HopUp για JG M4

Ξεκίνησε από Rocks, 08 Ιουλ 2009, 16:03:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rocks

Έχω ένα M4 CQB R της JG, και θέλω όταν παίζω σε πεδία urban όπου χρειάζεται καλύτερη ευθυβολία, να του αλλάζω την κάνη με μια άλλη μακρύτερη και να την καλύπτω με σιγαστήρα. Η υπάρχον κάνη είναι η μαμισια 28 cm και σκέπτομαι μια κάνη της Mad bull 6.03 χ 445 και να βάλω επάνω της ένα σύστημα hop up, ώστε κάθε κάνη να έχει το δικό της hop up, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζω hop up με κάθε αλλαγή κάνης που θα κάνω.  Το συγκεκριμένο aeg φοράει hopup τύπου split, έχω βρει της marui, αλλα παντού είναι oyt of stock. Τι άλλο hop up μου προτείνετε για το συγκεκριμένο aeg-κάνη?

Image

you can run, but you can not hide

Rocks

είναι στα υπόψιν ο κύλινδρος, στο hopup έχω θέμα...

Falcon

Καταρχην παρε και βαλ' του ενα hop up της Marui. Δευτερο hop up δε προκειται να χρειαστεις, βεβαια αν εσυ θες, τοτε αγοραζεις. Δε χρειαζεται κατσαβιδι allen ή τιποτε αλλο για να ανοιξεις το hop up - δεν εχει καθολου βιδες. Αν θες να βγαλεις τη καννη και να βαλεις μια αλλη, βγαζεις ενα μικρο πλαστικο κομματι που βρισκεται στο κατω μερος του hop up και υστερα τραβας εξω τη καννη. Βαζεις την αλλη και ξανατοποθετεις το πλαστικο κομματι πισω στη θεση του.

( πρωτα να προσεξεις αν εχει τοποθετηθει σωστα η καννη στο λαστιχακι του hop up πριν την τοποθετησεις μεσα στο hop up ~ πριν ξαναβαλεις παλι πισω στη θεση του το πλαστικο κομματι, να σιγουρευτεις οτι στη καννη "φαινονται" ενα "βαθουλωμα" σε σχημα τετραγωνου ορθογωνιου αριστερα κι ενα δεξια / ειναι τα σημεια στα οποια "σκαλωνει" και καθεται το πλαστικο κομματι.)

alexz

Παράθεση από: Falcon στις  09 Ιουλ 2009, 13:34:25 ΜΜ
Καταρχην παρε και βαλ' του ενα hop up της Marui. Δευτερο hop up δε προκειται να χρειαστεις, βεβαια αν εσυ θες, τοτε αγοραζεις.

το θεμα ειναι οτι σε ολα τα site που εχω ψαξει το marui hop-up set for M4/M16 είναι out of stock.......το λεω γιατι ψαχνω και εγω για hop up...επισης, συμφωνα με παρατηρήσεις/γνωμες εμπειρότερων παιχτών, τα marui hop-ups ειναι split-type ενω ολα τα αλλα που κυκλοφορουν ειναι ''μονοκόμματα'', μεταλλικα και χρειαζεται τροποποίηση για να μπουν σε πλαστικό σωμα.....

any comments??

Falcon

Παράθεση από: alexz στις  09 Ιουλ 2009, 14:27:41 ΜΜ

ολα τα αλλα που κυκλοφορουν ειναι ''μονοκόμματα'', μεταλλικα και χρειαζεται τροποποίηση για να μπουν σε πλαστικό σωμα.....

any comments??

Ουπς μας ξεφυγε κατι... αλλα και παλι, σε σχημα το ιδιο θα ειναι της JG το hop up με της ΤΜ, αφου κλωνοι ειναι.... :D :D
Το μεταλλικο θα πρεπει ο παιχτης (rocks) να δει πως ανοιγει, κι υστερα κρινει για οποια επομενη αγορα...

Παράθεση από: alexz στις  09 Ιουλ 2009, 14:27:41 ΜΜ

το θεμα ειναι οτι σε ολα τα site που εχω ψαξει το marui hop-up set for M4/M16 είναι out of stock.......any comments??

Στο Βασιλικο κοιταξες?

Rocks

δεν υπάρχει....

"φοράει" αυτό που επισυνάπτω:

Falcon

Αυτο το πλαστικο κομματι (στο κοκκινο κυκλο) αφαιρεις με το χερι και βγαζεις τη καννη..

Rocks

Kallistos

Η classic Army βγάζει το hopup που λές και σίγουρα είχε πριν καιρό ο Βασιλικός. Ρώτα όμως στα παιδιά στο  γιατι φερνουν νέες παραγγελείες συνεχώς.

Εγώ παντως συμφωνώ με τα 2 hop up και 2 κάνες. Το έχω κάνει και εγώ.  Γρήγορη αλλαγή και δεν πειράζεις συνέχεια το hop up. Σωστή κίνηση!
Ready... Steady... Fire...!!!