μεγαρα ελλεουργειο 27-1-2013

Ξεκίνησε από anestis, 23 Μαρ 2013, 20:42:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

anestis

Mια ομαδουλα θα βρησκετε στο Ελλεουργειο Μεγαρων στις 27-1-2013 για προπονησουλα οσοι πηστοι προσελθετε για κανα Deathmachaki για να φυγουν τα ουισκια του σαββατου ;D οριο FPS 350 εναρξη 10:00 και finish ??? υποχρεωτικα φακος θα γηνει ξεναγηση σε νεους παιχτες ειναι και μια καλη ευκερια να ερουν παιδια που θελουν να δουν το χομπι μας  ;) παρακαλω το dress code αυστηρα θα ειναι στρατιοτικο αρβηλα κτλ οχι ρουχαλακια για καφε  :)
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

dinamitisc4

Say GoodBye To Your Heaaaaaaddd.!!!!!111111!

anestis

Αντε να μαζευτουμε λιγοι ρε παιδια να κανουμε καμια κολαση  ;D
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.

Asim

Εκ των ανατολικών προαστίων δηλώνουμε απών !!!  :-[

ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ

Ανεστη σου χω στειλει πμ απαντησε μου για να κανονισουμε το παιχνιδι για αυριο
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ

dinamitisc4

ελάτε να μαζευτούμε να κάνουμε σαματά

sparvar

εγω + 1 ατομο ακομα αλλα μεχρι τις 13:00 - 14:00 λογω δουλειας , αν δεν υπαρχει προβλημα.  :)
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

anestis

Οσοι πηστοι προσελθετε  ;D ΕΠΙΛΟΧΙΑ εχεις πμ δεν ηρθε απο εσενα καποιο πμ  :)

Urologist

Μπορείς να δώσεις τις συντεταγμένες?

ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ

9.15 θα βρεθουμε η ομαδα m.a.d & freelancers  θα ειμαστε   στο σταθμο μετα τη γεφυρα του σχιστου ελπιζω να την ξερετε ολοι να παρουμε καφεδακι και σιγα σιγα να ξεκηνησουμε

anestis

Παιδια χιλια συγνωμη δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω δυστηχος λογο πολυ σοβαρου πρωσοπικου προβληματος ελπιζω να περασετε καλα θελω να ζητησω σηγνωμη για τα παιδια που θα πανε εκει και δεν θα με βρουν καθως το παιχνιδι εγω το δημοσιευσα να περασετε καλα και συγνωμη!!!!

ΧΑΡΗΣ ΝΤΕΣΕΡΤ

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ.ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ.
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ , ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΙΛΑΚΙ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΓΕ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΕΞΩ, ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ . ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ........

snowgoon

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ FREELANCERS ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΛΟΧΙΑ , ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ "ΣΩΣΤΑ" ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!

sparvar

Παράθεση από: ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ στις  27 Μαρ 2013, 19:21:33 ΜΜ
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ , ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΙΛΑΚΙ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΓΕ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΕΞΩ, ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ . ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ........

ο φιλος επιλοχιας με καλυψε , παντα τετοια παιδια ... , χαιρομαι π γνωρισα  αξιολογους συμπαικτες κ εγινε παιχνιδη σε πολυ ωραιο κλιμα !
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

greekf

μπραβο παιδια πολυ ωραιο παιχνιδι απ ολους μπραβο παντα τετοια
alea iacta est

dinamitisc4

Συγνώμη που δέν ήρθα στο παιχνίδι,απλά έτυχε δουλειά με καλό μεροκάματο.Ελπίζω να περάσατε καλά.