλατφόρμα σε ένα κομβικό σημείο που είναι το Olympico και μπορεί να έρθει ο καθένας από οπουδήποτε στο φτερό παίρνοντας μια λεωφόρο η την εθνική και να βρει και άνετα parking. ( εγώ μένω κέντρο να φανταστείς. )

Από την άλλη είναι τεράστιο μαγαζί και δεν είναι τυχαίο που επιλέγετε από πολλές ομάδες και Club για συναντήσεις και καφέ.
Σε οποιοδήποτε άλω συνοικιακό μαγαζί θα έπρεπε να το κλείσουμε με ρήτρα  και θα ήταν και άδικο για όσους έμεναν στην αντίθετη μεριά :-\
Τώρα για την μέρα και την ώρα Σάββατο απογευματάκι προς βραδάκι που θα έχουν σχολάσει και όσοι δουλεύουν Σάββατο, η κάθε ομάδα επιλέγει ένα δυο άτομα και τα στέλνει σαν εκπροσώπους της, αν δεν μπορείς εσύ η εγώ θα μπορεί ο αντιρίξ και ο συμφονίξ πχ  :) από εκεί και πέρα αν δεν εμπιστεύεσαι να στείλεις άλλον από την ομάδα σου αυτό είναι άλω, από ότι θυμάσαι και στο Paintball έβγαινε ημερομηνία και ώρα και πηγαίναμε πάντα οι περισσότεροι και υπήρχε αποτέλεσμα.

Εδώ έχουμε 26 ομάδες από δυο άτομα σύνολο 52 άτομα... δεν έχουμε και πολλές επιλογές, κάθε φορά που θα ανακοινώνω Captains Meeting να αρχίζουμε ψηφοφορίες για την ώρα την μέρα και την σερβιτόρα που θα σερβίρει ;D γίνετε πολύ κουραστικό και χρονοβόρο... θα καταντήσουμε σαν της εξεταστικές της βουλής  :D και στην τελική δεν θα λύσουμε και το Κυπριακό καλή διάθεση και καρδιά χρειάζεται μόνο.  ;)

Τέλος επειδή ρωτούν πολλοι για το Meeting θα κάνω ανακοίνωση λεπτομερή προσεχώς stay tuned.

queef

roger that.To είπα με σκοπό να βοηθήσω και όχι να προβληματίσω ρε συ.Δεν θέλω να γίνω τροχοπέδη σε μια κίνηση που ενδεχομένως θα φέρει πιο μπροστά το χόμπι μας.

Όσον αφορά τα θέματα εμπιστοσύνης κλπ το θεωρώ άτοπο,άστοχο και άκυρο.Κάθε ομάδα είναι πρωτίστως παρέα και μετά ομάδα(τουλάχιστον με όσες έχουμε σχέσεις αυτό βλέπω) ;)