EOTech 551

Ξεκίνησε από el.cind, 01 Απρ 2013, 17:05:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

el.cind

καλησπερα σας...την βοηθεια σας για το συγκεκρημενο σκοπευτικο εχω 2 EOTech 551 ενο λυξαν η μπαταριες που ειχαν και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα που περασε      ( 3 - 4 εβδωμαδες ) και βαζοντας καινουργιες μπαταριες τα σκοπευτικα δεν λειτουργουνε καθολου..!!! ενω παταω το κουμπακι να ανοιξη ο σταυρος μεσα, μου κανουν μουτρα και τα 2...αν εχει καποιος καποια γνωση για το προβλημα αυτο και ξερει λυση τον ευχαρηστω προκαταβολικα.... 8)
να συπληροσω οτι η μπαταριες που ελειξαν δεν τρεξαν υγρα μεσα στης επαφες (ελατιρια ) για να κανει καποια φθορα, οποτε η επαφες ειναι σε αρηστη κατασταση και δοκιμαστικαν 3 ζευγαρια μπαταριες η οποιες δουλεβουν κανονηκα σε 3 σκοπευτικο του ειδιου τυπου...

Vangelis

Καλησπέρα,

- Μήπως έχεις τοποθετήσει τις μπαταρίες με λάθος διάταξη (+/-).
- Όταν τοποθετείς τις μπαταρίες... μήπως έχεις παρατηρήσει αν αρχίζουν να υπερθερμαίνονται;
- Όταν πατάς το πλήκτρο -ON-, έχεις δοκιμάσει να πατήσεις αρκετές φορές το πλήκτρο -UP- προκειμένου να σιγουρευτείς ότι η φωτεινότητα είναι η μέγιστη δυνατή;

Καλή συνέχεια.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Dreamkiller

Καλησπέρα.... είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το 551 μου... μετά την αλλαγή των πρώτων μπαταριών δεν έπαιζε... Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο, είδα ότι το μέγεθος αυτών του εμπορίου ήταν κατά τι μικρότερο από αυτών του εργοστασίου.... με δυο μεταλλάκια στις επαφές, το πρόβλημα λύθηκε.
"Airsoft is a game, and it is a game in which honesty, integrity and honor play a very important role. This is not paintball..."

el.cind

- vangelis. τα προσεξα ολα αυτα που γραφεις και αρνητε πισματικα να ανοιξη και το δυκο μου και του αδερφου μου ( το δευτερω που ανεφερα στο πρωτο post ) θα δωκιμασω το κολπω του dreamkiller μπας και φτενε η επαφες με της μπαταριες... αλλα το περιεργω ειναι οτι στο 3 σκοπεφτικο που εχω και βαζω τα 2 ζευγαρια απο της μπαταριες δουλεβη κανονικα...... ??? ???