φόρτιση-αποφόρτιση ni-mh

Ξεκίνησε από vaggelis, 26 Σεπ 2016, 08:16:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vaggelis

Mια ερώτηση όποιος γνωρίζει,είμαι καινούργιος , έχω αγοράσει μια μπαταρία ni-mh 9.6v 1600mah και ο φορτιστής  γράφει απάνω input 230v AC 50hz 100mA output 9.6v DC 250mA πόση ώρα κάνει να φορτίση ?Μπήκα σε κάποια sait το ένα μου έγραφε οτι θέλει 8 ώρες και 45 λεπτά και ένα άλλο 6 ώρες?Και μία δεύτερη ερώτηση πόση ώρα κάνει να αποφορτιστή ??? Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.

Aggelos335

vaggelis

Ευχαριστώ με βοήθησε πολύ αυτό το πρόγραμμα.Αγόρασα έναν αποφορτιστή tokyo marui διάβασα οτι θέλει αποφόρτιση η μπαταρία όσο και ο χρόνος φόρτισης και κάτι λιγότερο  ισχύει γνωρίζει κάποιος???????

orck

Δεν υπαρχει μια σταθερη απαντηση σε αυτο γιατι δεν ξερουμε τι ακριβως κανει ο φορτιστης Marui που αγορασες, γενικα οταν η ταση στο καθε στοιχειο φτασει το 1V oι μπαταριες θεωρουνται αδειες. Δηλαδη στα 8V για την μπαταρια που εχεις καθως εχει 8 στοιχεια.
Πρακτικα επειδη μαλλον θελεις να παιξεις airsoft και οχι να γινεις ηλεκτρονικος ακολουθα τυφλα οτι λεει ο φορτιστης που εχεις.

ΥΓ Οποιος εχει ορεξη για διαβασμα ας ριξει μια ματια εδω, http://jkon.aeromodelling.gr/ninter-073d.htm

vaggelis

Ευχαριστώ πολύ βρήκα κάποια άκρη!!!!! :)