IRAQ ACU outfit

Ξεκίνησε από Assault_Duke, 01 Νοε 2009, 11:47:44 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Assault_Duke

Γεια σας και απο μενα φιλοι μου.
Νεος στο αθλημα αλλα με αγαπη σε αυτο παντα που κανω. Γι'αυτο και σας παρουσιαζω το νεο μου IRAQ ACU outfit. Περιμενω σχολια, θετικα για ενδυναμοση και αρνητικα για να δω τα λαθη μου και τις παραλειψεις μου σχετικα με το θεμα. Θα σας δω συντομα λοιπον να ανταλλαξουμε ριπες απο ΒΒs!   ;)

skotostras

ωρεοςςςς
εμενα μου λειπει το κρανος ακομα, να φανταστο το body armour το πιρες απο ehobbyasia? γιατι εκει τετιο πουλουσε.
Σου παει και μου αρεσει το στιλ σου.
ACU ειναι ωρεα στολι

Assault_Duke

νασαι καλα φιλος. το ACU full body vest το πηρα απεξω. εχω επισεις desert camo 2 full. θα την ανεωασο και αφτην οταν βγαλω με τελειως διαφορετικο στιλ. Θα ηθελα πολυ να μπο σε μια ομαδα με ACU αλλα να ειναι ολοι ετσι τουμπανα. ειναι σχετικα ευκολο ναι το φτιαξεις. απλα θελει φραγα και να βρεις τα καταλληλα κομματια να τα συνδιασεις.

Patriot

Ωραιος φιλε..... :o
Δεν βλεπω αν εχεις τα "ματια της γατας" ...... (Cat-Eyes Band) αν οχι βαλε .....δινει πολυ.... 8)
God Save The Queen.........

queef

Τα ΟD βγάλε μόνο γιατί δεν φοράνε εξοπλισμό με τέτοιες αποχρώσεις.Πάντως έχω την εντύπωση ότι ACU χρησιμοποιείται πλέον κατά κόρον μόνο Αφγανιστάν,για Ιρακ νομίζω έχει επαναφερθεί η tri color desert και η desert marpat ή FROG αναλόγως μονάδας/σχηματισμού.

Assault_Duke

για το φιλο patriot να πω οτι εχω τα ματια της γατας, απλα ετσι οι φωτος ειναι πιο μαχημες... χιχιχιχιχιχι....
για τον φιλο queef να πω οτι οι ACU ειναι νεοτερη της 2nd desert camo (tri colour camo) και οντος παιζουν ιρακ κ αφγανισταν. ι desert marpat παιζει ακομα. οσο για τα OD αν δεις, παιζουν σε μερικες μοναδες, κ οχι μονο OD αλλα κ multicam και woodland ειδικα γιλεκα.

Φιλικα,
Assault Duke

skotostras

@queef
φορανε και OD , οταν δεν περισευουν απο τον κυριο εξοπλισμο, φορανε οτι νανε, ACU με US WOODLAND bodyarmour και TAN pouches κτλ.... το κυριο παντα παραμενει: ACU στολη, μπεζ μποτες και μ4....
desert marpat φορανε μονο οι πεζοναυτες, εξισου και to MARine PATtern.... :)

queef

Μην μπερδεύουμε την βούρτσα με τη λούτσα..woodland υπάρχουν επειδή υπήρχαν από πριν,multicam δεν φοράει κανείς εκτός από USSOCOM.
Σκοτώστρα,όπως έγραψα και παραπάνω ότι φοράνε το φοράνε αναλόγως σχηματισμού/κλάδου/branch όπως θες διάβασέ το.tri color/army desert marpat/frog marines/seals.
Τα χρώματα που παίζουν στον εξοπλισμό τους είναι alpha green,ranger green,sand,coyote brown.OD πολύ σπάνια
Όσον αφορά τη νεότητα της ACU δεν έχει να λέει.Η MC είναι βασισμένη σε WWII pattern,οι σπετσναζ φοράνε αντιγραφή γερμανικής παραλλαγής του WWII(partizan) και αναλόγως του τοπίου παίζει και η tiger stripe στο προσκήνιο.
ΥΓ. Υπάρχει και η pcu που φοράνε αλλά δεν είναι OD,alpha green είναι και δεν τη φοράνε στο regular army.