η αγαπη αργησε δυο χρονια

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 27 Mar 2013, 12:15:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

εχουν περασει σχεδον δυο χρονια απο τοτε που η ICS μας εβαλε στην μπριζα ανακοινωνοντας την κυκλοφορια του M1 GARAND σε ηλεκτρικο.
αφου μας ταλαιπωρησε με συνεχεις αναβολες τελικα καταφεραμε να εχουμε στα χερια μας το πολυαναμενομενο.
και ηρθε η στιγμη να ανοιξει το κουτι
ξυλο ποιοτητας και μεταλο κοντα στο σωστο βαρος και αισθηση.δυο γεμιστηρες για 40 μπιλιες η καθεμια που μπαινουν δυστηχως απο κατω
κανενας φοβος να πιαστει το δαχτυλο καθως ο μοχλος οπλισεως αποκαλυπτει μονο την μεγαλη ροδελα του hop up και δεν εχει σχεση με το γεμισμα του οπλου.
αφου κοιμηθηκαμε αγκαλια, αγρια χαραματα ξυπνημα ,και ξεκινησα για ερυθρες που θα εκανε το πρωτο παιχνιδι.
μετρηση με 20αρες 385-395 με αδουλευτο λαστιχακι σε μετρητη madbull.
μολις εστρωσε λιγο το λαστιχακι εγιναν δοκιμαστικες βολες με 20αρες και 25αρες και η ευθυβολια ηταν εξαιρετικη
στο παιχνιδι απεδωσε υπεροχα και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις .
μενουν καποιες δοκιμες ακομα με πιο βαριες μπιλιες και περισοτερη ησυχια,μαλλον ομως ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει κατευθειαν απο το κουτι.
παρα το γεγονος οτι ειμαι γερμανος, στα ιστορικα και οχι μονο, μαλλον οι αμερικανοι θα υποφερουν.
ασε που θα μαζευονται σαν τις μυιγες να το χαζεψουν .
αα και ο τιμοκαταλογος
5 ευρω απλο κοιταγμα
30 ευρω αγγιγμα
150 ευρω φωτογραφια μαζι του
250 ευρω βολη.
προς το παρον δεν διατηθεται για υπνο στο σπιτι

Memas13

Συναίσθημα που όλοι έχουμε νιώσει στο χόμπυ φίλε μου. ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ
Βάλε καμιά φώτο να γουστάρουμε :)

nitrox

Καλορίζικο το μωρό Γιάννη μου δεν πειράζει που γεμίζει από κάτω , γιατί μην ξεχνάς για να συνηθίσουμε τότε στα άλλα τρώγαμε τα δάχτυλα . ;) ;) 8) 8) 8) 

Condor

Παράθεση από: Memas13 στις  27 Mar 2013, 12:20:26 ΜΜ
Συναίσθημα που όλοι έχουμε νιώσει στο χόμπυ φίλε μου. ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ
Βάλε καμιά φώτο να γουστάρουμε :)
Τί λες ρε φίλε Memas, θες να μας χρεώσει την φωτό; ;D ;D ;D ;D ;D
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

nitrox

Βάλτε του ιδέες εσείς και θα περάσουμε καλά . :-X :-X ;D ;D ;D ;D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ειδα τον τιτλο αδερφε και λεω ερωτευμενος ειναι ο ανθρωπος απλα φανταστηκα οτι ειναι με γυναικα!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

nitrox

Εδώ μπαίνει και το κουίζ με το παλιό τραγουδάκι που λέγαμε ,για πάμε .. Την πρώτη μου την ...  οποίος το θυμάται η το ξέρει το γράφει . ;)     

Dharry

Μηπως εννοεις το παρακατω τραγουδακι:

"Την πρωτη μου την γκομενα, την λεγανε Μ1.
Την φροντιζα ,την γυαλιζα, σαν να'τανε παρθενα."

Υπαρχει και μια παραλλαγη του τργουδιου.
Οπου "γυαλιζα",βαζεις "ετριβα".

nitrox

ROOKIEJO

αυτες θα ειναι τσαμπα προσφορα του club.
το λατρευα τοτε και δεν επιασα ποτε δακτυλο.
εγω ειμαι ερωτευμενος η γυναικα μου δεν ειναι

nitrox

Ούτε έμενα μου έπιασε πότε άλλα πάντα έξινε το  δάκτυλο το κλείστρο στην επαναφορά , τώρα κοίτα να το αγαπήσει και εκείνη γιατί δεν ξέρω ποιον από τους δυο πουλήσει [ τι πιάνου μαι τώρα Γιάννη μου  :D ] .