Back to Basics (B2B) - Part I (Κυριακή, 07 Απριλίου 2013)

Ξεκίνησε από BoBKiD, 19 Mar 2013, 01:42:54 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ERVIN

nitrox

suporter

τελικα εγω με το M4 που εγραψα πιο πριν θα μπορω να ερθω θα ηθελα να ξερω

ευχαριστω.

Mad Max

Παράθεση από: suporter στις  05 Απρ 2013, 15:59:16 ΜΜ
τελικα εγω με το M4 που εγραψα πιο πριν θα μπορω να ερθω θα ηθελα να ξερω

ευχαριστω.
Καλησπέρα φίλε μου. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσα ακριβώς fps βγάζει.
Δεν είχε μετρηθεί από εκεί που αγοράστηκε;

Αν είναι εντός των προαναφερόμενων ορίων, εννοείται πως θα παίξει κανονικά.

Caiden

alex19871987

ΠΕΡΣΕΥΣ

Mad Max

Caiden

Εγω που το μετρησα στο Operation Poker Face μου εβγαζε 344..δεν θα εχω καποιο προβλημα ετσι?

chrisdeggestin

Ζητω συγνωμη για το παραπεντε αλλα τωρα μπορεσαμε με σιγουρια λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων να σιγουρεψουμε την συμμετοχη μας .

8 Κυνηγοι θα δωσουν το παρον αυριο......

moglis

Παιδια συγνωμη που ρωταω και δεν προσπαθω να το παιξω εξυπνος απλα δεν καταλαβαινω κατι....τα ορια λοιπον ειναι το ΑΝΩΤΕΡΟ 343 FPS..  αρα ειναι λογικο οτι οπλο 344 και πανω ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ..... γιατι δεν το καταλαβαινετε? παρολα αυτα ξαναλεω οτι δεν το λεω για να σας το παιξω εξυπνος απλα για να σας δωσω να καταλαβετε οτι αν εχεις ενα οπλο που ξεπερνα τα ορια δεν θα παιξει οποτε να γλιτωσετε απο αυτο το κακο τραβηγμα του στυλλ "ρε φιλε ηρθα μεχρι εδω και για 10 fps δεν με αφηνεις να παιξω?" :)

για να μην με λετε κακο ομως αναφερω οτι θα φερω 2-3 οπλα μαζι μου ωστε αν καποιος εχει θεμα ολο και κατι θα κανουμε!!!!! :)

και παλι συγνωμη για το αποτομο !!!!! 
sandmen αν θεωρειτε προσβλητικο το κειμενο μου μου το λετε να διαγραφει
A.K.A YiannisM-dragon236-mallis-moglis alla pio vasika JESTER

suporter

Παράθεση από: dragon236! στις  06 Απρ 2013, 20:10:46 ΜΜ
Παιδια συγνωμη που ρωταω και δεν προσπαθω να το παιξω εξυπνος απλα δεν καταλαβαινω κατι....τα ορια λοιπον ειναι το ΑΝΩΤΕΡΟ 343 FPS..  αρα ειναι λογικο οτι οπλο 344 και πανω ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ..... γιατι δεν το καταλαβαινετε? παρολα αυτα ξαναλεω οτι δεν το λεω για να σας το παιξω εξυπνος απλα για να σας δωσω να καταλαβετε οτι αν εχεις ενα οπλο που ξεπερνα τα ορια δεν θα παιξει οποτε να γλιτωσετε απο αυτο το κακο τραβηγμα του στυλλ "ρε φιλε ηρθα μεχρι εδω και για 10 fps δεν με αφηνεις να παιξω?" :)

για να μην με λετε κακο ομως αναφερω οτι θα φερω 2-3 οπλα μαζι μου ωστε αν καποιος εχει θεμα ολο και κατι θα κανουμε!!!!! :)

Auto/SemiAuto : 1J (328 fps + 5% (επί των fps) απόκλιση (max 344 fps ή 1.1J) με 0.20g BB

Mad Max

Παράθεση από: dragon236! στις  06 Απρ 2013, 20:10:46 ΜΜ

Κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι ακριβώς το πνεύμα.Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά με εξτρά όπλα για το ενδεχόμενο προβλήματος σε κάποιον συμπαίκτη μας.

suporter

παιδες αυριο ειδα οτι θα βρεχει τι θα γινει σε αυτη την περιπτωση? :'(

moglis

καταλαβες τι εννοω   φιλε suporter  πιστευω

spyros_pap

Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

suporter

Mad Max

Παράθεση από: suporter στις  06 Απρ 2013, 22:14:19 ΜΜ
παιδες αυριο ειδα οτι θα βρεχει τι θα γινει σε αυτη την περιπτωση? :'(
Λογικά από το απόγευμα-βράδυ θα έχουμε πρόβλημα οπότε πάμε κανονικά.   :)

suporter

Μπραβο στα παιδια , τελεια οργανωση , τελεια εξεληξη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ (απο τους διοργανωτες) ξερει αυτος.....

suporter

κατι που παρατηρησα τωρα

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΣΠΑΕΙΕΙΕΙΕΙΙΕΙΕΙ

moglis

προσωπικα βρηκα το παιχνιδι παρα παρα  παρα πολυ καλο μιας και ειχε απο ολα... ειχα αρκετο καιρο να γυρισω πτωμα αλλα με χαμογελο σπιτι , ειλικρινα ευχαριστω παρα πολυ για μια πολυ ομορφη κυριακη.....