M60

Ξεκίνησε από metallpontios, 27 Αυγ 2009, 21:42:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

metallpontios

ποιο m60 για ομαδα ειναι το καλυτερο που κυκλοφορει στη αγορα και γινεται να φερεται. Π.x: το top?

jumbo

αν ψαχτεις λιγο με τα παιχνιδια-πολυβολα , θα βρεις πολλα αξιολογα... ;) και το Μ249, και το ΜΚ43 ειναι πολυ ομωρφα παιχνιδια... και τα βρισκεις στο .. Τωρα αν θες το Μ60 θα πρεπει να κοιταξεις προς  τα Κινα πλευρα αλλα δεν ξερω τη γινεται με τα μεταφορικα και των εκτελωνισμο.. :-\ Παντως το ΜΚ43 ειναι το αντοιστιχο του Μ60 απο οτι εχω καταλαβει.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

metallpontios

M60 θελω οχι M249  :P . Τωρα το ΜΚ43 μοιαζει μεν αλλα θελω να ειμαι και λιγο βιετναμ  8)

jumbo

κοιτα, επειδη με το Μ60 εχω ψαχτει αισχρα γιατι τι γουσταρω και εγω πολυ, ακομα δεν εχω καταφερει να βρω ακριβες αντιγραφο οπως το << γουρουνακι >>  των πεζοναυτων... :-\ και νομιζω οτι δεν υπαρχει κιολας , τωρα αν καποιο απο τα παιδια εχει πετυχει ακριβως το ιδιο και το ξερει , θα στο πει και ετσι θα το μαθω και εγω... ;D ;D ;D

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Falcon

Παράθεση από: jumbo στις  27 Αυγ 2009, 21:56:03 ΜΜ
αν ψαχτεις λιγο με τα παιχνιδια-πολυβολα , θα βρεις πολλα αξιολογα... ;) και το Μ249, και το ΜΚ43 ειναι πολυ ομωρφα παιχνιδια... και τα βρισκεις στο .. Τωρα αν θες το Μ60 θα πρεπει να κοιταξεις προς  τα Κινα πλευρα αλλα δεν ξερω τη γινεται με τα μεταφορικα και των εκτελωνισμο.. :-\ Παντως το ΜΚ43 ειναι το αντοιστιχο του Μ60 απο οτι εχω καταλαβει.

To M60 E3 υπαρχει και στο wolfarmories που ειναι απο αγγλια.

alex the fox

Παράθεση από: jumbo στις  28 Αυγ 2009, 02:16:06 ΠΜ
κοιτα, επειδη με το Μ60 εχω ψαχτει αισχρα γιατι τι γουσταρω και εγω πολυ, ακομα δεν εχω καταφερει να βρω ακριβες αντιγραφο οπως το << γουρουνακι >>  των πεζοναυτων... :-\ και νομιζω οτι δεν υπαρχει κιολας , τωρα αν καποιο απο τα παιδια εχει πετυχει ακριβως το ιδιο και το ξερει , θα στο πει και ετσι θα το μαθω και εγω... ;D ;D ;D

nomizw oti to exei ena magazi me opla stin kriti sto irakleio etsi diladi m eipe enas filos m p asxoleite
My first step was Dubstep

jumbo

στην ελλαδα μονο στο  θα το βρεις.... :) Επισης δεν γραφουμε greekenglish πλεον.....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ